Illusion Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Pestka napisał(a):Zarosła chyba trochę :evil_lol: Bardzo trochę :eviltong:. Ale nie wiem za bardzo co zrobić z jej fryzem, bo robi się chłodniej i nie chcę raczej bardzo krótko ciachać. To chyba znak, że najwyższy czas zainwestować w nowe ostrze do maszynki :siara:. Quote
Czarna_Owieczka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Illusion']Bardzo trochę :eviltong:. Ale nie wiem za bardzo co zrobić z jej fryzem, bo robi się chłodniej i nie chcę raczej bardzo krótko ciachać. To chyba znak, że najwyższy czas zainwestować w nowe ostrze do maszynki :siara:.[/QUOTE] u nas ostrze też ostatnio protestuje, chociaż zastanawiam się czy to może nie sama maszynka :roll: według mnie taka bardziej futerkowa Gin jest jak najbardziej na tak ;) Blaki jak trochę obrośnie futrem, robi sie taki uroczo owczy :loveu: więc tylko miziać, pieścić i tulić :p Quote
Illusion Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='Czarna_Owieczka']u nas ostrze też ostatnio protestuje, chociaż zastanawiam się czy to może nie sama maszynka :roll: według mnie taka bardziej futerkowa Gin jest jak najbardziej na tak ;) Blaki jak trochę obrośnie futrem, robi sie taki uroczo owczy :loveu: więc tylko miziać, pieścić i tulić :p Jednak znów zrobiłam ją krócej, jest jeszcze trochę cieplejszych dni, a ona szybko odrasta, więc teraz już będziemy zapuszczać :). Tutaj będą agilitowe fotki z niedzieli https://www.facebook.com/media/set/?set=a.404809062905664.101158.349688888417682&type=3 Zachęcam do zaglądania i lajkowania :razz: Quote
Illusion Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Natalia&Cody']Super są! :d :d Dzięki! :) Mam wspólne foteczki Tosi i Ginki :razz: Quote
Victoria Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 jej jakie słodkie dwie kruszynki :* Quote
Natalia&Cody Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Jakiego mają stajla. Do tap madl z nimi! :D :loveu: Quote
Illusion Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Dla mnie wygląda na swój wiek, a nie jak jakaś stara babuszka :eviltong:. Quote
Illusion Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Skoro Ginka Wam się nie podoba, to może chociaż nasza palisada? :razz: Quote
Yuveza Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Bosz jaka świetna palisada :loveu: Ginka na palisadzie też bardzo zacna! Ja chcę zapodać że przydałaby się jesienna sesja o :razz: Quote
Illusion Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Na sobotę planowałam jesienną sesję, nawet planowałam zabrać ze sobą obie suki, ale zapowiadają deszcz i nie wiem co z tego wyjdzie, a następny TAKI spacer możliwy dopiero pod koniec miesiąca :placz:. I Tosia w roli męczennika :evil_lol: Quote
Yuveza Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 No cos tam ma padac wlasnie :hmmmm: kurde szkoda bo tez chcialam troche porobic fot, ewentualnie jeszcze jakos później bedzie wiecej lisci wiec moze nic straconego;) zabcia :loveu:http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_8548.jpg Quote
NightQueen Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/ginka-1.jpg to jest super :loveu::loveu: Quote
dagg Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Ginny nam się podoba. Ja osobiście widziałam to zdjęcie już na pudlowym forum i na nie głosowałam ;) Quote
gops Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 nie powinno być jakiejś wykładziny na tej palisadzie? edit: dobra już wiem o co kaman, Ty zrobiłaś taka jak w agi więc to całkiem o co innego chodzi . Quote
Unbelievable Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 palisada do agility tak właśnie powinna wyglądać ;) przede wszystkim te dla TTB są inaczej używane Quote
gops Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 już wiem , popatrzałam sobie w necie już . to całkiem o co innego chodzi . Quote
