betty_labrador Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 no tak, to faktycznie kawalek drogi jest do przebycia ;) super sztuczkowe sztuczki :) a jaka synchro :D Quote
Pusiakowa Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/22Baya/IMG_9221.jpg to mega :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Ale Ginnka fajnie zarosła :loveu: Quote
Illusion Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 [quote name='betty_labrador']no tak, to faktycznie kawalek drogi jest do przebycia ;) super sztuczkowe sztuczki :) a jaka synchro :D No niestety, zanim bym dojechała to już by była ciemna noc, tym bardziej, że teraz będzie zmiana czasu z letniego na zimowy :shake:. [quote name='Pusiakowa']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/22Baya/IMG_9221.jpg to mega :loveu: Dziękuje :). [quote name='Aleksandrossa']Ale Ginnka fajnie zarosła :loveu: Właśnie nie! Obleśna jest, będę musiała znosić ten paskudny widok do wiosny :placz:. W związku z tym, że zarośnięta tak czy siak jest brzydka to postanowiłam zapuścić ją na maksymalną długość (ciekawe ile jej to futro urośnie :razz:) i formować to tylko, żeby nie wyglądała jak beczka. Chociaż w sumie jak będzie chłodniej to i tak nie będzie widać na fotach, bo zamówiłam sukom kombinezony :evil_lol:. Ziom :cool3: Quote
motyleqq Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 ej, ja też bym chciała ubierać psa na zimę, ale ten dureń kocha mróz i nic a nic nie jest jej zimno :placz: Quote
Illusion Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 [quote name='motyleqq']ej, ja też bym chciała ubierać psa na zimę, ale ten dureń kocha mróz i nic a nic nie jest jej zimno :placz: Jesteś nienormalna :crazyeye:. Mój dzielny pływak :evil_lol: Prywatny aporter ginowej piłeczki, dzięki niemu Gina nie musi zamaczać swojej zacnej dupki w zimnej wodzie :cool3: Quote
motyleqq Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 nie, jestem normalna, tylko bluzy adidoga są takie ładne! :evil_lol: Quote
katik Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Piękne fotki :loveu: Zazdroszczę tak fajnie pozujących psów. Moja to nawet jak siedzi to się wierci :lol: Quote
Victoria Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 motyleqq napisał(a):nie, jestem normalna, tylko bluzy adidoga są takie ładne! :evil_lol: rzeczywiście ładne xd ale nie wyobrażam sobie dużego psa, np. Etny w takiej bluzie :evil_lol: Quote
Illusion Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 [quote name='motyleqq']nie, jestem normalna, tylko bluzy adidoga są takie ładne! :evil_lol: I niepraktyczne :eviltong:. [quote name='katik']Piękne fotki :loveu: Zazdroszczę tak fajnie pozujących psów. Moja to nawet jak siedzi to się wierci :lol: Posłuszeństwo, sztuczki, agility, to nie wszystko, modelingu też trzeba nauczyć :evil_lol:. Quote
katik Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Illusion napisał(a): Posłuszeństwo, sztuczki, agility, to nie wszystko, modelingu też trzeba nauczyć :evil_lol:. Modeli masz profesjonalnych. :) Quote
Avaloth Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Zazdroszczę małych psów, ja jak stanę nad moim Krowem, obiektywem 50mm robiąc zdjęcie od góry mogę co najwyżej się starać objąć cały łeb, do objęcia całego chyba bym musiała być na drabinie :evil_lol: Świetne zdjęcia, co kolejne to lepsze :loveu: Quote
Abietis Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Witamy się :) Ale pięknoty masz w domu, tylko patrzeć i podziwiać:loveu: A kubraczek jaki im zamówiłaś? Ja szukam na swoją małą, czegoś ciepłego (i czarnego, lub ciemnego) na zimę i jak narazie idzie mi to z średnio-marnym skutkiem... Quote
