Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Naklejka']Wszystkiego najlepszego dla Ginny! :D[/QUOTE]

[quote name='Agata_Roki'][B]Po tym filmiku[/B] wydaje mi się,że nie da się jej nie lubić :loveu: Sto lat Ginka :D[/QUOTE]

Haha, tak, na filmiku faktycznie wygląda na sympatyczną :evil_lol:.

Dziękować, dziękować!

Ktoś z odwiedzających naszą galerię wybiera się na finały DCDC?

[IMG]https://farm6.staticflickr.com/5580/14821343462_60d7eef933_z.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Naklejka']Ja miałam przyjechać do rodziny i na dcdc, ale mojej matce plany się zmieniły, a samej do okropnej stolycy mi się nie chce jechać :eviltong:[/QUOTE]

26 dam ci znać czy dam radę jechać ;>

Posted

To widzę, że sporo osób będzie, tym razem pewnie łatwiej będzie kogoś wyłapać. Jak byłam pierwszy raz bez psa, to niby też było sporo znajomych ludków, a mimo to ciężko było się jakoś odnaleźć, po psie łatwiej rozpoznać :evil_lol:.

Posted

[quote name='Angi']26 dam ci znać czy dam radę jechać ;>[/QUOTE]

Weź, olśniło mnie właśnie, że to nie tylko matka wyjeżdża, ociec tez.
Więc muszę zostać w domu, bo nikt się psami nie zajmie :eviltong:

Teraz będę płakać po nocach, że tyle mnie ominie :placz:

Posted

[quote name='Victoria']zrobmy kurde wreszcie jakies sensowne spotkanie a nie sie wszyscy szukaja jak zawsze, albo po fakcie orientuja 'o.. to ty byłaś?' :eviltong:[/QUOTE]

Mój numer masz (chyba), to z Tobą się odnajdę :lol:.

[quote name='Aleksandra95']Może będę po egzaminie na prawkoo :evil_lol: wiec bez psa. ;)[/QUOTE]

Trzymam kciuki za prawko :).

[quote name='paulaa.']Ja będę na pewno z młodą ;)[/QUOTE]

O, super!

[B]Naklejka[/B], będziemy z Tobą duchem.

Posted

Dzięki!
Nie, nie jestem właśnie pewna czemu tak wyszło, nagrywałam z opcją 48fps, wydawało mi się, że to powinno wystarczyć, żeby slow motion wyglądało ok, przy 100fps tego nie ma.

[video=youtube_share;wyU8SnrubS4]http://youtu.be/wyU8SnrubS4[/video]

Posted

a jak już o obróbce :diabloti: to w jakim programie obrabiacie? ja się bawię w premiere, ale nie przynosi to najlepszych rezultatów, bo mam problem z zapisywaniem filmików tak, żeby miały porządną jakość :roll:

Posted (edited)

Ja mam jakiegoś starego vegasa, totalnie go nie ogarniam i też jakość filmów po przejściu przez niego pozostawia trochę do życzenia. Albo to kwestia ustawień, albo może program nie radzi sobie po prostu z filmami z tej kamery, nie wiem, nie znam się. Obraz w slow motion ma jeszcze całkiem niezłą jakość, ale te w normalnym tempie są jakieś takie przemielone i mam wrażenie jakby nawet nieco przyspieszone (mimo, że nic z tym nie robiłam w czasie obróbki).

Edit.
Udało mi się usunąć efekt tych "smug" :).

Edited by Illusion
Posted

U mnie z rozmiarem też tak było, ale już chyba wiem czemu tak się działo i jak zawsze robię to samo przy zapisywaniu, to już nie mam tego problemu. Chyba zbiorę się w sobie i zmotywowana przez Was zacznę szukać czegoś na temat właściwej jakości :lol:.