Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pusiakowa napisał(a):
no właaaśnie, daj siebie całą nie bądź taka.:D najwyżej nie bd mogła spać w nocy. :diabloti: kiedyś to nadrobię. ^ ^

ej, nie zniechęcaj jej! xD :D

RCookie, jestes taka śliczna, pokaż się nam .

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

RCookie napisał(a):

Szamponu... Podejrzewam, że te 7 (?) myć trzeba pomnożyć razy kilka i dopiero wtedy zejdzie kolor :lol:.

Niekoniecznie, mi zeszło po tych 7 (a nawet mniej) myciach, to chyba zależy od włosa. ;)

Posted

Jak kupię sobie jakiś statyw to pewnie coś pokażę, na teraźniejszą chwilę ciężko jest mi zrobić sobie jakiś sensowniejszy samoportret :eviltong:.

Mogę pokazać jedynie mój ID z DA :lol:

I proszę już nie jęczeć :mad: :evil_lol:.

Posted

Strasznie podobają mi się Twoje oczy :eviltong: I przypominasz mi pewną osobą z mojej rodziny :D
A to dzisiejsze FBI to straszliwe groźne i potężne jak nie Tosiak to 'york' mojej koleżanki i jak idę z nimi to strasznie się dziwię czemuż to ludzie się śmieją pod nosem :roll::evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Ładne masz oczy, Tosia też ma ładne :loveu: No i kolorek włosów też ładniutki :cool3:

Dziękuje :).

Pestka napisał(a):
Ja się domagam wiecej fot Tosi o tak! :cool3:
Nie obchodzi mnie, że nie ładna pogoda czy co :P

Nie mam zdjęć Tosi, może jutro będą ;).

Ismena napisał(a):
Rewelacyjne zdjęcia i śliczna suczka! Niezwykle przyjemnie ogląda się Twoją galerię :)

Pozdrawiam!

Dziękuje :).

Shel napisał(a):
http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2009/364/a/c/New_ID_by_MagicElixir.jpg
świetne!

Ja sobie nic nie umiem zrobić, więc szacunek :]

Dzięki ;), zrobienie sobie samemu sensownego zdjęcia nie należy do najprostszych czynności, szczególnie, gdy ma się pewne ograniczenia :lol:.

Pusiakowa napisał(a):
oj, cyknij se normalną fotkę przecież nie musi być jakaś super, ekstra wypasiona ze statywem, odpowiednim światłem itd.:D:D

http://img137.imageshack.us/img137/3742/img4712j.jpg łeee. kto by się tam bał takiego FBI. :grins:

Staram się, żeby moje zdjęcia były znośne, żeby wyglądało ono "normalnie", żebym JA wyglądała na nim normalnie potrzebny jest mi statyw i odpowiednie światło, a są jeszcze inne czynniki :evil_lol:.

Kashdog napisał(a):
Strasznie podobają mi się Twoje oczy :eviltong: I przypominasz mi pewną osobą z mojej rodziny :D
A to dzisiejsze FBI to straszliwe groźne i potężne jak nie Tosiak to 'york' mojej koleżanki i jak idę z nimi to strasznie się dziwię czemuż to ludzie się śmieją pod nosem

Już paru osobom kogoś przypominam, pewnie mam gdzieś swojego sobowtóra :evil_lol:.
Też bym się dziwiła :evil_lol:.

Feigned napisał(a):
ale masz świetny kolor włosów

Dzięki :).

Kibaa napisał(a):

;)

Od dziś robienie autoportretów powinno być o wiele łatwiejsze, zobaczymy jak będzie z tym w praktyce :diabloti:.