Illusion Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 [quote name='katik']Modeli masz profesjonalnych. :) To akurat prawda, ale początki ich kariery łatwe nie były :lol:. [quote name='Avaloth']Zazdroszczę małych psów, ja jak stanę nad moim Krowem, obiektywem 50mm robiąc zdjęcie od góry mogę co najwyżej się starać objąć cały łeb, do objęcia całego chyba bym musiała być na drabinie :evil_lol: Świetne zdjęcia, co kolejne to lepsze :loveu: Jak robiłam zdjęcie Tosi na różowym tle, to stałam na krześle :cool3:. Dziękuje :). [quote name='Abietis']Witamy się :) Ale pięknoty masz w domu, tylko patrzeć i podziwiać:loveu: A kubraczek jaki im zamówiłaś? Ja szukam na swoją małą, czegoś ciepłego (i czarnego, lub ciemnego) na zimę i jak narazie idzie mi to z średnio-marnym skutkiem... Cześć! :multi: Dziękuje ;). No właśnie też miałam problem ze znalezieniem czegoś fajnego i w miarę rozsądnej cenie. Jak znalazło się coś, w czym spokojnie można by wyjść z psem (tj. nie miało kapturów z futrem, wzoru panterki itp.) to albo cena była dla mnie zbyt wysoka albo okazywało się, że Tosia wykracza grubo poza rozmiar XXL (to jaki rozmiar powinien nosić, np. labrador? :-o), więc dla Gin tym bardziej nie byłoby rozmiaru. No i w zooplusie znalazłam taki kombinezon, wydaje się całkiem fajny, tylko miałam trochę wątpliwości co do tego sklepu. Różne opinie o nim krążą, jak zamawiałam tam kiedyś kennel klatkę to też trochę na nią czekałam. No, ale zaryzykowałam i wczoraj niby już je wysłali, więc może jutro będą :). http://www.zooplus.pl/shop/psy/obroza_dla_psa/plaszczyki_dla_psa/plaszczyki_przeciwdeszczowe/262965#more Na różnych psach leży całkiem ładnie: http://www.zooplus.pl/customerpicturedisplay/shop/psy/obroza_dla_psa/plaszczyki_dla_psa/plaszczyki_przeciwdeszczowe/262965 Kupowałam go bardziej z myślą o śnieżnej zimie, nie wiem czy w takim zabudowanym nie będzie im teraz zbyt ciepło, ale jak jest wilgotniejszy dzień to już trzęsą zadkami. Quote
Pusiakowa Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/22Baya/IMG_9220.jpg I weź tu odmów czegoś ;) Quote
betty_labrador Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 no tak, ten czas ucieka okropnie ;) ale zawsze jestem w wawie :D codziennie :roll: :) Quote
Ana :) Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Witamy się po raz pierwszy :D ależ masz cudowne psiaki :loveu: będziemy często odwiedzać :P zapraszamy również do nas :) Pozdrawiamy ! Quote
Illusion Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='Pusiakowa']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/22Baya/IMG_9220.jpg I weź tu odmów czegoś ;) Trzeba zachować zimną krew i się nie poddawać, to nie takie trudne :evil_lol:. [quote name='betty_labrador']no tak, ten czas ucieka okropnie ;) ale zawsze jestem w wawie :D codziennie :roll: :) Strasznie, chciałabym znowu dłuższe dni :). [quote name='Ana :)']Witamy się po raz pierwszy :D ależ masz cudowne psiaki :loveu: będziemy często odwiedzać :P zapraszamy również do nas :) Pozdrawiamy ! Cześć! :multi: Doszły dzisiaj kombinezony :razz:. Największy problem to założenie tego na psa. Potem pies nie wie, jak w tym chodzić, ale szybko ogarnia co i jak. A potem jak idzie to taki śmieszny dźwięk wydaje :evil_lol:. Quote
Illusion Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Fajne, fajne, ale nie trafiłam z rozmiarem... Quote
betty_labrador Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 to jak przytyja beda dobre na zime :evil_lol: Quote
Illusion Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 betty_labrador napisał(a):to jak przytyja beda dobre na zime :evil_lol: One nie tyją :eviltong:. Rozmiar Tosi jest idealny na Ginę, więc ten, który kupiłam Ginie wymienię na nowy dla Tosi, tylko najpierw muszę sprzedać ten ginowy :placz:. Quote
Culineo Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 przylazłam, zachęcona genialnymi zdjęciami, także witam ! :cool: Quote
Recommended Posts