Izabela124. Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Illusion napisał(a):A po co pobierać nielegalnie, skoro można mieć pełną wersję za free? Przed chwilą wrzuciłam linka z info :). Jak klikam w to, co oni podają, że mozna pobrać, pojawia mi się komunikat, ze chwilowo niedostępne i nie można pobrać Quote
Illusion Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 To może trzeba zaczekać, ludzie się pewnie rzucili i serwer przeciążony :evil_lol:. Quote
Izabela124. Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Illusion napisał(a):To może trzeba zaczekać, ludzie się pewnie rzucili i serwer przeciążony :evil_lol:. Zobaczę jutro. A Ty masz kupionego PS czy ściągniętego? Quote
Illusion Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Izabela124. napisał(a):Zobaczę jutro. A Ty masz kupionego PS czy ściągniętego? A jakie to ma znaczenie? :hmmmm: Quote
Izabela124. Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Illusion napisał(a):A jakie to ma znaczenie? :hmmmm:Oczywiście, że żadne. Ale jeśli to tajemnica to nie nalegam byś odpowiedziała :) Quote
Illusion Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Dla mnie to pytanie jest trochę bezsensu, równie dobrze możesz mnie zapytać, czy mój aparat był kupiony, czy kradziony :eviltong:. A jak jesteśmy przy kupowaniu :cool3:, długo nie wytrzymałam z tym obrożoholizmem i czekam właśnie na dwie obróżki i szelki :multi:. A dzisiaj odebrałam z poczty frizbiacze, doszły ciapciaki i jutro będę strzygła Gingers :evil_lol:. Quote
Domnia Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Izabela124.']Oczywiście, że żadne. Ale jeśli to tajemnica to nie nalegam byś odpowiedziała :) Ja też nie ;) Mimo iż mnie baaaardzo ciekawi :D Ten link nie działa, sprawdziłam, wyskakuje błąd. Ale znalazłam pewne forum na którym jest pełno linków. Ja właśnie pobieram, jak mi się uda to wam powiem ;) Tu link do strony (trzeba się bezpłatnie zalogować, żeby było widać linki do plików) KLIK Quote
Illusion Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Domnia']Ja też nie ;) Mimo iż mnie baaaardzo ciekawi :D Ten link nie działa, sprawdziłam, wyskakuje błąd. Ale znalazłam pewne forum na którym jest pełno linków. Ja właśnie pobieram, jak mi się uda to wam powiem ;) Tu link do strony (trzeba się bezpłatnie zalogować, żeby było widać linki do plików) KLIK Na niektórych forach rozpowszechnianie takich linków nie jest zbyt chwalone przez moderatorów :evil_lol:. Quote
Domnia Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 To forum całe jest nielegalne ;D Wszystko można wpisać i ściągnąć. Gry, programy, filmy itp. Quote
Illusion Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Aha... no dobrze, w takim razie nie krępujcie się :evil_lol:. Quote
Unbelievable Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 matko a co za różnica czy kupione czy ściągnięte :mdleje: nie rozumiem tej ciekawości, serio Quote
Domnia Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Unbelievable']matko a co za różnica czy kupione czy ściągnięte :mdleje: nie rozumiem tej ciekawości, serio Niektórzy urodzili się wścibscy :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 o jaaa https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/397650_442503672469536_813445972_n.jpg cudne zdjecie! Quote
Aleks89 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ale fajne pieski!!Ściągnięte czy kupione?:diabloti: Quote
motyleqq Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Aleks89 napisał(a):Ale fajne pieski!!Ściągnięte czy kupione?:diabloti: ja swojego pobrałam w wersji pdf :evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 dzięki za info, w takim razie czekam na więcej zdjęc z nowej puszki :) takie krótka opinia na razie mnie satysfakcjonuje. Ciekawe na jak długo :diabloti: Quote
Domnia Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Illusion - przejrzałam baaaardzo duży kawał twojej galerii (pięknej z resztą :crazyeye:) i natknęłam się na zdjęcia z odwróconego kita. Jak dokładnie podłączasz obiektyw? Jeszcze się z tym nigdy nie spotkałam ;-) Quote
