Yuveza Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Illusion']Jaki show?! Przecież on PASIE! :D[/QUOTE] Ups, wybacz, ta kryza mnie oszukała :grins: Quote
Illusion Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Bez przesady, wcale nie ma takiego długiego futra :eviltong:. Chociaż może i faktycznie kryza (i ogon) mogłyby być ciut bardziej łyse, biorąc pod uwagę jak wygląda futro na pozostałej części ciała. Kolejny pies będzie krótkowłosy i nie będzie borderem :cool3:. Quote
Illusion Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='westie_justa']Git, pasąca Gina!:mdrmed:[/QUOTE] Nie... :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 czesc przyszłam nawiedzić :diabloti: :D ale fajne te rysunki Ci wychodza :) te łapy bordera tylko to co pisalam a tak to git :) Quote
Illusion Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='betty_labrador']czesc przyszłam nawiedzić :diabloti: :D ale fajne te rysunki Ci wychodza :) te łapy bordera tylko to co pisalam a tak to git :)[/QUOTE] Cześć! :multi: Dzięki! Wiem, że jeszcze masę rzeczy muszę dopracować, ale najważniejsze - futro, nie jest już taką udręką, jak kiedyś :lol:. Wciąż nie wiem tylko, jak rysować tą króciutką sierść na łapach. Border był tak bezsensu trochę rysowany, przy tym kelpiku (bo to miał być kelpik) bardziej się postarałam :evil_lol:. Quote
Victoria Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 narysuj mi nane z frisbee :eviltong::cool3: Quote
Yuveza Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Super futerkujesz;) Cholera też bym porysowała. Quote
mineralna_ Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Jak tylko przeczytałam, że to będzie krótkowłosy nie-border to od razu pomyślałam o kelpiku :P Zacne rysuneczki ;) Quote
rev Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 http://img834.imageshack.us/img834/7936/kelpik.png Super rysunek! Idealnie oddaje przerażający charakter większości kelpikowych ślepi :lol: Quote
Illusion Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Victoria']narysuj mi nane z frisbee :eviltong::cool3: Limit psów z frisbee został wyczerpany :evil_lol:. [quote name='westie_justa']Super futerkujesz;) Cholera też bym porysowała. Dzięki :). To na co czekasz? :eviltong: :evil_lol: [quote name='mineralna_']Jak tylko przeczytałam, że to będzie krótkowłosy nie-border to od razu pomyślałam o kelpiku :P Zacne rysuneczki ;) Dzięki :). [quote name='Endher']http://img834.imageshack.us/img834/7936/kelpik.png Super rysunek! Idealnie oddaje przerażający charakter większości kelpikowych ślepi :lol: One nie są przerażające, wyglądają uroczo :loveu:. Quote
Yuveza Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Illusion']Limit psów z frisbee został wyczerpany :evil_lol:. Dzięki :). To na co czekasz? :eviltong: :evil_lol: [/QUOTE] tablet is death :p Fuu jaka zapluta szyba :evil_lol: Quote
Illusion Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='westie_justa']tablet is death :p Fuu jaka zapluta szyba :evil_lol:[/QUOTE] :< Bardziej zasmarkana niż zapluta... :lol: Quote
gops Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 świetne zdjęcie! młoda świetnie wygląda , tylko pozazdrościć takiej sylwetki :lol: Quote
Unbelievable Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 też tego uczyłam wczoraj, zadziwiająco szybko poszło :evil_lol: myślałam że trochę dłużej się pobawię Quote
Illusion Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='gops']świetne zdjęcie! młoda świetnie wygląda , tylko pozazdrościć takiej sylwetki :lol:[/QUOTE] Dzięki :). O sylwetkę dbamy cały czas :cool3:. [quote name='Unbelievable']też tego uczyłam wczoraj, zadziwiająco szybko poszło :evil_lol: myślałam że trochę dłużej się pobawię[/QUOTE] Chcesz się dłużej pobawić? To dam Ci Tosię, ona nadal nie rozumie o co chodzi z tą szybą... :lol: Quote
Unbelievable Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Illusion'] Chcesz się dłużej pobawić? To dam Ci Tosię, ona nadal nie rozumie o co chodzi z tą szybą... :lol:[/QUOTE] ja podejrzewam, że Gram też by nie skumał, no i szyba zimna fuuuu, więc nawet z nim nie zaczynam :diabloti: Quote
Yuveza Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Illusion']:< Bardziej zasmarkana niż zapluta... :lol:[/QUOTE] zasmarkaniec:) A tu chodzi o target nosem? Quote
Illusion Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Unbelievable']ja podejrzewam, że Gram też by nie skumał, no i szyba zimna fuuuu, więc nawet z nim nie zaczynam :diabloti: Ja byłam ciekawa, jak to pójdzie (fajnie tak sobie porównać tok myślenia różnych psów), ale właśnie myślałam, że Tosia załapie. Jeszcze taki głupi wyraz twarzy przy tym miała :lol:, w pewnym momencie odniosłam wrażenie, że ona tak się głupio cieszy, bo nic takiego szczególnego nie robi, a jedzenie jej tak czy siak dają :placz:. [quote name='westie_justa']zasmarkaniec A tu chodzi o target nosem? Pewnie można wykorzystać targetowanie, ja po prostu pokazywałam smaki zza szyby. Quote
Aleksa. Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 O to na szybie miałam z Dorą w planach :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Illusion']Ja byłam ciekawa, jak to pójdzie (fajnie tak sobie porównać tok myślenia różnych psów), ale właśnie myślałam, że Tosia załapie. Jeszcze taki głupi wyraz twarzy przy tym miała :lol:, w pewnym momencie odniosłam wrażenie, że ona tak się głupio cieszy, bo nic takiego szczególnego nie robi, a jedzenie jej tak czy siak dają :placz:.[/QUOTE] pies cię przechytrzył :diabloti: ja robiłam przez targetowanie Quote
Illusion Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Unbelievable']pies cię przechytrzył :diabloti: ja robiłam przez targetowanie[/QUOTE] Jej szczęście długo nie trwało :evil_lol:. Wydaje mi się, że właśnie różnica między obiema sukami polega na tym, że jak uczę czegoś Tosię, to ona nie skupia się zbytnio na zadaniu, a na tym, żeby dostać jedzenie, a Gina dąży do tego, żeby dobrze wykonać zadanie i bardziej się cieszy, kiedy usłyszy "suuuuper pies!" niż jak dostanie smaka. Quote
BBeta Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Świetne rysunki :) Jak będzie Ci się kiedyś nudziło to moje pieski chętnie zostaną modelami :siara: :diabloti: Quote
Abietis Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Doszły Wam już szele? Fajna sztuczka ;) Quote
Recommended Posts