Olusia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Przypominam o avatarze ;) I jakieś foteczki by się przydały :loveu: Quote
Illusion Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Zdjęcia Tosi postaram się dać jutro ;). Uwaga, uwaga :lol:, dzisiaj uwieczniłam jak Toś bawi się jedną ze swoich zabawek! :multi: Postanowiłam spróbować jeszcze raz z zaserwowaniem jej kuli smakuli (oczywiście nie pustej), mała wcześniej nawet nie bardzo chciała na nią spojrzeć, a dzisiaj się bawiła :crazyeye:. Trącała piłkę nosem, łapką, wspaniały widok :loveu:. Quote
Illusion Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Olusia napisał(a):Przypominam o avatarze ;) I jakieś foteczki by się przydały :loveu: Avatar będzie raczej w przyszły weekend, dzisiaj już nic nie uda mi się zrobić, a w ciągu tygodnia rzadko włączam PS'a ;). Quote
ariss Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 robisz bardzo fane banerki:loveu::loveu::crazyeye::loveu: Quote
Illusion Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 ariss napisał(a):robisz bardzo fane banerki:loveu::loveu::crazyeye::loveu: Dziękuję :oops:. Quote
Illusion Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 PositiveThought napisał(a):Super! :cool2: Gratulujemy, jak Tosiak już się przekona, jaką frajdę potrafią dać zabawki, nie będziesz jej mogła od nich oderwać! :lol: Dla mnie to nie problem, bardzo bym się cieszyła jakby Tosi podobała się chociaż ta znaczna część naszych dotychczasowych, zabawkowych zbiorów :). Quote
Bzikowa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Brawo! Zobaczysz, trochę ją jeszcze ponakręcasz i będzie śmigała za zabawkami ;) Quote
Illusion Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 A tu fotki z kulą "smarkulą" :lol: Quote
jmw Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Welcom ! dopiero teraz dotarłam do komputera - nauka mnie o mało nie zabiła, ludzie, ratunku! :mdleje: [SIZE=2]Ile taka kula smarkula kosztowała? Gdzie zamówiłaś? (no chyba, że kupiłaś w zoologu). Przyznam, że mamy taką na oku. A Tosik fajnie się pewnie bawi tą kulą ;] Quote
Olusia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ale Tośka fajnie się bawi tą kulą :p Quote
Martunia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 O ale ładnie się bawi. :) I jaka zawstydzona. ^^ Quote
Bzikowa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 http://i34.tinypic.com/13yqctv.jpg jaka przyczajka :evil_lol: Quote
jmw Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 RCookie, ja mam jeszcze jedno pytanie - dałabyś fotkę waszego klikera? :p o aż mnie korci*, żeby zobaczyć, jaki macie. Chyba, że dawałaś fotkę - ale nie mam siły przeglądać galerii całej, jestem padnięta. Z nauki. *to tak z ciekawości. a ciekawość to pierwszy stopień do piekła i diablosa. :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Illusion Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Judyciak napisał(a):Welcom ! dopiero teraz dotarłam do komputera - nauka mnie o mało nie zabiła, ludzie, ratunku! :mdleje: [SIZE=2]Ile taka kula smarkula kosztowała? Gdzie zamówiłaś? (no chyba, że kupiłaś w zoologu). Przyznam, że mamy taką na oku. A Tosik fajnie się pewnie bawi tą kulą ;] Kupowałam w animalii, kosztowała ok. 10zł ;). Olusia napisał(a):Ale Tośka fajnie się bawi tą kulą :p Na zdjęciach jakoś szczególnie tego nie widać, ale "na żywo" to dopiero fajnie wygląda :cool3:. Martunia napisał(a):O ale ładnie się bawi. :) I jaka zawstydzona. ^^ Taki wstydzioch z niej :lol:. Bzikowa napisał(a):http://i34.tinypic.com/13yqctv.jpg jaka przyczajka :evil_lol: Ona nawet często robi "przyczajkę", zazwyczaj jak się na coś patrzy :). Judyciak napisał(a):RCookie, ja mam jeszcze jedno pytanie - dałabyś fotkę waszego klikera? :p o aż mnie korci*, żeby zobaczyć, jaki macie. Chyba, że dawałaś fotkę - ale nie mam siły przeglądać galerii całej, jestem padnięta. Z nauki. *to tak z ciekawości. a ciekawość to pierwszy stopień do piekła i diablosa. :diabloti::diabloti::diabloti: Zdjęcia klikera nie dawałam :lol:. Mamy żółtą kostkę z Trixie ;). Quote
