Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jej no ja nie rozumiem jak mozesz cos takiego robic:) to jest cudne:)
ja za nic nie potrafie zrozumiec co to ta grafika wektorowa i na czym polega a to rysowanie tym pedzlem w Photoshopie do dla mnie czarna magia bo nic mi nie wychodzi:eviltong:
ty sie wzorujesz na jakis obrazkach czy jak to robisz :cool3: moze bys troche wytłumaczyła:)

Posted

a jak sie tym pedzlem posługuje bo mi nic nie wychodzi:shake:
dziwne to dla mnie... bardzo skomplikowane.. normalnie świetna jestes jak umiesz to robic:):p

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
jej piękne takie grafiki :loveu: Niufka też byś mogła ? ;)

Dobry pomysł, dla mnie też może być niuf i jeszcze BC. :loveu: To tylko jakby Ci się nudziło... :eviltong:

Posted

RCookie napisał(a):
Ale fajnie ^^.

Właśnie konsumuję czekoladę i zastanawiam się czego najpierw zacząć się uczyć :lol:.

:D

Ja nie musze sie uczyc.. mam teraz tzw. ferie jesienne - höstlöv :D caly tydzien.. :diabloti::diabloti: ale niedlugo wazne egzaminy wiec co robic bede miec.. uczyc sie.. ale na razie padam po dwoch dniach pracy wiec strone robie bo to lubie :D

Posted

[quote name='RCookie']Rinuś, natchnęłaś mnie! Zrobię Kubę Wojewódzkiego :evil_lol:. Tylko to dopiero jak więcej czasu znajdę...
Nie mogę się doczekać :diabloti::loveu:

Posted

RCookie napisał(a):
Wybiłam sobie palca :placz:.

Dziś jest jakiś dzień wybijania palców, moje 2 koleżanki też są powybijane. :diabloti: A co robiłaś, że sobie wybiłaś?

Posted

Grałam w kosza, odbierałam piłkę i jakoś tak się złożyło, że odbiła się od moich palców :lol:. Koleżanka z drużyny miała wybita ten sam palec, tylko u prawej ręki.