Unbelievable Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 kupiłaś aero znowu? jakbyś zamawiała z czech po dużo niższej cenie to się z chęcią przyłączę ;) Quote
Yuveza Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Jakiego dekla w końcu zamówiłaś :lol:? Quote
Illusion Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 [quote name='westie_justa']Jakiego dekla w końcu zamówiłaś ? [quote name='Unbelievable']kupiłaś aero znowu? jakbyś zamawiała z czech po dużo niższej cenie to się z chęcią przyłączę ;) Tak, chciałam spróbować sobie jeszcze z super sonicami (bo są trochę mniejsze), ale musiałabym je najpierw pomacać, a tak na ślepo nie chciałam za bardzo zamawiać przez neta. I tym sposobem jest u nas świeżutkie, w kolorze oczojebnożółtym aero :loveu:. Wiem już, że właśnie wysyłają do Polski i przesyłka do ok. 1kg wyniesie ok. 48zł, przy zakupie 9 aero (żeby mieściło się w tym 1kg) można zaoszczędzić ok. 100zł (whippy aero za 59zł, a tam za ok. 42,50zł) :razz:. Quote
Unbelievable Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 o kurczę, to niezła różnica :razz: tylko trzeba by było uzbierać chętnych żeby było te 9 dysków ;) ja bym wzięła 2-3 max żeby zobaczyć jak się z tym pracuje Quote
Illusion Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Myślę, że chętni to najmniejszy problem ;). Tylko nie wiem, czy chciałabyś czekać, bo dopóki Gingers ładnie nie nauczy bawić się więcej niż jednym dyskiem, to więcej na razie nie planuję. O kolejnym zamówieniu myślałam tak w okolicach listopada. Quote
Unbelievable Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 mi się nie spieszy, dyski mam ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Illusion napisał(a): Byłam sobie ostatnio w niedzielę na frizbowaniu, a w przyszły weekend chyba wpadnę na agilitowanie :) No nieee :shake: może do powsina się wybierasz? Mogę nawet zabrac na macankę Sonica :cool3: A podałabyś link do aero? Quote
Illusion Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='daguerrotype']Kiper jest cudowny :loveu: to kundelek? Borderek :razz:. Chociaż jak robiłam mu zdjęcia, to jakaś laska za mną mówiła, że są owczarki szkockie collie długowłose i krótkowłose, a on to właśnie ten krótkowłosy :evil_lol:. Właścicielka Kipera ma jeszcze chyba dziecko Dewi Tweeda, też czaderskie :loveu:. [quote name='Unbelievable']mi się nie spieszy, dyski mam ;) O, no to fajnie się składa :). [quote name='Zuzia&Snoopy']No nieee :shake: może do powsina się wybierasz? Mogę nawet zabrac na macankę Sonica :cool3: A podałabyś link do aero? Wybieram, mam tam jednego beagla do obfocenia, ale nie pogardziłabym dwoma :evil_lol:. A masz super sonica? http://www.whippy.pl/superaero-c-16_50_73.html [quote name='Victoria']a co jest w powsinie?? ;> Zawody agility ;). Quote
puchu Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Weźmiesz Ginny? Może jakieś zdjęcie "rodzinne" ze Szczurem ;) Quote
Illusion Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 puchu napisał(a):Weźmiesz Ginny? Może jakieś zdjęcie "rodzinne" ze Szczurem ;) Jeszcze nie wiem, bo mam do zrobienia sesję, którą ktoś wylicytował, chciałam też zrobić trochę zdjęć na samych zawodach, a Gina zazwyczaj mi w tym nie pomaga :shake:. Quote
Kashdog Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Oooo, będziesz w Powsinie :multi: :cool3::cool3::diabloti: Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Illusion napisał(a): Wybieram, mam tam jednego beagla do obfocenia, ale nie pogardziłabym dwoma :evil_lol:. A masz super sonica? http://www.whippy.pl/superaero-c-16_50_73.html O no to suuuper! Ojojojoj beagle byłby w siódmym niebie :loveu: A niee, mamy dwa zwykłe Sonic Xtra a Ty chciałabyś pomacac super sonica? Kurcze, bo szukam czegoś bardziej wytrzymałego od Soniców Xtra ale równego średnicą...po miesiącu używania ( 2-3 razy w tygodniu max), sonici wyglądają trochę jak naleśniki :shake: (się rymło :diabloti:) ale widzę że te aero to za duże trochę... Quote
