Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bez przesady, wcale nie ma takiego długiego futra :eviltong:. Chociaż może i faktycznie kryza (i ogon) mogłyby być ciut bardziej łyse, biorąc pod uwagę jak wygląda futro na pozostałej części ciała.
Kolejny pies będzie krótkowłosy i nie będzie borderem :cool3:.

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc przyszłam nawiedzić :diabloti: :D

ale fajne te rysunki Ci wychodza :) te łapy bordera tylko to co pisalam a tak to git :)[/QUOTE]

Cześć! :multi:
Dzięki! Wiem, że jeszcze masę rzeczy muszę dopracować, ale najważniejsze - futro, nie jest już taką udręką, jak kiedyś :lol:. Wciąż nie wiem tylko, jak rysować tą króciutką sierść na łapach.
Border był tak bezsensu trochę rysowany, przy tym kelpiku (bo to miał być kelpik) bardziej się postarałam :evil_lol:.

Posted

[quote name='Victoria']narysuj mi nane z frisbee :eviltong::cool3:

Limit psów z frisbee został wyczerpany :evil_lol:.

[quote name='westie_justa']Super futerkujesz;)
Cholera też bym porysowała.

Dzięki :).
To na co czekasz? :eviltong: :evil_lol:

[quote name='mineralna_']Jak tylko przeczytałam, że to będzie krótkowłosy nie-border to od razu pomyślałam o kelpiku :P Zacne rysuneczki ;)

[quote name='Endher']http://img834.imageshack.us/img834/7936/kelpik.png
Super rysunek! Idealnie oddaje przerażający charakter większości kelpikowych ślepi :lol:

One nie są przerażające, wyglądają uroczo :loveu:.

Posted

[quote name='Illusion']Limit psów z frisbee został wyczerpany :evil_lol:.

To na co czekasz? :eviltong: :evil_lol:
[/QUOTE]
tablet is death :p

Fuu jaka zapluta szyba :evil_lol:

Posted

[quote name='gops']świetne zdjęcie!
młoda świetnie wygląda , tylko pozazdrościć takiej sylwetki :lol:[/QUOTE]

Dzięki :). O sylwetkę dbamy cały czas :cool3:.

[quote name='Unbelievable']też tego uczyłam wczoraj, zadziwiająco szybko poszło :evil_lol: myślałam że trochę dłużej się pobawię[/QUOTE]

Chcesz się dłużej pobawić? To dam Ci Tosię, ona nadal nie rozumie o co chodzi z tą szybą... :lol:

Posted

[quote name='Illusion']

Chcesz się dłużej pobawić? To dam Ci Tosię, ona nadal nie rozumie o co chodzi z tą szybą... :lol:[/QUOTE]
ja podejrzewam, że Gram też by nie skumał, no i szyba zimna fuuuu, więc nawet z nim nie zaczynam :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']ja podejrzewam, że Gram też by nie skumał, no i szyba zimna fuuuu, więc nawet z nim nie zaczynam :diabloti:

Ja byłam ciekawa, jak to pójdzie (fajnie tak sobie porównać tok myślenia różnych psów), ale właśnie myślałam, że Tosia załapie. Jeszcze taki głupi wyraz twarzy przy tym miała :lol:, w pewnym momencie odniosłam wrażenie, że ona tak się głupio cieszy, bo nic takiego szczególnego nie robi, a jedzenie jej tak czy siak dają :placz:.

[quote name='westie_justa']zasmarkaniec
A tu chodzi o target nosem?

Pewnie można wykorzystać targetowanie, ja po prostu pokazywałam smaki zza szyby.

Posted

[quote name='Illusion']Ja byłam ciekawa, jak to pójdzie (fajnie tak sobie porównać tok myślenia różnych psów), ale właśnie myślałam, że Tosia załapie. Jeszcze taki głupi wyraz twarzy przy tym miała :lol:, w pewnym momencie odniosłam wrażenie, że ona tak się głupio cieszy, bo nic takiego szczególnego nie robi, a jedzenie jej tak czy siak dają :placz:.[/QUOTE]
pies cię przechytrzył :diabloti:

ja robiłam przez targetowanie

Posted

[quote name='Unbelievable']pies cię przechytrzył :diabloti:

ja robiłam przez targetowanie[/QUOTE]

Jej szczęście długo nie trwało :evil_lol:. Wydaje mi się, że właśnie różnica między obiema sukami polega na tym, że jak uczę czegoś Tosię, to ona nie skupia się zbytnio na zadaniu, a na tym, żeby dostać jedzenie, a Gina dąży do tego, żeby dobrze wykonać zadanie i bardziej się cieszy, kiedy usłyszy "suuuuper pies!" niż jak dostanie smaka.