.Agata. Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Po tym filmiku wydaje mi się,że nie da się jej nie lubić :loveu: Sto lat Ginka :D Quote
Illusion Posted August 16, 2014 Author Posted August 16, 2014 [quote name='Naklejka']Wszystkiego najlepszego dla Ginny! :D[/QUOTE] [quote name='Agata_Roki'][B]Po tym filmiku[/B] wydaje mi się,że nie da się jej nie lubić :loveu: Sto lat Ginka :D[/QUOTE] Haha, tak, na filmiku faktycznie wygląda na sympatyczną :evil_lol:. Dziękować, dziękować! Ktoś z odwiedzających naszą galerię wybiera się na finały DCDC? [IMG]https://farm6.staticflickr.com/5580/14821343462_60d7eef933_z.jpg[/IMG] Quote
catie Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Super fotka i filmik urodzinowy również :) Ja prawdopodobnie w sobotę się wybiorę na DCDC, ale bez psów będę Quote
Naklejka Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Ja miałam przyjechać do rodziny i na dcdc, ale mojej matce plany się zmieniły, a samej do okropnej stolycy mi się nie chce jechać :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 [quote name='Naklejka']Ja miałam przyjechać do rodziny i na dcdc, ale mojej matce plany się zmieniły, a samej do okropnej stolycy mi się nie chce jechać :eviltong:[/QUOTE] 26 dam ci znać czy dam radę jechać ;> Quote
Illusion Posted August 16, 2014 Author Posted August 16, 2014 My chyba wpadniemy, celuję w oba dni, ale jeszcze zobaczymy :). [IMG]https://farm6.staticflickr.com/5563/14753114477_da811a60d4_z.jpg[/IMG] Quote
Aleksandrossa Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 [quote name='Illusion']Ktoś z odwiedzających naszą galerię wybiera się na finały DCDC? [/QUOTE] My prawdopodobnie :D Quote
Unbelievable Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 ja jadę ;) jeszcze nie wiem jak, ale jadę :evil_lol: Quote
Illusion Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 To widzę, że sporo osób będzie, tym razem pewnie łatwiej będzie kogoś wyłapać. Jak byłam pierwszy raz bez psa, to niby też było sporo znajomych ludków, a mimo to ciężko było się jakoś odnaleźć, po psie łatwiej rozpoznać :evil_lol:. Quote
Victoria Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 zrobmy kurde wreszcie jakies sensowne spotkanie a nie sie wszyscy szukaja jak zawsze, albo po fakcie orientuja 'o.. to ty byłaś?' :eviltong: Quote
Aleksa. Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Może będę po egzaminie na prawkoo :evil_lol: wiec bez psa. ;) Quote
Naklejka Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 [quote name='Angi']26 dam ci znać czy dam radę jechać ;>[/QUOTE] Weź, olśniło mnie właśnie, że to nie tylko matka wyjeżdża, ociec tez. Więc muszę zostać w domu, bo nikt się psami nie zajmie :eviltong: Teraz będę płakać po nocach, że tyle mnie ominie :placz: Quote
Illusion Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 [quote name='Victoria']zrobmy kurde wreszcie jakies sensowne spotkanie a nie sie wszyscy szukaja jak zawsze, albo po fakcie orientuja 'o.. to ty byłaś?' :eviltong:[/QUOTE] Mój numer masz (chyba), to z Tobą się odnajdę :lol:. [quote name='Aleksandra95']Może będę po egzaminie na prawkoo :evil_lol: wiec bez psa. ;)[/QUOTE] Trzymam kciuki za prawko :). [quote name='paulaa.']Ja będę na pewno z młodą ;)[/QUOTE] O, super! [B]Naklejka[/B], będziemy z Tobą duchem. Quote
motyleqq Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 a my mieliśmy być, ale druhną jestem w ten czas :evil_lol: Quote
BBeta Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Spóźnione wszystkiego naj dla Ginny! :) Smugi na filmiku przy zwolnieniach to zamierzony efekt? ;) Quote
Illusion Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 Dzięki! Nie, nie jestem właśnie pewna czemu tak wyszło, nagrywałam z opcją 48fps, wydawało mi się, że to powinno wystarczyć, żeby slow motion wyglądało ok, przy 100fps tego nie ma. [video=youtube_share;wyU8SnrubS4]http://youtu.be/wyU8SnrubS4[/video] Quote
BBeta Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 U mnie też kiedyś robiły się takie denerwujące smugi, z tego co pamiętam nie była to wina ilości klatek tylko ustawień programu ;) Quote
Illusion Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 Hmm... to będę musiała poszukać w necie czegoś na ten temat :). Quote
Unbelievable Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 a jak już o obróbce :diabloti: to w jakim programie obrabiacie? ja się bawię w premiere, ale nie przynosi to najlepszych rezultatów, bo mam problem z zapisywaniem filmików tak, żeby miały porządną jakość :roll: Quote
Illusion Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 (edited) Ja mam jakiegoś starego vegasa, totalnie go nie ogarniam i też jakość filmów po przejściu przez niego pozostawia trochę do życzenia. Albo to kwestia ustawień, albo może program nie radzi sobie po prostu z filmami z tej kamery, nie wiem, nie znam się. Obraz w slow motion ma jeszcze całkiem niezłą jakość, ale te w normalnym tempie są jakieś takie przemielone i mam wrażenie jakby nawet nieco przyspieszone (mimo, że nic z tym nie robiłam w czasie obróbki). Edit. Udało mi się usunąć efekt tych "smug" :). Edited August 18, 2014 by Illusion Quote
Unbelievable Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 moje dla odmiany mają mniejszy rozmiar jak je zapiszę :loveu: i czasem inny wymiar :diabloti: Quote
Illusion Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 U mnie z rozmiarem też tak było, ale już chyba wiem czemu tak się działo i jak zawsze robię to samo przy zapisywaniu, to już nie mam tego problemu. Chyba zbiorę się w sobie i zmotywowana przez Was zacznę szukać czegoś na temat właściwej jakości :lol:. Quote
Recommended Posts