Illusion Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Kashdog napisał(a):Oooo, będziesz w Powsinie :multi: :cool3::cool3::diabloti: :razz: Zuzia&Snoopy napisał(a):O no to suuuper! Ojojojoj beagle byłby w siódmym niebie :loveu: A niee, mamy dwa zwykłe Sonic Xtra a Ty chciałabyś pomacac super sonica? Kurcze, bo szukam czegoś bardziej wytrzymałego od Soniców Xtra ale równego średnicą...po miesiącu używania ( 2-3 razy w tygodniu max), sonici wyglądają trochę jak naleśniki :shake: (się rymło :diabloti:) ale widzę że te aero to za duże trochę... Sonic Xtra raczej za twardy dla mojej księżniczki :evil_lol:. A jeśli super sonic byłby podobny do super swirl (który macałam sobie przy okazji zawodów w Powsinie właśnie), to może, może... ale to jednak zupełnie inny materiał niż aero był i nie wiem. Dlaczego przeszkadza Ci średnica standardowych dysków? Rzucasz Snoopiemu, czy bostonowi? Quote
Kashdog Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 To co....brodacz też może się ładnie uśmiechnąć o jakieś zdjęcia :cool3:? Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Illusion napisał(a): Sonic Xtra raczej za twardy dla mojej księżniczki :evil_lol:. A jeśli super sonic byłby podobny do super swirl (który macałam sobie przy okazji zawodów w Powsinie właśnie), to może, może... ale to jednak zupełnie inny materiał niż aero był i nie wiem. Dlaczego przeszkadza Ci średnica standardowych dysków? Rzucasz Snoopiemu, czy bostonowi? kurcze ciekawa jestem w takim razie z jakiego materiału jest ten aero :hmmmm: Bostonowi, bostonowi, i dla niego standardowe dyski są, najprościej mówiąc, za duże Quote
evel Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Czytam z zainteresowaniem Wasze wypowiedzi o frisbee, ja ostatnio stwierdziłam, że będziemy sobie ciepać mocno rekreacyjnie, po czym zakupiłam dekla marki tesco :evil_lol: Ale coś mi suczyna słabo go trzyma jak się szarpiemy, nie wiem, czy to nie kwestia zbyt "wysokiego" rantu, bo Xtra są raczej płaskie :roll: Gdzie mogę obejrzeć więcej Kipera i coś o nim poczytać? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Gramowi się te z tesco wybitnie nie podobały, bo są ciężkie strasznie i właśnie mają bardzo wysoki rant a jeżeli chodzi o Kipera, to pooglądać go możesz pewnie tylko na zawodach ;) Quote
Aleks89 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 A Luc kocha dyski tesco miłością mocną ,burzliwą i gorącą.I żyją bez nawet zadrapania.Tylko on ma większy ryj niż Zu ,czy Grami.I nie lubi sie przeciągać :P Quote
Illusion Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Kashdog napisał(a):To co....brodacz też może się ładnie uśmiechnąć o jakieś zdjęcia :cool3:? Przemyślę to :evil_lol:. Zuzia&Snoopy napisał(a):kurcze ciekawa jestem w takim razie z jakiego materiału jest ten aero :hmmmm: Bostonowi, bostonowi, i dla niego standardowe dyski są, najprościej mówiąc, za duże Jest dziwny, ale bardzo fajny i ma bąbelki w środku :loveu:. Niestety nie ma się co dziwić, dlaczego w dogfrisbee nie ma zbyt wielu małych psów, co mamy im rzucać, skoro wybór jest tak ograniczony? :angryy: evel napisał(a):Czytam z zainteresowaniem Wasze wypowiedzi o frisbee, ja ostatnio stwierdziłam, że będziemy sobie ciepać mocno rekreacyjnie, po czym zakupiłam dekla marki tesco :evil_lol: Ale coś mi suczyna słabo go trzyma jak się szarpiemy, nie wiem, czy to nie kwestia zbyt "wysokiego" rantu, bo Xtra są raczej płaskie :roll: Gdzie mogę obejrzeć więcej Kipera i coś o nim poczytać? :evil_lol: Tak, jak pisze Martyna, w necie zbyt wiele chyba o nim nie ma. Unbelievable napisał(a):Gramowi się te z tesco wybitnie nie podobały, bo są ciężkie strasznie i właśnie mają bardzo wysoki rant a jeżeli chodzi o Kipera, to pooglądać go możesz pewnie tylko na zawodach ;) Aleks89 napisał(a):A Luc kocha dyski tesco miłością mocną ,burzliwą i gorącą.I żyją bez nawet zadrapania.Tylko on ma większy ryj niż Zu ,czy Grami.I nie lubi sie przeciągać :P Macałam sobie te dyski w Tesco i dla mniejszych psów faktycznie niezbyt będą się nadawać ze względu na masę i wysokość tego rantu, ale podobno są właśnie bardzo wytrzymałe. Dlatego jak ktoś chce sobie rzucać dyski większemu pieskowi (który standardowe dyski niszczy po pierwszym treningu) i nie chce wydawać kilkadziesiąt PLNów na eurablendy, jawzy albo inne super hero to może kupić sobie taki tescowy za całe 10zł. Quote
Illusion Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Rozwalony pazur :razz:. Co ciekawe, w zeszłym roku we wrześniu też miała problemy ze sraką i też rozwaloną lewą łapę. Quote
Recommended Posts