junoo Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Po zmianach na dogo ciężko sie poruszać. Chyba to jest wina tych zastojów na wątkach. Świetny filmik :) fajnie patrzeć na takie radosne mordki :D Quote
rashelek Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Film już na blogu widziałam i wyszedł świetny, synchroniczne sztuczki najlepsze! :D Quote
Illusion Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Ja to tłumaczę lenistwem, jak coś pojawi się na fejsie to w ramach wyrazu uznania klika się lajk i już, a tutaj trzeba pisać komentarz, co zajmuje więcej czasu i wysiłku. Sama podglądam różne galerie, ale rzadko coś piszę :siara:. Pozostaje liczyć na to, że inni robią to samo, ale mimo wszystko zaglądają :mdrmed:. Ginka chyba nigdy tak długo nie była takim zaroślakiem, jak jest teraz... Quote
junoo Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 ślicznie wygląda z tą długością kudełek tak szczeniaczkowo <3 Quote
paulaa. Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Jej w sumie dobrze w każdej fryzurze, nawet zarościaka :smile: Quote
Illusion Posted October 25, 2014 Author Posted October 25, 2014 ślicznie wygląda z tą długością kudełek tak szczeniaczkowo <3 Raczej głupkowato :siara:. Jej w sumie dobrze w każdej fryzurze, nawet zarościaka :smile: Ja jednak wolę, jak ma krótsze futro. Przy dłuższych kłakach wszystko się do niej przyczepia, broda jej się syfi, fuj :evil_lol:. Z resztą to jest chyba najlepsze porównanie: https://www.facebook.com/GinkaTurbinka/photos/a.554397747935309.1073741830.552501954791555/649606631747753/?type=1 Po lewej nie przypomina psa, tylko coś takiego :mdleje: https://farm2.staticflickr.com/1393/1198478086_2e79933724.jpg Quote
Illusion Posted October 25, 2014 Author Posted October 25, 2014 Ofutrzona wygląda koszmarnie :P W końcu ktoś normalnie gada :evil_lol:. MUDI! XD Jeśli miałaby już być ofutrzona to chciałabym, żeby wyglądała, jak mudi, serio xD. A tak to chyba nawet z D... strony nie przypomina :rolleyes:. Ma się ocieplić niedługo, to chyba ją ostrzygę, akurat odrośnie na zimniejszą pogodę. A teraz niech wszyscy chorzy na cukrzycę uważają, bo wrzucam jeden z najsłodszych widoków na świecie :loveu: Quote
Gezowa Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Jaki ryjec :loveu: Matko, czemu ja tu nie zaglądam, jak tu tyle słodkości? :evil_lol: I MUDIKI. Quote
Naklejka Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Ginny wygląda jak owieczka, słodko! To Wy się nie znacie! :jumpie: Quote
Aleksandrossa Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Dla mnie Ginka najlepiej wygląda w krótkich kłakach :D Za to np.Chi tak samo obcięty wygląda okropnie :megagrin: A Tosia słodziak :loveu: Quote
rashelek Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Bez futra wygląda dużo lepiej! W ogóle psy bez futra są ładniejsze i bardziej szczupłe :P A Tosia... Awww :loveu: Quote
junoo Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Ja tam kocham kudłacze :P Słodki ryjek <3 Kiedy nowe foty? :P Quote
Illusion Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Jaki ryjec Matko, czemu ja tu nie zaglądam, jak tu tyle słodkości? I MUDIKI. Nie wiem, ale musisz to jak najszybciej zmienić :eviltong:. Ginny wygląda jak owieczka, słodko! To Wy się nie znacie! Zmutowana owieczka :evil_lol:. Dla mnie Ginka najlepiej wygląda w krótkich kłakach Za to np.Chi tak samo obcięty wygląda okropnie A Tosia słodziak :loveu: Bez futra wygląda dużo lepiej! W ogóle psy bez futra są ładniejsze i bardziej szczupłe :P A Tosia... Awww :loveu: Bardzo dobrze prawicie! Ja tam kocham kudłacze :P Słodki ryjek <3 Kiedy nowe foty? :P Kudłacze są spoko, ale u innych :evil_lol:. Kiedy nowe foty - nie wiem, nie mogę się ostatnio zebrać w sobie. Był niedawno taki okres, kiedy naprawdę sporo cykałam, a teraz jakoś tak... trzeba ogarnąć tyłek :siara:. (musiałam skasować część Waszych emot z cytatów, bo dogo mówi, że za dużo na jeden post) Mam takie o, na potrzeby dzisiejszego posta http://fastncrazy.blogspot.com/2014/10/hol-ee-roller-pika-azurowa.html Quote
rashelek Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Haha mam podobnie ostatnio, w ogóle nie chce mi się brać aparatu, a jeszcze niedawno ciągle go zabierałam :lol: Quote
junoo Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Kudłacze są spoko, ale u innych :evil_lol:. Hahaha ja tę filozofię wyznaje w stosunku do małych psów :P Są fajne, ale u innych ;) Ja wolę takie powyżej 18kg. Śliczne oczka Ginny :loveu: I macie tę bajerancką zabawkę! Echh szkoda, że Aron nie lubi się bawić :c Quote
Naklejka Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 A ja chciałam kupić azurkę i co? Spłukałam się przez choróbska i tymczasa :evil_lol: Długie futerko jest najlepsze! Taki misu Jetsanek :loveu: no uwielbiam! Quote
Illusion Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Haha mam podobnie ostatnio, w ogóle nie chce mi się brać aparatu, a jeszcze niedawno ciągle go zabierałam :lol: Czasami takie przerwy chyba są potrzebne po prostu :). Hahaha ja tę filozofię wyznaje w stosunku do małych psów :P Są fajne, ale u innych ;) Ja wolę takie powyżej 18kg. Śliczne oczka Ginny :loveu: I macie tę bajerancką zabawkę! Echh szkoda, że Aron nie lubi się bawić :c Dla mnie 15kg maks, 18kg to dla mnie duży pies już :mdrmed:. A ja chciałam kupić azurkę i co? Spłukałam się przez choróbska i tymczasa :evil_lol: Długie futerko jest najlepsze! Taki misu Jetsanek :loveu: no uwielbiam! Nie mów nic o choróbskach, z resztą ja nie wiem po co to w ogóle jest :/. Znalazłam fryzurę idealną! Jest i długo, i krótko, więc powinno cieszyć oczy każdego :grins:. Quote
Onomato-Peja Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Hahaha. :D Podrzucę Ci kota, żebyś go tak opitoliła. :) Quote
Collakowa Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 https://farm4.staticflickr.com/3954/15680862976_ba3beab35b_z.jpg :loveu: :loveu: :loveu: https://farm4.staticflickr.com/3943/15519766710_1445d85185_z.jpg Po tym zdjęciu widać ile Gi zarosła :) Quote
kalyna Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Wygląda jakby za nią stał drugi pies, tak idealnie łapami ustawiony... hahaha siostra bliźniaczka :loveu: Choć obcięta jest ładniejsza :) Quote
junoo Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Asymetrycznie jest modnie :D hahaha fajny efekt ja jak obcinam Arona zaczynam od głowy - to dopiero wygląda kosmicznie xD Quote
Recommended Posts