Illusion Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 (edited) betty_labrador, dziękuje! :) [quote name='motyleqq']ja swojego pobrałam w wersji pdf :evil_lol: Z torrentów? :razz: [quote name='Zuzia&Snoopy']dzięki za info, w takim razie czekam na więcej zdjęc z nowej puszki :) takie krótka opinia na razie mnie satysfakcjonuje. Ciekawe na jak długo :diabloti: Ja właściwie nie czytałam o nim zbyt wielu opinii, widziałam zdjęcia wykonane 85mm f/1.2 (które bardzo mi się podobały i chciałam uzyskiwać podobny efekt), a że jego cena jest hmm... no przez długi czas byłby dla mnie raczej nieosiągalny :lol:, poza tym i tak często pewnie trzeba by było go przymykać, no i 85 f/1.8 wydało mi się idealną alternatywą :). Zaważyła też jego waga, w komplecie z 50tką nie jest jeszcze tak źle, jak 50tka z sigmą 70-200. Na pewno nie bez przyczyny to szkiełko jest tak popularne. A teraz przymierzam się do czegoś jasnego i szerszego, ale wybór wydaje się mocno ograniczony :(. [quote name='Domnia']Illusion - przejrzałam baaaardzo duży kawał twojej galerii (pięknej z resztą :crazyeye:) i natknęłam się na zdjęcia z odwróconego kita. Jak dokładnie podłączasz obiektyw? Jeszcze się z tym nigdy nie spotkałam ;-) Dziękuje (szacun, że Ci się chciało!) :) Kupiłam pierwszy lepszy adapter odwrotnego mocowania ;). Montuje się go w tym samym miejscu co filtry, więc adapter musi mieć odpowiednią średnicę. Nie wiem też czy "pierwszy lepszy" to był dobry pomysł, bo raz nie mogłam go zdjąć i w ruch poszło imadło, teraz zakładam go ostrożniej. W końcu zrobili żółtego rogza Edited January 9, 2013 by Illusion Quote
paulaa. Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 to chyba jakaś nowość ? nie widziałam tego koloru :smile: świetny! pasuje ginny :loveu: dobrze, że ja się już częściowo wyleczyłam z obrożoholizmu :lol: Quote
Abietis Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Świetna ta obróżka na Ginny :) Dobrze zrozumiałam, że czekacie na szelki Hurtta? :> Quote
Illusion Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='paulaa.']to chyba jakaś nowość ? nie widziałam tego koloru :smile: świetny! pasuje ginny :loveu: dobrze, że ja się już częściowo wyleczyłam z obrożoholizmu :lol: Tak, niedawno pojawiły się w ProDogu, dzięki :). Tak Ci się pewnie tylko wydaje, z tego raczej nie da się wyleczyć, a przynajmniej nie tak do końca :eviltong:. Nie kupowałam obroży jakoś od maja/wakacji (dla mnie taka kilkumiesięczna przerwa to bardzo długo, bo mając tylko Tosiaka robiłam tego typu zakupy o wiele częściej), ale w końcu pękłam i zamówiłam... :evil_lol: [quote name='Abietis']Świetna ta obróżka na Ginny :) Dobrze zrozumiałam, że czekacie na szelki Hurtta? :> Dzięki :) Tak, zamówiłam je 11 grudnia licząc na to, że na początku stycznia już będą, ale okazało się, że jest problem z dostępnością u producenta i mają być u mnie przed 20 stycznia, więc jak jesteś zainteresowana to pisz do nich maila, bo nie sprowadzają chyba zbyt wielu sztuk ;). Quote
Abietis Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Właśnie się nad nimi zastanawiałam, bo przydałyby się nowe szele, tylko z kasą krucho... No i niby szlaban mam:lol: A jaki kolor wzięłyście? Fote widziałam już na fejsie, świetna, zresztą jak zwykle:razz: Quote
Illusion Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Abietis napisał(a):Właśnie się nad nimi zastanawiałam, bo przydałyby się nowe szele, tylko z kasą krucho... No i niby szlaban mam:lol: A jaki kolor wzięłyście? Fote widziałam już na fejsie, świetna, zresztą jak zwykle:razz: Różowiutki :razz:. Dziękuje :). Niedługo będzie więcej. Quote
Domnia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Dziękuje (szacun, że Ci się chciało!) :) Kupiłam pierwszy lepszy adapter odwrotnego mocowania ;). Montuje się go w tym samym miejscu co filtry, więc adapter musi mieć odpowiednią średnicę. Nie wiem też czy "pierwszy lepszy" to był dobry pomysł, bo raz nie mogłam go zdjąć i w ruch poszło imadło, teraz zakładam go ostrożniej. Nawet Cię na fb znalazłam i polubiłam :eviltong: Dzięki za info, chyba sobie sprawie taki adapter... Quote
Illusion Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='Domnia']Nawet Cię na fb znalazłam i polubiłam :eviltong: Dzięki za info, chyba sobie sprawie taki adapter... O, bardzo mi miło :). Jak ktoś chciałby jeszcze polubić to proszę śmiało klikać :cool3:. Fajna sprawa ten adapter, ale jak ktoś chce fotografować makro na dłuższą metę to lepiej zainwestować w odpowiedni obiektyw. Z tym adapterem też jest trochę zabawy, no i np. robaczki, co lubią się bardziej ruszać, to już ciężej :shake:. Quote
Recommended Posts