Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Świetnie wam idzie, a z Ginny mała torpedka, widać duży potencjał. :smile: Fajnie, że was zobaczymy na zawodach treningowych, bo widziałam, że się wybieracie ? :cool3:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tak, jesteśmy zgłoszone na tuneliadę, nie wiem co to będzie, ale liczę chociaż na dobrą zabawę :).
Mam foty z dzisiejszego treningu :multi:. I w ogóle Paulina to mogłaś nie brać tych obróżek, bo teraz mam konflikt wewnętrzny :lol:.

Posted

[quote name='chi23']Ona jest kosmiczna :P na tym ostatnim jak żaba wygląda:eviltong:

Co do żab, to dzisiaj zobaczyłam to... :placz:
http://furkidz.eu/pl/p/Obroza-Froggy-Queen/121

[quote name='wikikoniki']Kocham ją :loveu:

Dzięki niej polubiłam pudle, wcześniej uważałam je za typowe ludzkie 'plastiki' :oops:

Cieszę się, ale jednocześnie jest mi przykro, że tak wielu ludzi postrzega w ten sposób pudle. U nas mamy taką początkującą, morelową pudlicę i jest mega fantastycznym psem i ja może nie tyle przekonuję się bardziej do tej rasy, ale jeszcze bardziej się wkręcam :evil_lol:.

Posted

Super te fotki, nie będę wymieniać poszczególnych, bo ze 4 są iście genialne :cool3: Zwłaszcza te z Gin w powietrzu :crazyeye:
A pudelsy są cudowne i nei dam o nich złego słowa powiedzieć :mad: bom fanką rasy :)

Posted

[quote name='chi23']Super ta obroża! Ale ja się wyleczyłam z tego typu spraw:diabloti:

Z tego nie da się wyleczyć, jak raz się wciągniesz, to potem do końca życia to gdzieś w tobie zostaje :evil_lol:.

[quote name='daguerrotype']Super te fotki, nie będę wymieniać poszczególnych, bo ze 4 są iście genialne :cool3: Zwłaszcza te z Gin w powietrzu :crazyeye:
A pudelsy są cudowne i nei dam o nich złego słowa powiedzieć :mad: bom fanką rasy :)

Kung fu Gina też mi się bardzo podoba, cieszę się, że jest ktoś, komu udaje się uchwycić jej powietrzne ewolucje :).
Przyłączam się!

[quote name='evel']Ale szajba :evil_lol:

Eeee tam... :evil_lol:

Mówiłaś, że masz piłkę?!

Posted

[quote name='evel']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/21042012 Trening/IMG_0616.jpg bombowe! :lol:

Ten wymowny (i jaki inteligentny) wyraz pyska... :evil_lol:

[quote name='BBeta']Pudle są wredne :diabloti: Mój wujek miał biało-czarną pudelkę w wersji toy, 4kg żywej wagi, a wszystkie psy rozstawiała po kątach :diabloti:

http://img513.imageshack.us/img513/685/img0086oow.jpg
Świetne :)

No to akurat prawda, jak tak sobie obserwuję Gin (z kolei pudlica z naszego klubu jest baardzo sympatyczna :loveu:), to stwierdzam, że potrafi być zołzowata, ale dopóki nie próbuje zjeść żadnego psa to jest świetna :).

Dziękuje :).

Posted

[quote name='Lucky.']genialne zdjęcia :)
mamy takiego samego pyszczka, zresztą już drugi :D

Te pyszczki są świetne :). Mamy takie 3, dwa fioletowe (kiedyś na wymianę, teraz druga pełni funkcję zapasowej) i jeden niebieski (który chwilowo jest nie wiadomo gdzie :lol:).

[quote name='wikikoniki']jaki jaki ? też bym coś w tym stylu chciała :D

Ale co jaki? Pudel? :hmmmm:

Posted

[quote name='Kashdog']Jejku jaki to jest świr! Kurde ja chcę ją już poznać :cool1:
http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/21042012 Trening/IMG_0613.jpg
Cóż za kontakt :diabloti::loveu:

Akurat na tym zdjęciu szła sobie na wstecznym, przedstawia wtedy chyba najgłupsze miny z całego swojego repertuaru :lol:.

[quote name='gops']ale świetnie kolorystyczna obroża!

Ginny oczywiście piękna :lol:

mój pudel był jakiś wybrakowany bo straszna ciapa z niego była .

Ginny na początku też była strasznie ciapowata, pamiętam, jak rzucałam ciastko i Tosia bez problemu łapała je do pyszczka, a Gina bezradnie się na mnie patrzyła i dostawała ciastkiem w nos, dzisiaj nie ma z takimi rzeczami najmniejszych problemów :).

Gingers nie ogarnia :lol:

Na treningach mamy full wypas, agility, frisbee bez frisbee, obedience i flyball! :diabloti:

Posted

[quote name='wikikoniki']Chodzilo mi o pileczje. Gdzoie kupiona ? ;)

Aaa, piłka to pyszczek piszczący z trixie, są dostępne w wielu zoologach i np. na animalii :).
Ale pudel też fajny :evil_lol:.

Niby chodzenie na kontakcie

Posted

Wpisz sobie 'trixie pyszczki' w wyszukiwarkę i ci znajdzie ;) U mnie są też w zoologach.

Nie wiem, czym różnią się te pilki od innych, że psy je tak uwielbiają ;)

Posted

No właśnie kupiłam Jupikowi niedawno inne piłki, jak dla mnie takie same, ale nie było tego szału, co przy pyszczkach ;) Te ogonami też nie robią na nim takiego wrażenia. Ale może to ja mam dziwnego psa :evil_lol: