Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Avaloth']Widziałam na obrożowym, cudne, szczególnie zielona :)
a jakby Gin wyglądała z zieleni ?:razz:

Gince zielony nie pasuje :evil_lol:.

Moje nowe zwierzątko :cool3: (szkoda trochę, że wychodziło na wierzch w takim głupim miejscu, z innym tłem pewnie fajniej by zdjęcie wyszło)

Posted

[quote name='wiq']piękne psy i świetne zdjęcia :)
będę sobie zaglądać :)

Witamy i zapraszamy ponownie :).

[quote name='Berneska']genialne macie te obróżki!
też myślałam nad nimi, ale cena była duża, pewno przez moje duże rozpiętości w regulowaniu
http://i297.photobucket.com/albums/mm205/Nicka0/AgiSemi22maj2011/43.jpg uwielbiam jak psy wystawiają języki do zdjęć:loveu::evil_lol:

Ja zawsze po tego typu wyrobach spodziewałam się niższych cen, tutaj są takie, jak różnych akcesoriów z "normalnych" firm, ale naprawdę warto :).

Tosia nie byłaby sobą gdyby nie miała takich zdjęć :lol:.

Filmik z malutką Ginny :loveu:

http://www.youtube.com/watch?v=49zr48TWv4g&feature=player_embedded

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tosia slicznie sie prezentuje! :loveu:

a to zdjecie Peppara to jest z 50 mm ktora i Ty uzywasz z powodzeniem :loveu:

Dziękuje za miłe słowa o Toś i info dot. obiektywu :).

Posted

"nie wiadomo co"?? ale pewnie bys jej za żadne skarby nie oddała i nie zamieniła ;)

mnie tam to Twoje "nie wiadomo co" bardzo się podoba, obie dziewuszki masz urocze :p

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Jak możesz tak Ginny obrażać;) Jakie nie wiadomo co. Jest piękna:loveu:.
[quote name='Fides79']"nie wiadomo co"?? ale pewnie bys jej za żadne skarby nie oddała i nie zamieniła ;)

mnie tam to Twoje "nie wiadomo co" bardzo się podoba, obie dziewuszki masz urocze :p
[quote name='Tina.Sara']śliczne "nie wiadomo co" :loveu: :diabloti:

Jest takie nie wiadomo co :eviltong:, ale prawda, nie oddałabym jej, zbyt często zdarza jej się być fajnym psem :evil_lol:.

Resztę fotek z wodowania można obejrzeć na naszym blogu, do lektury którego serdecznie zapraszam, aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że moje wywody mogą być dość nudne :lol:.

http://mixtosia.blogspot.com/2011/06/wodowanie.html

Dzisiaj zabrałam Gin na zawody agilitowe w Wawie (o 6:27 wyjazd od nas, powrót do domu ok 19:00 :diabloti:), w ramach pokazania psu jak należy się na takich imprezach zachowywać. Wyszło chyba nie najgorzej, potem napiszę więcej, bo jestem padnięta ;).