Illusion Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Judyciak, znów to samo... :lol: groszek83, daję różne mieszanki przysmaków dla psów, czasem dorzucam kawałki jakieś szyneczki, kiełbaski, czy serka żółtego :cool3:. Molly miała mieć na końcu ogona pompon, ale wyszła miotełka, bo sucz ma taką dziwną sierść :lol:. Jak odrośnie to wymyślę jej inną fryzurę :evil_lol:. Martunia, trzeba przyznać, że tamtego dnia pogoda była rzeczywiście ładna :). Kinguska, cieszę się :lol:. deer_1987, dzięki za wskazówkę ;). Zdjęcia ze spaceru nie były planowane, tzn. to takie zwykłe pstryki. Rinuś, dzięki :). Dzisiaj byłam z Tosią na dwugodzinnym spacerze i zapomniałam zabrać aparatu :shake:. Pewnie ciekawe zdjęcia by wyszły, bo ładnie dzisiaj słonko świeciło :loveu:. Mam za to filmik z dzisiejszego slalomowania (lekcja 2) http://tinypic.com/player.php?v=2aje1aa&s=4 Quote
taxelina Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Rozumiem ;) Sama czasami ot tak pstrykam :D Quote
Rinuś Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ooo mi nauczielka też mówiła, że jak samemu się uczy slalomu psa to najlepiej tak właśnie kijki powbijać :p jak na drugą lekcję to bardzo ładnie jej wychodzi :multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Śliczna Tosia :loveu: a pudelka ostrzygłas bardzo ładnie :lol: Quote
Illusion Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Filmik z dzisiaj: http://tinypic.com/player.php?v=2cgbsm0&s=4 I kilka fotek (niedzisiejszych ;)) Quote
groszek83 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Brawa dla Tosi i dla ciebie że też ci sie chce:evil_lol: Quote
taxelina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Mi taka zielona trawa z powershota a580 wychodzi :D Quote
jmw Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Yooo! :razz: Tak znowu gadam o tym avie :cool3: Ja zmieniam avatar raz na kilka/naście dni, wiesz? :eviltong: To dość dużo ^^. http://i35.tinypic.com/308bgjm.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Malina obrabiasz w czymś fotki ? :cool3::cool3: Quote
Illusion Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Tak, w Fotoszopie :eviltong:. Inaczej blade kolory by wychodziły. Quote
Rinuś Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='RCookie']Tak, w Fotoszopie :eviltong:. Inaczej blade kolory by wychodziły. A już myślałam, że aparacik tak ładnie podkreśla kolorki :evil_lol: Quote
Pestka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ja również tak myślałam :eviltong: Jaki masz aparat? Quote
Illusion Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Takie dziadostwo :eviltong: panasonic dmc ls1 Quote
Rinuś Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 To jak na takie dziadostwo to fajne fotki nim robisz :eviltong: Quote
Illusion Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Fajnie, że tak sądzisz, to chyba oznacza, że wycisnęłam z niego wszystko co się da :evil_lol:. Miałam mieć niedawno coś lepszego, nawet nad lustrem myślałam, ale okazało się, że facet nie może zapłacić, bo osoba, od której on miał mieć kasę umarła :shake:. Quote
Rinuś Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='RCookie']Fajnie, że tak sądzisz, to chyba oznacza, że wycisnęłam z niego wszystko co się da :evil_lol:. Miałam mieć niedawno coś lepszego, nawet nad lustrem myślałam, ale okazało się, że facet nie może zapłacić, bo osoba, od której on miał mieć kasę umarła :shake:. Jaki facet?kto umarł?" Quote
taxelina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ja powershot a580 i on pieknie kolor zielony lapie, tak nasycony i w ogole Quote
Martunia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ale ładnie Tosia ćwiczy. :cool3: I śliczne zdjęcia, takie jesienne. Quote
Illusion Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Rinuś, sprzedajemy samochód i jego potencjalny nabywca ma działkę. On tą działkę chciał sprzedać i za nią kupiłby nasz samochód, ale okazało się, że facet, który chciał od niego kupić działkę miał zawał, czy coś w tym stylu i umarł, więc ten potencjalny nabywca samochodu nie ma na niego pieniędzy, więc go nie kupi. W rezultacie my nie będziemy mieć kasy z samochodu, która miała być między innymi przeznaczona na nowy sprzęt do focenia... Quote
Bartiśkowa_ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 śliczna Tosia :loveu: o to szkoda ale i tak ten robi niezłe fotki :lol: Quote
Pestka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 mi się te fotki bardzo podobają. Ja mam I też w miarę dobry. Quote
Rinuś Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='RCookie']Rinuś, sprzedajemy samochód i jego potencjalny nabywca ma działkę. On tą działkę chciał sprzedać i za nią kupiłby nasz samochód, ale okazało się, że facet, który chciał od niego kupić działkę miał zawał, czy coś w tym stylu i umarł, więc ten potencjalny nabywca samochodu nie ma na niego pieniędzy, więc go nie kupi. W rezultacie my nie będziemy mieć kasy z samochodu, która miała być między innymi przeznaczona na nowy sprzęt do focenia... aaa kumam...to nieciekawa sytuacja...:shake: Quote
Recommended Posts