Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RCookie, psy s takie "uparte" że jak sobie coś postanowią to nie ma odwrotu :lol: mój pies dostał w prezencie ogromną kość od weta, była tak duża że dawałam jej tydzień na jej zjedzenie. A zjadła ją... w jedną noc. Gdy my spaliśmy to ona siedziała nad nią (a raczej leżała) i gryzła, gryzła, memlała przez calusieńką noc, rano został mały kawałeczek, który dalej jadła.

Tylko trzeba wziąść pod uwagę, że mój pies ma apetyt labradora :P

na fotki, filmiki czekam z niecierpliwością :multi:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Fotki też będą, ale nie wiem czy jest sens je wstawiać, bo coś mało kto tu zagląda :shake: :evil_lol:.

Codzienna walka o przeżycie, czyli pora karmienia :lol:
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

(kiedyś wyglądało to o wiele gorzej)

No i zdjęcia

Zbyt ciepło to u nas nie jest, Toś trzęsła się jak galareta, a tak wygląda nasze zamarznięte oczko:

Szkoda, że mamy tylko łyżwy męskie :lol:.

Badamy powietrze

Toś i jedna z jej dziwnych min :lol:

Posted

Co do karmienia- każ jej usiąść, dopiero jak będzie spokojna otwórz pudełko, jak wstanie to znowu każ uśiąść i tak w kółko, aż ty jej pozwolisz zjeść ;) w żadnym wypadku nie zabieraj jedzenia w trakcie. Takim sposobem powstrzymuję labradora- odkurzacza to i z Tosią się uda : P

Posted

[quote name='Kinguska']Ale Tosiak wsuwa to suche :lol: Mój Benek by nie ruszył tak szybko. On najczęsciej je karmę jak musi. :shake:

Tylko TOTW tak je :cool3:. Miesiąc z kawałkiem na nim jedzie, żadnej karmy przez tyle czasu tak nie wsuwała.

Posted

jak pozuje, no no :cool3:

ślicznotka, ta mordka i te oczęta :loveu::loveu:

Tylko TOTW tak je :cool3:. Miesiąc z kawałkiem na nim jedzie, żadnej karmy przez tyle czasu tak nie wsuwała.

to mój pies też innej karmy nie potrafi wsuwać jak Nutram, jadła go ponad rok i jej się nie znudził, no ale niestety karmę musieliśmy zmienić, ze względu na jej otyłość... :shake: mimo, że ten nutram to dostawała lighta. No ale jak karma miała utrzymać jej wage skoro babcia lubiała (podkreślam LUBIAŁA) podkarmiać pieska :mad: teraz ma sie te sposoby :evil_lol:

Posted

[quote name='Olusia']http://i42.tinypic.com/szyfkh.jpg
Słodka :loveu:

I te sztuczki jak Wam fajnie idą, Toś cały czas merdała ogonkiem :p

Dziękujemy :).

[quote name='Czarna_Owieczka']http://i40.tinypic.com/2k524p.jpg
urocza Toś :loveu:

Fajny macie ogródek :razz:

Ja za nim jakoś szczególnie nie przepadam, oczko zajmuje stanowczo za dużo miejsca :placz:, ale cieszę się, że mam jakiś ogródek, bo niektórzy wcale go nie mają.

[quote name='Kinguska']Ale ładnie Tosi w Vivie :loveu:

Też mi się tak wydaje :eviltong: :evil_lol:.

[quote name='Owczarkowa']

http://i44.tinypic.com/22kbr6.jpg
Ale jej się oczka błyszczą :loveu:

Vizir może wszystko :p.

[quote name='NUTELLASTELLA']RCookie, piękne czarne oczęta i ten siwy pyszczek ... mm. :-)
zapraszam również do galerii! ;-)

http://i40.tinypic.com/2i2bed.jpg

Jakie czarne? One są czekoladowe :eviltong:.
Zaraz do Was zajrzę ;).

[quote name='Kibaa']Jejku. ^^ :loveu: Wydaje mi się, czy twój aparat jakieś cudaśne foty robi? ;> Jakiego aparata masz? xd
Hm. Jak ja kocham Tośkee. <33 :loveu:

Antyk Panasonic DMC LS1 :cool3:, na allegro jest tylko jedna sztuka warta 150zł :lol:. W zdjęciach poprawiam kolory i ostrość, bo przy wrzucaniu na komputer (i zmniejszaniu) zazwyczaj ulegają zmianie.

[quote name='anitaaa i bartis']Jaka z niej modelka:loveu::loveu:
http://i42.tinypic.com/szyfkh.jpg Śliczna sesja :cool3:

Dziękujemy :)
To jeszcze nie wszystko :diabloti:.

[quote name='Mysha792']jak pozuje, no no :cool3:

ślicznotka, ta mordka i te oczęta :loveu::loveu:

to mój pies też innej karmy nie potrafi wsuwać jak Nutram, jadła go ponad rok i jej się nie znudził, no ale niestety karmę musieliśmy zmienić, ze względu na jej otyłość... :shake: mimo, że ten nutram to dostawała lighta. No ale jak karma miała utrzymać jej wage skoro babcia lubiała (podkreślam LUBIAŁA) podkarmiać pieska :mad: teraz ma sie te sposoby :evil_lol:

Dziękujemy.
Ja chcę jeszcze zobaczyć, jak małej wejdzie nowa Acana, bo jakiś czas temu kupiłam z ciekawości małą paczkę dla dorosłych psów małych ras i jakby okazało się, że jej pasuje, to chyba zostaniemy już przy Acanie.