Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie mógł latać, bo miał zlepione skrzydła :shake:. Później jakoś się rozruszał i już został, mama nie chciała wypuszczać go na takie zimno, bo i tak by pewnie umarł.

Posted

i znowu śnieg :lol: czy on jest wszędzie?
Tosienia piękna :loveu:
A te Twoje krowie szele, sprzedałaś już? pies mi się chyba w nie nie wciśnie :sad: chociaż....mogłabyś wstawić zdjęcie Tosi w tych szelach? tak z boku, bo chciałabym wiedzieć w jakim miejscu psa się mierzy :oops:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
i znowu śnieg :lol: czy on jest wszędzie?
Tosienia piękna :loveu:
A te Twoje krowie szele, sprzedałaś już? pies mi się chyba w nie nie wciśnie :sad: chociaż....mogłabyś wstawić zdjęcie Tosi w tych szelach? tak z boku, bo chciałabym wiedzieć w jakim miejscu psa się mierzy :oops:

my mamy krowie szele : P mierzy się w miejscu gdzie byłaby luźno założona obroża(ja doliczam gramowi 5cm do normalnego obwodu- wychodzi 35cm) i trochę za przednimi łapkami ;) grami ma w klacie 50cm i się spokojnie mieści

Posted

Sweetaśna napisał(a):
http://i34.tinypic.com/2uelnvn.jpg
sliczne:loveu:

wy tez mieliscie tyle śniegu:) u mnie połow tego moze była jak dobrze by było:eviltong:
macie jeszcze śniego czy juz stopniał??

Jeszcze jest ;).
Z dzisiejszego dnia chyba najlepiej zapamiętałam, że strasznie zmarzłam na próbnym :lol:.

Doszło nasze zamówienie! :multi: Później dam zdjęcia.