necianeta89 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 motyleqq napisał(a):też nie wiedziałam i wzięłam kuriera, to tylko 5zł różnicy :lol: też wzięłam kuriera i już ją mam :loveu: dziś przyszła, to się nazywa ekspres :D Quote
motyleqq Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 necianeta89 napisał(a):też wzięłam kuriera i już ją mam :loveu: dziś przyszła, to się nazywa ekspres :D to niesprawiedliwe, bo ja jeszcze nie mam! :placz: Quote
Illusion Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 A do mnie chyba jutro przyjdzie materiał na rękawik :eviltong:. Mam już deski na kładkę, potrzeba tylko zawiasów, farby, paru innych dupereli i będzie gotowa :evil_lol:. Quote
necianeta89 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 motyleqq napisał(a):to niesprawiedliwe, bo ja jeszcze nie mam! :placz: Ja jestem mega zadowolona z piłeczki, jest meeeega, ciekawe ile pożyje :diabloti: Quote
Illusion Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Ej no... weźcie podziwiajcie Tosiaka, a nie :mad: ... zamówiłam spraye do hopek :evil_lol: Quote
motyleqq Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Tosia jest wiecznym szczeniaczkiem :loveu: Quote
betty_labrador Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/LAS810/IMG_8798.jpg ojezu jakie to przesłodkie :loveu: Quote
Illusion Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='necianeta89']Tosiak ma wytrzeszcz ;) Może i ma, ale dzięki niemu wyzyskiwanie jedzenia opanowała do perfekcji :eviltong:. [quote name='motyleqq']Tosia jest wiecznym szczeniaczkiem :loveu: W zasadzie biorąc pod uwagę jej rozumek to... masz rację :lol:. [quote name='betty_labrador']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/LAS810/IMG_8798.jpg ojezu jakie to przesłodkie :loveu: Mam jeszcze słodsze, możemy reklamować cukiernię :evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 co to za rósh? :diabloti::loveu: słodka Tosia :) Mam wrażenie że Gin wygląda od niej dużo poważniej Quote
Illusion Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='Zuzia&Snoopy']co to za rósh? :diabloti::loveu: słodka Tosia :) Mam wrażenie że Gin wygląda od niej dużo poważniej To nasz rękaw :razz:. Wiem, wiem... miał być ciemny, trudny dla psa, ale nie mogłam się powstrzymać :oops:. Najwyżej jak będzie klapa na zawodach przez zły rękaw "treningowy" to zrobi się drugi. Tak właśnie jest, z resztą ktoś tu chyba pisał kiedyś, że Gin jest szczeniakiem, a ma wyraz pyska jak jakiś mega doświadczony życiem pies :lol:. Quote
motyleqq Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 też mam już swoją dziurkowaną piłkę... powątpiewam w jej żywotność :diabloti: a w ogóle to kurier mi ją wrzucił przez uchylone okno do spiżarki :lol: Quote
Illusion Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Nie wiem czy ta czarna piłka jakoś różni się wykonaniem od naszej, ale ponoć ta nasza spokojnie wytrzymuje zabawy ze staffikami :). Quote
motyleqq Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 no trudno stwierdzić czy jest taka sama, ale potestujemy i się przekonamy :lol: Quote
Illusion Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Jak na światło dzienne to chyba nie takie złe te zdjęcia wyszły, a ja się ostatnio zamartwiałam, jakie oświetlenie do takich zdjęć kupić :evil_lol:. Quote
betty_labrador Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 hahaha te rozowe bij na glowe wszystkie cukiernie swiata :evil_lol: cudne :P i rekaw bedzie cudny :diabloti: Quote
katik Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Różowa obroża bardzo twarzowa. :loveu: ;) Quote
Justa Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Przyszedł dzisiaj Lupine - jest mega mega :loveu: Bardzo dobrze, że wzięłam ten mniejszy rozmiar, bo musiałam go jeszcze troszkę zmniejszyć, a bałam się, że będzie na styk. Dzięki za pomoc !!! Quote
Illusion Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 betty_labrador napisał(a):hahaha te rozowe bij na glowe wszystkie cukiernie swiata :evil_lol: cudne :P i rekaw bedzie cudny :diabloti: Teraz muszę wymyślić jakąś cukierkową nazwę dla naszego teamu :razz:. katik napisał(a):Różowa obroża bardzo twarzowa. :loveu: ;) Dzięki :). Justa napisał(a):Przyszedł dzisiaj Lupine - jest mega mega :loveu: Bardzo dobrze, że wzięłam ten mniejszy rozmiar, bo musiałam go jeszcze troszkę zmniejszyć, a bałam się, że będzie na styk. Dzięki za pomoc !!! Nie ma sprawy :). Mogłabyś wrzucić jakieś nowe zdjęcia Galiny, chociaż przy okazji zakupu nowej obroży, a nie... :eviltong: Ja tam Was trochę podglądam :evil_lol:. Quote
puchu Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Pamiętasz o naszym niecnym planie zakupu Hamiltona? Quote
betty_labrador Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Illusion kiedy ten spacerek? :cool3: masz ochote na Radzymin? :grins: Quote
Illusion Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 [quote name='puchu']Pamiętasz o naszym niecnym planie zakupu Hamiltona? Pamiętam :evil_lol:. [quote name='betty_labrador']Illusion kiedy ten spacerek? :cool3: masz ochote na Radzymin? :grins: Łooo Radzymin trochę daleko, zumi pokazuje 55km :shake:. [quote name='puchu']Też bym się chętnie podłączyła :) Ja na spacerki chętnie, ale w najbliższym czasie za bardzo nie mogę. Może później uda się coś wykombinować, no i liczę na ładniejszą pogodę ;). Wiewióreczki :loveu: Quote
Victoria Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 o ja tez chce spacerek z Wami ;D jutro zamiast do szkoły a PM jade :diabloti: Quote
Recommended Posts