Zuzia&Snoopy Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/ginka-1.jpg niesamowicie mi się to zdjęcie podoba!! a palisady nieziemsko zazdroszczę i podziwiam zdolności manualne :) P.S. to kiedy ten spacerek? :cool3: Quote
Illusion Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='westie_justa']No cos tam ma padac wlasnie :hmmmm: kurde szkoda bo tez chcialam troche porobic fot, ewentualnie jeszcze jakos później bedzie wiecej lisci wiec moze nic straconego;) zabcia :loveu:http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_8548.jpg Mi nie chodzi nawet o liście... :placz: No nic, mam nadzieję, że ta sobota wypali, bo wątpię, że w okolicach listopada będzie można liczyć na ładniejsze niebo :shake:. Żabcia? Chyba ropucha :eviltong:. [quote name='NightQueen']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/ginka-1.jpg to jest super :loveu::loveu: Dziękuje :) [quote name='daguerrotype']Ginny nam się podoba. Ja osobiście widziałam to zdjęcie już na pudlowym forum i na nie głosowałam ;) Ja na Twoje też głosowałam! :) Nieskromnie przyznam, że dla mnie to były dwa najbardziej wrześniowe zdjęcia :evil_lol:. [quote name='gops']nie powinno być jakiejś wykładziny na tej palisadzie? edit: dobra już wiem o co kaman, Ty zrobiłaś taka jak w agi więc to całkiem o co innego chodzi . [quote name='Unbelievable']palisada do agility tak właśnie powinna wyglądać ;) przede wszystkim te dla TTB są inaczej używane [quote name='gops']już wiem , popatrzałam sobie w necie już . to całkiem o co innego chodzi . Nie wiem o co chodzi z palisadą dla TTB, ale przeszkody strefowe w agility zabezpiecza się w jakiś sposób, żeby psy się nie ślizgały. Nasza palisada jeszcze nie jest gotowa, będzie pomalowana i posypana piaskiem. Psy po niej jeszcze nie biegają ;). [quote name='Zuzia&Snoopy']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/ginka-1.jpg niesamowicie mi się to zdjęcie podoba!! a palisady nieziemsko zazdroszczę i podziwiam zdolności manualne :) P.S. to kiedy ten spacerek? :cool3: Dziękuje :). No, ja się cieszę, że mam w rodzinie kogoś, kto takowe zdolności posiada, bo inaczej byłyby nici z palisadki. Nawet była sugestia, żeby robić takie na większą skalę, kto wie... :evil_lol: Najgorsza będzie kładka, a huśtawkę zamierzam zostawić sobie na przyszły rok. A kiedy masz czas? Ja jestem dosyć elastyczna pod tym względem. Quote
madziulik_13 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Palisada ma pełne wymiary? Bo coś na małą wygląda :) Pytam bo sama przymierzam się do zrobienia kładki i palisady ( huśtawka już za mną) Quote
Illusion Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='madziulik_13']Palisada ma pełne wymiary? Bo coś na małą wygląda :) Pytam bo sama przymierzam się do zrobienia kładki i palisady ( huśtawka już za mną)[/QUOTE] Nie, nie miałabym gdzie trzymać ani ustawiać pełnowymiarowych przeszkód, a w związku z tym, że mam mniejsze psy, to uznałam, że chyba nie będzie to jakiś problem, jeśli zrobię im mniejsze przeszkody ;). Mamy strefy zatrzymywane, więc rozmiary przeszkód chyba nie robią tutaj jakieś różnicy. Quote
madziulik_13 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 No właśnie ja rozmawiałam o tym z paroma osobami ( bo nie mogłam znaleźć takiej płyty w jednym kawałku ) i większość stwierdziła że jak będę robiła palisadę to taką z odpowiednimi wymiarami bo pies sobie inaczej tam kroki wymierza i na dużej może mieć problem. A strefy też mamy zatrzymywane. Quote
Illusion Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='madziulik_13']No właśnie ja rozmawiałam o tym z paroma osobami ( bo nie mogłam znaleźć takiej płyty w jednym kawałku ) i większość stwierdziła że jak będę robiła palisadę to taką z odpowiednimi wymiarami bo pies sobie inaczej tam kroki wymierza i na dużej może mieć problem. A strefy też mamy zatrzymywane.[/QUOTE] Mam w planach wpadanie na tor z regulaminowymi przeszkodami, więc zobaczymy jak to wyjdzie ;). Quote
madziulik_13 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Daj znać bo jestem ciekawa jak to jest w praktyce. Quote
Recommended Posts