Illusion Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 W odróżnieniu od tupolewa Gi całkiem przyzwoicie ląduje :eviltong:. Quote
Luzia Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Bo na jej drodze, nie wyrasta nagle w nieznanych okolicznościach zabójcza brzoza :siara: Quote
puchu Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Nie zapominaj od podstępem rozpylonej mgle! Quote
Illusion Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Wystarczy, że ja jej kiepsko rzucam :lol: Quote
Karoola Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Cześć :) Po raz pierwszy w galerii, ale podglądam sobie Twojego bloga - jest świetny ;) Zajebiste zdjęcia, świetne psiaki, wszystko cud miód :lol: Szkoda, że na DCDC wybierasz się bez Ginki, chciałabym ją zobaczyć na żywo :cool3: Quote
gato Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 "Luzia" napisał(a):Bo na jej drodze, nie wyrasta nagle w nieznanych okolicznościach zabójcza brzoza :siara: Wcale nie brzoza - to był zamach Ruskich i oni umieścili materiały wybuchowe w samolocie :diabloti: . Lepiej z Giną uważajcie, żeby im nie podpaść, Ruskie to podstępne bestie :diabloti: . Quote
Illusion Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Karoola napisał(a):Cześć :) Po raz pierwszy w galerii, ale podglądam sobie Twojego bloga - jest świetny ;) Zajebiste zdjęcia, świetne psiaki, wszystko cud miód :lol: Szkoda, że na DCDC wybierasz się bez Ginki, chciałabym ją zobaczyć na żywo :cool3: Witamy! :multi: Jeszcze zastanawiam się czy ją zabrać, może zmienię zdanie ;). gato napisał(a):Wcale nie brzoza - to był zamach Ruskich i oni umieścili materiały wybuchowe w samolocie :diabloti: . Lepiej z Giną uważajcie, żeby im nie podpaść, Ruskie to podstępne bestie :diabloti: . Zdążyłam się o tym przekonać :lol:. Quote
Sonka95 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Jakbyś zabrałą Ginke to by się poznały z Sonią bo tez jedziemy na DCDC :cool3: Quote
Illusion Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Gi to taka sobie towarzyszka na psich spacerach prawdę mówiąc, jest dosyć wredna :siara:. Quote
Victoria Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Illusion napisał(a):Gi to taka sobie towarzyszka na psich spacerach prawdę mówiąc, jest dosyć wredna :siara:. hahaha przypomnialas mi tym jak lusia zwinela pilke ginie sprzed nosa kiedy ta ja wyjela z wody bo lusia nie umiala :diabloti: i kto tu jest wredny :evil_lol: Quote
Illusion Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Lusia po prostu miała farta :evil_lol:. Quote
Fauka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Fajne macie te szelki :loveu: Mój wygląda w szelkach jak baleron :evil_lol: Quote
Illusion Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Dzięki, też mi się bardzo podobają :siara:. Oj tam, odchudzisz go trochę i możesz kupować :evil_lol:. Quote
gato Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Fajne światełko na fotkach ;) . Ty wolisz bardziej te Y z Hurtty czy norwegi? Quote
Illusion Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Podobają mi się fotki :loveu: :) gato napisał(a):Fajne światełko na fotkach ;) . Ty wolisz bardziej te Y z Hurtty czy norwegi? Też takie bardzo lubię, teraz szybciej się ściemnia to częściej jest okazja, żeby na nie trafić :). Nie wiem, które wolę bardziej. W Y brakuje mi czasami rączki, żeby psa przytrzymać i wkurza mnie trochę, że nie ma gdzie przyczepić ID (ja przyczepiam z przodu, a że ID holder mam na 2cm, a nie na 2,5cm to trochę się tam neopren wygniata), ale mimo to je lubię. W sumie jakbym miała jeszcze raz wybierać, to całkiem możliwe, że zamiast pomarańczowych wzięłabym różowe i wtedy nie brałabym już norwegów :lol:. No, ale wyszło jak wyszło (pomarańczowe miały być Tosi). Quote
Illusion Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 W sobotę zawody (Warszawa, może ktoś chce wpaść o 9 i pofocić albo sfilmować? :eviltong:), a tak wyglądają przygotowania :evil_lol: Ja też się nie obijam :siara: Quote
Sonka95 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Pysznie wygląda :cool3: http://i.imgur.com/UBgFEP1.jpg Quote
Naklejka Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Chętnie bym Was obfociła na zawodach, ale wycieczka do Warszawki mi się nie widzi :eviltong: Ciasto super! :) W weekend znów muszę coś upiec, hihi. Quote
Aleksa. Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Ja przed wczoraj upiekłam z owocami :D własnie jem ostatni kawałek :D gdzie te zawody ? :) Quote
Illusion Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 [quote name='Sonka95']Pysznie wygląda :cool3: http://i.imgur.com/UBgFEP1.jpg A to dopiero pierwsza warstwa owoców była :evil_lol:. [quote name='Naklejka']Chętnie bym Was obfociła na zawodach, ale wycieczka do Warszawki mi się nie widzi :eviltong: Ciasto super! :) W weekend znów muszę coś upiec, hihi. A skąd jesteś? Muszę wiedzieć, gdzie jeździć na zawody, żeby mieć zdjęcia :diabloti:. [quote name='Aleksandra95']Ja przed wczoraj upiekłam z owocami :D własnie jem ostatni kawałek :D gdzie tez zawody ? :) Na Bemowie :). A dzisiaj upiekłam takie ciacha dla suczydeł Quote
Naklejka Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Śląsk- Zabrze, ale po okolicznych miastach przemieszczam się bez trudu :) Służę noclegiem na czas zawodów :evil_lol: A co to za ciastka? Kiedyś robiłam serowe i psiaki za nimi szalały :) Quote
Illusion Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Jest całkiem prawdopodobne, że kiedyś tam się wybierzemy. Foty, nocleg, full wypas :evil_lol:. Ciastka właśnie serowe, Tosiakowi bardzo smakują, a to znaczy, że są naprawdę dobre, bo Tosia byle czego nie zje :eviltong: (w odróżnieniu od Gi, ona jest w stanie zjeść prawie wszystko, co podstawi jej się pod nos). Quote
Luzia Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Naklejka napisał(a):Śląsk- Zabrze, ale po okolicznych miastach przemieszczam się bez trudu :) Służę noclegiem na czas zawodów :evil_lol: A co to za ciastka? Kiedyś robiłam serowe i psiaki za nimi szalały :) jeszcze zaoferuj wyżywienie - to jutro jestem na miejscu :diabloti: Jaką masz foremkę że takie ładne kosteczki Ci wychodzą? :) Quote
Naklejka Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Sądzę, że mama odpowiednio gości przywita i obiad nie będzie byle jaki :diabloti: Quote
Recommended Posts