Illusion Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Nie xD, są za szeroko osadzone, ale jakby miała je bliżej siebie to wtedy fajnie wyglądałaby z radarami. O, tutaj widać dlaczego nie wyglądałaby dobrze mając stojące uszy tak osadzone, jak ma teraz :P Quote
Talia Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Przecież wygląda super. Jak krowa :loveu: Quote
Fauka Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Co wszyscy ostatnio z tymi stojącymi uszami? :lmaa: Ładne ma uszy! Quote
Talia Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Najlepiej to moja Meri wyglądałaby ze stojącymi :megagrin: Quote
Illusion Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Co wszyscy ostatnio z tymi stojącymi uszami? :lmaa: Ładne ma uszy! No ładne, ładne, jej pasują takie kłapciako-załamane, przynajmniej nie ma problemu z robieniem fot. Nie trzeba się martwić, że uszy ucięte :grins: . Najlepiej to moja Meri wyglądałaby ze stojącymi :megagrin: Tak, zacznij jej kleić! :mdrmed: Ma ktoś z odwiedzających naszą galerię doświadczenie w podawaniu preparatów na stawy? Quote
Talia Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Ja podaje od wielu lat, najpierw Tinie, teraz Meridzie. Nie wiem czy mam doświadczenie, ale cały czas jestem wierna firmie Dolfos. Od niedawna mają nowy produkt - Arthromax w płynie, zużyliśmy już pół butli 0,5l i jesteśmy zadowolone :) Quote
BBeta Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Ja podaję i polecam Caniviton Forte Plus ;) Quote
Illusion Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Dzięki za odzew! Wszyscy dają co innego, ale i to o czymś świadczy, muszę zacząć wertować temat bardziej. Zamówiłam sobie fajny bajer do kamerki, więc niedługo będzie jeszcze więcej filmików :evil_lol:. Obecnie jeden czeka na publikację, już nawet siedzi na youtube. Aaa i Tosia postanowiła, że będzie kontynuować kurację na piękne futerko i zdrową skórę, w związku z czym wytarzała się w czymś co ciężko mi zidentyfikować, ale obawiam się najgorszego :grins:. Ogarnijcie to, foty robione tego samego dnia. Na jednej staruszka, a na drugiej wygląda jakby miała ze 2 lata. Quote
Illusion Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Haha, tak, to zdecydowanie liść :evil_lol:. Tutaj jak zwykle więcej: http://fastncrazy.blogspot.com/2014/09/pare-migawek-z-wyprawy-do-lasu-filmik.html Quote
kalyna Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Ja na stawy polecam albo Arthloflex albo koński na stawy. I mimo wszystko wolę płyn niż tabletki ;) A zdjęcia są po prostu przepiękne, nie mogę się na nie napatrzeć :loveu: Quote
Talia Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Fajnie Ginka wygląda w tym lupinie. Gdzie w ogóle teraz można dostać lupiny? Bo na prodogu jakaś pustka. Quote
Illusion Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Ja na stawy polecam albo Arthloflex albo koński na stawy. I mimo wszystko wolę płyn niż tabletki ;) A zdjęcia są po prostu przepiękne, nie mogę się na nie napatrzeć :loveu: Też właśnie wolałabym coś w płynie, Gi niby wszystko wcina, ale jak tabletki są niesmaczne to nie przejdą. Dzięki :). Fajnie Ginka wygląda w tym lupinie. Gdzie w ogóle teraz można dostać lupiny? Bo na prodogu jakaś pustka. Ja zamawiam na lupine.pl. Quote
gato Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Z płynnych polecam Caniviton. Możesz jeszcze zobaczyć GIOM i CetylM, to kumpela swojej starszej suce podawało i, zwłaszcza to ostatnie, dawało pozytywne efekty :) . Ja osobiście polecam też kolagen, ale nie wiem czy jest w płynnej formie. Quote
Illusion Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Kolagen jest chyba w Apto Flex, znajoma polecała ten preparat, ale trzeba go zużyć w 3msc po otwarciu, u nas nawet przy 2 psach starczy na dłużej, a nie ma butelek mniejszych niż 500ml :/. A jak podajecie te preparaty to robicie przerwy? Quote
Naklejka Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Ja daję aktualnie arthomax, arthroflex wcześniej. Podaję przez jakieś 3msc a potem przerwa min. miesiąc. Zależy czy ma problemy, czy nie. Teraz dostanie, jak mi się przypomni :oops: Śliczne zdjęcia! :) Quote
gato Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Kolagen jest w Gelacan i ja tego używałam, ale to proszek. Caniviton dawałam prawie cały sezon, mniej więcej od kwietnia/maja do października a w zimę robiłam przerwę, potem znów jak kupiłam do dawałam aż się nie skończył, ale ja używałam końskiego (firma ta sama, skład też tylko dawkowanie trzeba było przeliczyć) więc gramaturę miałam taką jaka się akurat trafiła - w słoik to nalewałam więc coś koło 200ml :hmmmm: ? Przy tych z glukozaminą i chondroityną się jakoś niespecjalnie trzymałam tych zaleceń z przerwami. Quote
Illusion Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Nie wiem kurcze co tu wybrać w końcu : /. Miałam skontaktować się jeszcze z ortopedą, bo totalnie wyleciało mi to z głowy (dopiero przy zastrzyku przemaglowałam wetkę z naszej lecznicy), żeby zapytać co suce podawać i nie wiem czy się do niego telefonicznie dobijać*, bo niezbyt uśmiecha mi się kolejna konsultacja i tylko po to, żeby zapytać o coś, na co może odpowiedzieć mi jednym zdaniem :look3: (wiadomo, diagnoza to jednak inna sprawa). *próbowałam, ale nie odbierał i nie wiem czy mój limit rozmów tel się wyczerpał czy może nie miał czasu (możecie się śmiać, ale kurde, nie wiem czy to tak wypada "męczyć", jak gość normalnie za takie porady bierze hajs :-D). Wetka z naszej lecznicy mówiła, że ma starego psa z problemami z układem ruchu i podaje mu Arthroflex, ale dawałaby Synoquin, tylko, że ją nie stać, ale mi bardzo poleca i że mają jeszcze jakiś pakiet lojalnościowy dla klientów. Tu mi się żarówka zapaliła, ale faktycznie, jak poszukałam w necie to znalazłam prawie same pozytywne opinie (te mniej pozytywne dotyczyły przyswajania, że psy jakieś sraki miały czy coś). A w sieci i tak (PL) nigdzie nie można go kupić (albo nie znalazłam). Quote
.Agata. Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Ja słyszałam, że Canosan jest fajny, dopatrzyłam się go u kogoś zanim wzięłam Muffina i dałam do zakładek, teraz tak patrzę to zastosowania ma pasujące do waszych, bodajże Patrycja od Zoe go używała, jeśli masz możliwość to możesz zapytać czy się sprawdził :) Quote
Illusion Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Dzisiaj, przy okazji drugiego zastrzyku kupiłam Apto Flex. Zobaczymy jak się będzie sprawdzać. Mogłabym to zatytułować "chyba idzie jesień/zima", ale u nas tak jest przez cały rok :mdrmed: Quote
junoo Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Urocze zdjęcie :loveu: hahaha genialny avatar :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Illusion Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Zdjęcie czekało prawie miesiąc na odzew, więc nie wiem... może film bardziej się spodoba? http://youtu.be/9MGDjuA9k4k Quote
Naklejka Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 https://farm6.staticflickr.com/5612/15472921385_2299e632b0_z.jpg Piękne! A sucze genialne, synchroniczne sztuczki najlepsze! Quote
Recommended Posts