paulaa. Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Świetnie wam idzie, a z Ginny mała torpedka, widać duży potencjał. :smile: Fajnie, że was zobaczymy na zawodach treningowych, bo widziałam, że się wybieracie ? :cool3: Quote
Illusion Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Tak, jesteśmy zgłoszone na tuneliadę, nie wiem co to będzie, ale liczę chociaż na dobrą zabawę :). Mam foty z dzisiejszego treningu :multi:. I w ogóle Paulina to mogłaś nie brać tych obróżek, bo teraz mam konflikt wewnętrzny :lol:. Quote
chi23 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Ona jest kosmiczna :P na tym ostatnim jak żaba wygląda:eviltong: Quote
wikikoniki Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Kocham ją :loveu: Dzięki niej polubiłam pudle, wcześniej uważałam je za typowe ludzkie 'plastiki' :oops: Quote
Illusion Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 [quote name='chi23']Ona jest kosmiczna :P na tym ostatnim jak żaba wygląda:eviltong: Co do żab, to dzisiaj zobaczyłam to... :placz: http://furkidz.eu/pl/p/Obroza-Froggy-Queen/121 [quote name='wikikoniki']Kocham ją :loveu: Dzięki niej polubiłam pudle, wcześniej uważałam je za typowe ludzkie 'plastiki' :oops: Cieszę się, ale jednocześnie jest mi przykro, że tak wielu ludzi postrzega w ten sposób pudle. U nas mamy taką początkującą, morelową pudlicę i jest mega fantastycznym psem i ja może nie tyle przekonuję się bardziej do tej rasy, ale jeszcze bardziej się wkręcam :evil_lol:. Quote
chi23 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Super ta obroża! Ale ja się wyleczyłam z tego typu spraw:diabloti: Quote
dagg Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Super te fotki, nie będę wymieniać poszczególnych, bo ze 4 są iście genialne :cool3: Zwłaszcza te z Gin w powietrzu :crazyeye: A pudelsy są cudowne i nei dam o nich złego słowa powiedzieć :mad: bom fanką rasy :) Quote
Illusion Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 [quote name='chi23']Super ta obroża! Ale ja się wyleczyłam z tego typu spraw:diabloti: Z tego nie da się wyleczyć, jak raz się wciągniesz, to potem do końca życia to gdzieś w tobie zostaje :evil_lol:. [quote name='daguerrotype']Super te fotki, nie będę wymieniać poszczególnych, bo ze 4 są iście genialne :cool3: Zwłaszcza te z Gin w powietrzu :crazyeye: A pudelsy są cudowne i nei dam o nich złego słowa powiedzieć :mad: bom fanką rasy :) Kung fu Gina też mi się bardzo podoba, cieszę się, że jest ktoś, komu udaje się uchwycić jej powietrzne ewolucje :). Przyłączam się! [quote name='evel']Ale szajba :evil_lol: Eeee tam... :evil_lol: Mówiłaś, że masz piłkę?! Quote
evel Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/21042012%20Trening/IMG_0616.jpg bombowe! :lol: Quote
BBeta Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Pudle są wredne :diabloti: Mój wujek miał biało-czarną pudelkę w wersji toy, 4kg żywej wagi, a wszystkie psy rozstawiała po kątach :diabloti: http://img513.imageshack.us/img513/685/img0086oow.jpg Świetne :) Quote
Illusion Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 [quote name='evel']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/21042012 Trening/IMG_0616.jpg bombowe! :lol: Ten wymowny (i jaki inteligentny) wyraz pyska... :evil_lol: [quote name='BBeta']Pudle są wredne :diabloti: Mój wujek miał biało-czarną pudelkę w wersji toy, 4kg żywej wagi, a wszystkie psy rozstawiała po kątach :diabloti: http://img513.imageshack.us/img513/685/img0086oow.jpg Świetne :) No to akurat prawda, jak tak sobie obserwuję Gin (z kolei pudlica z naszego klubu jest baardzo sympatyczna :loveu:), to stwierdzam, że potrafi być zołzowata, ale dopóki nie próbuje zjeść żadnego psa to jest świetna :). Dziękuje :). Quote
Lucky. Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 genialne zdjęcia :) mamy takiego samego pyszczka, zresztą już drugi :D Quote
wikikoniki Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 jaki jaki ? też bym coś w tym stylu chciała :D Quote
Illusion Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 [quote name='Lucky.']genialne zdjęcia :) mamy takiego samego pyszczka, zresztą już drugi :D Te pyszczki są świetne :). Mamy takie 3, dwa fioletowe (kiedyś na wymianę, teraz druga pełni funkcję zapasowej) i jeden niebieski (który chwilowo jest nie wiadomo gdzie :lol:). [quote name='wikikoniki']jaki jaki ? też bym coś w tym stylu chciała :D Ale co jaki? Pudel? :hmmmm: Quote
Kashdog Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Jejku jaki to jest świr! Kurde ja chcę ją już poznać :cool1: http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/21042012%20Trening/IMG_0613.jpg Cóż za kontakt :diabloti::loveu: Quote
gops Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 ale świetnie kolorystyczna obroża! Ginny oczywiście piękna :lol: mój pudel był jakiś wybrakowany bo straszna ciapa z niego była . Quote
Illusion Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 [quote name='Kashdog']Jejku jaki to jest świr! Kurde ja chcę ją już poznać :cool1: http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/21042012 Trening/IMG_0613.jpg Cóż za kontakt :diabloti::loveu: Akurat na tym zdjęciu szła sobie na wstecznym, przedstawia wtedy chyba najgłupsze miny z całego swojego repertuaru :lol:. [quote name='gops']ale świetnie kolorystyczna obroża! Ginny oczywiście piękna :lol: mój pudel był jakiś wybrakowany bo straszna ciapa z niego była . Ginny na początku też była strasznie ciapowata, pamiętam, jak rzucałam ciastko i Tosia bez problemu łapała je do pyszczka, a Gina bezradnie się na mnie patrzyła i dostawała ciastkiem w nos, dzisiaj nie ma z takimi rzeczami najmniejszych problemów :). Gingers nie ogarnia :lol: Na treningach mamy full wypas, agility, frisbee bez frisbee, obedience i flyball! :diabloti: Quote
wikikoniki Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Chodzilo mi o pileczje. Gdzoie kupiona ? ;) Quote
Illusion Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 [quote name='wikikoniki']Chodzilo mi o pileczje. Gdzoie kupiona ? ;) Aaa, piłka to pyszczek piszczący z trixie, są dostępne w wielu zoologach i np. na animalii :). Ale pudel też fajny :evil_lol:. Niby chodzenie na kontakcie Quote
dog193 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Wpisz sobie 'trixie pyszczki' w wyszukiwarkę i ci znajdzie ;) U mnie są też w zoologach. Nie wiem, czym różnią się te pilki od innych, że psy je tak uwielbiają ;) Quote
Illusion Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Są mięciutkie i piszczą :evil_lol:. Fajne są też takie pyszczki, ale z ogonkami. Quote
dog193 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 No właśnie kupiłam Jupikowi niedawno inne piłki, jak dla mnie takie same, ale nie było tego szału, co przy pyszczkach ;) Te ogonami też nie robią na nim takiego wrażenia. Ale może to ja mam dziwnego psa :evil_lol: Quote
gops Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 to moja jest całkiem dziwna bo na pyszczki w ogóle nie reagowała nie była zainteresowana ehh . Quote
Recommended Posts