Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Unbelievable napisał(a):
a ja potrzebuję też kagańca "na wszelki wypadek" bo niestety szczurzy piesków nie lubi... eh chyba mnie jednak czeka fizjolog :roll:

wydaję mi się że u was by się prędzej fizjolog sprawdził .
Gram nie jest taki mały i spokojnie znajdziesz rozmiar ;)

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

gops napisał(a):
wydaję mi się że u was by się prędzej fizjolog sprawdził .
Gram nie jest taki mały i spokojnie znajdziesz rozmiar ;)

tylko mnie przeraża jak to będzie wyglądało :evil_lol: i jak on w tym będzie chodził ;) zobaczę jeszcze w stacjonarnym, może uda mi się coś dobrać tak,żeby nie było zbyt wielkie

Posted

Unbelievable napisał(a):
tylko mnie przeraża jak to będzie wyglądało :evil_lol: i jak on w tym będzie chodził ;) zobaczę jeszcze w stacjonarnym, może uda mi się coś dobrać tak,żeby nie było zbyt wielkie

Mnie ostatnio miły sąsiad zagadnął, czemuż to psa mego katuję tak wielkim wiadrem... Na pewno w takiej opaseczce materiałowej byłoby jej lepiej, prawda? :diabloti: Powiem Ci, że to kwestia przyzwyczajenia, Zuz trochę walczył z fizjologiem, ale jak się w psim mózgu zakodowało kagan=biegam luzem to jakoś żyjemy ;)

Posted

ja mam tylko jakiś zwykły metalowy kaganiec, w sumie i tak cały czas leży w półce, pies go ma na pysku raz na pół roku, zakładam mu tylko go w wyjątkowych sytuacjach. Wcześniej miałam materiałowe, ale Maks je rozszarpał to potrzebowałam czegoś bardziej wytrzymałego

Posted

ja dla mojego Gamonia ma plastikowy kaganiec, łaził w nim dosc czesto bo był strasznym smieciojadem :roll:
plus jest taki, że jest lekki, dosc tani, nie przewodzi zimna, dosc łatwo sie czysci, nie rdzewieje i sa naprawde w wielu rozmiarach, wiec mozna spokojnie cos dopasować

Posted

cudne :loveu: a w kagańcu... biedne :evil_lol:
ja mam tylko jeden, metalowy i muszę go rozdzielać na dwa, więc mam problem :evil_lol: ale ogółem i tak używam go tylko podczas wizyt u weta :eviltong:

Posted

[quote name='Cavy']Kurcze, ale ci fajnie, że masz dwa zwierza w domu :loveu: Podwójną pociechę masz jak wracasz do domu :razz:

Czy ja wiem... :evil_lol:

[quote name='Avaloth']

Świetne to cz-b:loveu:
Na tym zdjęciu to Ty? Aleś chudziutka :)

Tak, to ja ;).

[quote name='motyleqq']http://img685.imageshack.us/img685/231/img4338pw.jpg

to jest super. nie rozumiem czemu mój facet się śmiał i drwił, jak próbowałam nakłonić Etnę do wejścia na, póki co, moje piszczele :D ale teraz tak się zastanawiam, czy mój pies zmieści się na rozmiarze buta 37:razz:

Na początku fajnie zacząć w jakiś butach o szerokiej podeszwie, żeby była większa powierzchnia. Gin najpierw uczyła się na takich, jak na zdjęciu, a teraz bez problemu wskakuje na trampki, które są węższe ;).

Posted

Dzięki wam przypomniałam sobie że mam świeże zdjęcia z dzisiaj:lol:
Gin fajnie skacze:loveu: Tosia zresztą też super - jej odbijanie się od nogi jest dla mnie jedną wielką zagadką:niewiem:

Posted

[quote name='chi23']Dzięki wam przypomniałam sobie że mam świeże zdjęcia z dzisiaj:lol:
Gin fajnie skacze:loveu: Tosia zresztą też super - jej odbijanie się od nogi jest dla mnie jedną wielką zagadką:niewiem:

Mogę Ci powiedzieć, jak uczyłam Gin (jeśli już tutaj nie opisywałam), bo z Ginką vaulty robiłam trochę inaczej niż u Tosi ;).

[quote name='Czarna_Owieczka']http://img807.imageshack.us/img807/5158/img4408p.jpg
pudelinka :cool3: ależ ona fajna, kudłata, drobna, z pewnością zwinna i sądząc po zdjęciu bardzo wesoły psiak ;)
i widzę, że wspólna praca też sprawia wam wiele radości :) zawsze tu do Was wchodzę to mi takim optymizmem daje po oczach :lol: wesoły pyśki, pasja w oczach :)

Kudłata - już niedługo :diabloti:. Wreszcie zamawiam maszynkę! :multi:
Fajnie, że masz takie, a nie inne odczucia wchodząc do naszej galerii, to miłe :).