Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

paulaa. napisał(a):
Wow, no to musisz mi koniecznie dać namiary na tą lecznicę ! :smile: Taką kwotę jeszcze przeżyje ;)
U mnie w lecznicy, za zdjęcie pod kontem dysplazji za 1 biodro, liczą sobie 350zł, za 2 wyszłoby 700...a takiej kasy teraz nie mam. :roll:

Nie wiem co to za dziwny podział - przecież zdjęcia na dysplazję robi się na raz na oba biodra :mdleje:
I za jedno zdjęcie + sedację 700zł :mdleje: ?

Posted

Justa napisał(a):
Nie wiem co to za dziwny podział - przecież zdjęcia na dysplazję robi się na raz na oba biodra :mdleje:
I za jedno zdjęcie + sedację 700zł :mdleje: ?

No właśnie dzisiaj słyszałam , że to jedno zdjęcie. O cenie poinformowała mnie recepcjonistka w lecznicy, więc może ona coś pokręciła.. :roll:

Posted

paulaa. napisał(a):
No właśnie dzisiaj słyszałam , że to jedno zdjęcie. O cenie poinformowała mnie recepcjonistka w lecznicy, więc może ona coś pokręciła.. :roll:

Na pewno coś pokręciła, albo źle usłyszałaś ;)

Niech Tosiek wraca do siebie, Galina idzie pod nóż 8 marca ;)

Posted

[quote name='Justa']Tfu ! :mdleje:
Myślę o jednej piszę o drugiej :p

;)

[quote name='Fauka']Do pyska jej w tym kolorze ;) Ja kastracje Larego straznie przeżywałam.

Eh... w jakim jej nie do pyska... :shake:
To jest chyba jeden z najgorszych momentów w psio-ludzkim życiu, zaraz po etapie sprzątania po szczeniaku :lol:.

[quote name='puchu']Jak się Ginka czuje? Szczurzyna przez pierwsze dni była bardzo obolała :(

Gina czuje się znakomicie! Już mnie wkurza :evil_lol:, wierci się, kręci, te 8 dni do zdjęcia szwów będą się nam bardzo dłużyć.

Jeśli ktoś chciałby moje zdjęcia swojego psa i przy okazji chciałby pomóc bezdomniakom, to zapraszam na licytację:

https://www.facebook.com/events/532276620145249/permalink/532537236785854/

Posted

WeronikaM napisał(a):
jaka pięknotka :)

:)

puchu napisał(a):
Widzimy się na rally-o? :razz:

Bardzo bym chciała, ale nie wiem czy zdążę się tam zapisać i opłacić startowe, jestem kompletnie spłukana, a muszę mieć kaskę na startowe za zawody agilitowe w marcu :placz:.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='Abietis']To dobrze, że wszystko dobrze poszło :)
Zdjęcie jak zwykle cudne[/QUOTE]

[quote name='lenka13'][URL]http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_1135_zpscbb5ec81.jpg[/URL] Piękne zdjęcie, zresztą Ginka też :)[/QUOTE]

Dzięki :)

14 marca minęło 5 lat odkąd Tosia musi się ze mną męczyć :evil_lol:

[IMG]http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_1276_zps5febabc1.jpg[/IMG]