Absolultely Spotless Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Tak właśnie myślałam ; pp Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Illusion napisał(a):To wiele wyjaśnia :evil_lol:. Phi, phi, phi :evil_lol: Dla mnie tworzenie stron to czarna magia...jak Ty to robisz (tak w wielkim skrócie)? :) Quote
lenka13 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 genialna stronka a tak wgl to śliczne psiska.. Quote
Daga&Maks Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 rewelacyjna ta stronka, grafika na niej świetna. Aż zazdroszczę talentu :D Quote
Jaga. Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 dopiero zobaczyłam i aaaaaa... wymiękłam.... :loveu::loveu::loveu: cudowne maleństwo :loveu:gratuluję powiększenia rodziny :) Quote
Czarnulka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Witamy sie :D http://img269.imageshack.us/img269/4697/img1552ky.jpg gratulujemy nowej pociechy w domu :D:)) http://img178.imageshack.us/img178/5745/img1646ov.jpg cudnee maleństwoo :loveu: http://img707.imageshack.us/img707/6606/img1926rp.jpg o jeju jaaaak słoodko :loveu: :)) http://img259.imageshack.us/img259/1166/img1910a.jpg Tosia zaatakowana przez szczeniaczka xd:D Długo nas tu nie było:D a wchodze i widze nową pocieche :D Ginny ejst suuupeeer: wymiziaj ja i Toosie :D:loveu: Quote
Shetanka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 stronka www jest NIESAMOWITA ! *o* i czekam na jakieś nowe foty ;D Quote
NightQueen Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 a może by by tak dać jakieś nowe zdjęcia? :siara::diabloti: Quote
Shetanka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 NightQueen napisał(a):a może by by tak dać jakieś nowe zdjęcia? :siara::diabloti: no właśnie? :P Quote
lenka13 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 NightQueen napisał(a):a może by by tak dać jakieś nowe zdjęcia? :siara::diabloti: zgadzam się.. Ginny pewnie się już trochę zmieniła.. Quote
Kisses Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 lenka13 napisał(a):Ginny pewnie się już trochę zmieniła.. No i zima przyszła :D Quote
Illusion Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Nie mam możliwości zgrania zdjęć na komputer, jak tylko takowa się pojawi, to foty będą ;). Quote
Shetanka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Illusion napisał(a):Nie mam możliwości zgrania zdjęć na komputer, jak tylko takowa się pojawi, to foty będą ;). Aha no to nie pozostaje nam nic jak czekać (nie)cierpliwie ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Illusion napisał(a):Nie mam możliwości zgrania zdjęć na komputer, jak tylko takowa się pojawi, to foty będą ;). Mamy nadzieję, że taka możliwość niebawem nastąpi :cool3: czekamy :) tymczasem jak tam u Was? jaka reakcja Gin na śnieg ? :razz: Quote
Illusion Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Też mam taką nadzieję, ale zobaczymy jak to będzie, nie jest to zależne ode mnie :-(. W robieniu zdjęć jestem teraz dość oszczędna, bo nie mam gdzie ich zgrywać, a mam tylko jedną kartę... :roll: U nas w sumie po staremu, nic nadzwyczajnego się u nas nie wydarzyło, więc w zasadzie nie ma o czym opowiadać ;). Spadło mnóstwo śniegu. Na początku Ginny nie była zbyt zadowolona, bo to takie nijakie, całe białe, zimne i niezbyt miłe. Tosia w sumie swoim zachowaniem też do śniegu nie zachęcała :lol:. Poza tym obu suczkom tworzy się masa śniegowych kulek, które z czasem stają się coraz bardziej nieprzyjemne (z racji tego, że Gin ma futro takie, a nie inne, tych kulek zawsze ma więcej niż Tosia). Ale im częściej Ginny wychodziła na śnieg, tym bardziej się do niego przekonywała i teraz zawsze wyprawia na nim dzikie harce, a do domu wraca z białą mordką :lol:. Quote
C&B Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 http://img251.imageshack.us/img251/8087/img2031dn.jpg Piękna z niej dziewczynka :loveu: Quote
Olusia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Pięknego dueciku się dorobiłaś :loveu: Stronkę i bloga regularnie odwiedzam :) Quote
Jaga. Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 słodzinka :loveu: szkoda tylko że nie masz kompa, mam nadzieję że szybko odzyskasz możliwość wrzucania zdjęć bo robisz świetne, a malusia jest słodka :loveu: a Tosi też nic nie brak ;):loveu: Quote
Kibaa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 O hej hej! :) Dawno nas tu nie było a ja tu widze drugą maluszke :D przecudowna jest! Quote
kajkoowa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Co tam u was? Pokaż nam Ginny, na pewno strasznie urosła :) Quote
Illusion Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Miło, że ktoś o nas pamięta ;). Żyjemy i mamy się całkiem dobrze, niestety poza moim komputerem, bo jego stan nadal jest, jaki jest, a ja nic na to nie poradzę. Zapewniam, że zdjęcia staram się robić w miarę regularnie i mniej, więcej w lutym powinnam mieć możliwość wrzucenia ich do sieci :). Wtedy pewnie będę też częściej wpadać, bo jeśli wszystko dobrze pójdzie, to w końcu będę posiadać własny, działający komputer :lol:. Ginny z dnia na dzień staje się coraz paskudniejsza i czasami razem z Tosią mamy jej po dziurki w nosie :lol:. Quote
Czarna_Owieczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 O jak fajnie, ze zajrzałaś na forum :multi: Czekamy cierpliwie na tą całą masę fot którymi się z Nami podzielisz niebawem :razz: życzymy cierpliwości, a Gin niech zdrowo rośnie :loveu: Quote
Recommended Posts