Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Judyciak, znów to samo... :lol:
groszek83, daję różne mieszanki przysmaków dla psów, czasem dorzucam kawałki jakieś szyneczki, kiełbaski, czy serka żółtego :cool3:. Molly miała mieć na końcu ogona pompon, ale wyszła miotełka, bo sucz ma taką dziwną sierść :lol:. Jak odrośnie to wymyślę jej inną fryzurę :evil_lol:.
Martunia, trzeba przyznać, że tamtego dnia pogoda była rzeczywiście ładna :).
Kinguska, cieszę się :lol:.
deer_1987, dzięki za wskazówkę ;). Zdjęcia ze spaceru nie były planowane, tzn. to takie zwykłe pstryki.
Rinuś, dzięki :).

Dzisiaj byłam z Tosią na dwugodzinnym spacerze i zapomniałam zabrać aparatu :shake:. Pewnie ciekawe zdjęcia by wyszły, bo ładnie dzisiaj słonko świeciło :loveu:.

Mam za to filmik z dzisiejszego slalomowania (lekcja 2)
http://tinypic.com/player.php?v=2aje1aa&s=4

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ooo mi nauczielka też mówiła, że jak samemu się uczy slalomu psa to najlepiej tak właśnie kijki powbijać :p jak na drugą lekcję to bardzo ładnie jej wychodzi :multi:

Posted

[quote name='RCookie']Tak, w Fotoszopie :eviltong:. Inaczej blade kolory by wychodziły.
A już myślałam, że aparacik tak ładnie podkreśla kolorki :evil_lol:

Posted

Fajnie, że tak sądzisz, to chyba oznacza, że wycisnęłam z niego wszystko co się da :evil_lol:. Miałam mieć niedawno coś lepszego, nawet nad lustrem myślałam, ale okazało się, że facet nie może zapłacić, bo osoba, od której on miał mieć kasę umarła :shake:.

Posted

[quote name='RCookie']Fajnie, że tak sądzisz, to chyba oznacza, że wycisnęłam z niego wszystko co się da :evil_lol:. Miałam mieć niedawno coś lepszego, nawet nad lustrem myślałam, ale okazało się, że facet nie może zapłacić, bo osoba, od której on miał mieć kasę umarła :shake:.
Jaki facet?kto umarł?"

Posted

Rinuś, sprzedajemy samochód i jego potencjalny nabywca ma działkę. On tą działkę chciał sprzedać i za nią kupiłby nasz samochód, ale okazało się, że facet, który chciał od niego kupić działkę miał zawał, czy coś w tym stylu i umarł, więc ten potencjalny nabywca samochodu nie ma na niego pieniędzy, więc go nie kupi. W rezultacie my nie będziemy mieć kasy z samochodu, która miała być między innymi przeznaczona na nowy sprzęt do focenia...

Posted

[quote name='RCookie']Rinuś, sprzedajemy samochód i jego potencjalny nabywca ma działkę. On tą działkę chciał sprzedać i za nią kupiłby nasz samochód, ale okazało się, że facet, który chciał od niego kupić działkę miał zawał, czy coś w tym stylu i umarł, więc ten potencjalny nabywca samochodu nie ma na niego pieniędzy, więc go nie kupi. W rezultacie my nie będziemy mieć kasy z samochodu, która miała być między innymi przeznaczona na nowy sprzęt do focenia...
aaa kumam...to nieciekawa sytuacja...:shake: