Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kibaa napisał(a):
Czemu.? o.O

W ogóle nie nadaje się do robienia zdjęć. Już chyba nic się z niego nie da wycisnąć i coś czuję, że niedługo całkiem się zepsuje. Niedawno nie mogłam przez kilka dni robić zdjęć, bo coś się z nim stało, a potem sam się naprawił.

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

groszek83 napisał(a):
Czy oglądałam Wolf's Rain? no to może za dużo powiedziane ale fragmenty bodajże na Canal plus kiedyś widziałam;)

Ja oglądam. ^_^

Hm... Mój aparat się zepsuł. T_T

Posted

Witam nowych gości :cool3:.
No i dziękuję za gratulacje 100 strony :lol:.
W piątek (jak znajdę czas, jeśli nie to w sobotę) postaram się dać nowe zdjęcia ;). Kurcze, jeszcze jedna paczka nie doszła :placz:.

Posted

U Tosi po staremu ;).
Dziś obejrzałam ostatni odcinek WR i jestem zawiedziona, nie tak wyobrażałam sobie koniec :shake: :roll:. "Finałowe" odcinki są chyba dla ludzi z "mocną" psychiką, bo ja się poryczałam :evil_lol:.

Posted

Nawet nie chodzi o zwierzęta, a same postacie, ja nadal jakoś nie mogę się pozbierać :hmmmm:. Wydaje mi się, że to w jakiś sposób świadczy o jakości tego anime, w końcu nie każde potrafi tak wpłynąć na psychikę, uczucia człowieka...

Jutro prawdopodobnie idziemy z juniorem na spacer, chciałabym dowiedzieć się, czy jego dotychczasowi "właściciele" wyrażą zgodę na oddanie tego cudeńka. Jak nie zapomnę to zabiorę aparat i obfocę dla Was "mojego" maluszka :).