Illusion Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 PositiveThought napisał(a):http://i35.tinypic.com/2z9f75s.jpg Ale super :loveu: Duś tak nie robi, Tosiak czasem :loveu: Próbuję klikerem wyłapać :p Ja chyba też nauczę tego Tosię :lol:. PositiveThought napisał(a):Może filmik z kulą-smakulą? :razz: Wczoraj myślałam, żeby nagrać, ale była już noc i filmik wyszedłby pewnie gorzej niż w dzień, więc może jutro po szkole uda się coś nagrać ;). Quote
Inkaa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 RCookie napisał(a):Ja chyba też nauczę tego Tosię :lol:. Dobry pomysł. Wstydzenie się to bardzo fajna i efektowna sztuczka. :lol: Quote
basia bonnie Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 hehe kula smakula fajna rzec, dasz psu i masz spokój na chwile...:evil_lol::) Quote
Bzikowa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 basia bonnie napisał(a):hehe kula smakula fajna rzec, dasz psu i masz spokój na chwile...:evil_lol::) oooj u mnie to nie oznacza spokoju :evil_lol: bo pies wie, ze musi ją toczyć nosem i wtedy smaki wypadają - więc co on robi? biega po całym domu z nosem 'w' kuli (a ona jest plastikowa i wydaje okropny oddźwięk tocząc się np po kafelkach...) a czasem jeszcze szczeka jak mu nic nie wypada...:cool1: głąb. :cool1: mam nadzieję, że Tosia się bawi kulturalniej! :eviltong: Quote
matinestka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 dobry:D alez masz cudna Tośke:d sliczna gwiazdka:d pozdrawiamy :D :bluepaw: Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 O fajny nowy nick! :) Tak w ogóle co u Was? Quote
Illusion Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 basia bonnie napisał(a):hehe kula smakula fajna rzec, dasz psu i masz spokój na chwile...:evil_lol::) Ja z Tosią zawsze mam spokój :eviltong:. Mogłaby czasem sobie poszczekać i pokazać, że w tym domu jest pies, ale i tak kocham ją za to, jaka jest :loveu:. Bzikowa napisał(a):oooj u mnie to nie oznacza spokoju :evil_lol: bo pies wie, ze musi ją toczyć nosem i wtedy smaki wypadają - więc co on robi? biega po całym domu z nosem 'w' kuli (a ona jest plastikowa i wydaje okropny oddźwięk tocząc się np po kafelkach...) a czasem jeszcze szczeka jak mu nic nie wypada...:cool1: głąb. :cool1: mam nadzieję, że Tosia się bawi kulturalniej! :eviltong: No wiesz, Tosia i brak kultury? :lol: Martunia napisał(a):O fajny nowy nick! :) Tak w ogóle co u Was? Dziękuję :). W sumie to nic ciekawego, odliczamy dni do spotkania z Kingą i Weną, a zaraz chyba urządzimy sobie trening, bo nie pada i wypadałoby skorzystać z takiej pogody :razz:. Quote
Rahl Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Witam się w tą śliczną słoneczną chwilkę :multi:. Chyba nie pisałam - fajny nick :lol:. Quote
Inkaa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 RCookie napisał(a): W sumie to nic ciekawego, odliczamy dni do spotkania z Kingą i Weną, a zaraz chyba urządzimy sobie trening, bo nie pada i wypadałoby skorzystać z takiej pogody :razz:. A miło, że odliczasz czas do spotkania ze mną. :lol: Ale raczej przed naszym treningiem nie przetrenowywuj Tosi, chce żeby w czasie wspólnych ćwiczeń agilitowych była nakręcona, a nie znudzona przeszkodami. ;) Quote
Recommended Posts