Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):no właaaśnie, daj siebie całą nie bądź taka.:D najwyżej nie bd mogła spać w nocy. :diabloti: kiedyś to nadrobię. ^ ^ ej, nie zniechęcaj jej! xD :D RCookie, jestes taka śliczna, pokaż się nam . Quote
Infortune. Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 RCookie napisał(a): Szamponu... Podejrzewam, że te 7 (?) myć trzeba pomnożyć razy kilka i dopiero wtedy zejdzie kolor :lol:. Niekoniecznie, mi zeszło po tych 7 (a nawet mniej) myciach, to chyba zależy od włosa. ;) Quote
Illusion Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Ale to galeria Tosiaka :evil_lol:. Zobaczymy ;), jeśli zejdzie po tych 7 myciach to nawet lepiej. Quote
Illusion Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):i właściciela Tosiaka.:D:D Nigdzie tak nie jest napisane :eviltong:. Quote
Cavy Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Super kolor ;-) Ja zawsze chciałam taki mieć. Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 RCookie napisał(a):Nigdzie tak nie jest napisane :eviltong:. a ja tak mówię, a ja nigdy nie kłamię. :D:D Quote
Lucky. Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Super jest ten kolor ! Ja może w wakacje sobie zrobię . Myślałam o takim jak Ty masz, albo o czekoladzie jakiejś . Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 a teraz udaje, że jej nie ma. ;ooo ładnie to tak? . :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Świetny kolorek :loveu: I ja też się podpisuję pod postami Caness i pusiakowej Chcemy całą :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 no pode mną każdy sie podpisuje, widzisz ja nie kłamię. dawaj, ślicznotko. :D:D hahah.xdd ja tylko próbuję cię zachęcić :diabloti: Quote
Illusion Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Jak kupię sobie jakiś statyw to pewnie coś pokażę, na teraźniejszą chwilę ciężko jest mi zrobić sobie jakiś sensowniejszy samoportret :eviltong:. Mogę pokazać jedynie mój ID z DA :lol: I proszę już nie jęczeć :mad: :evil_lol:. Quote
Illusion Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Wiedziałam, że tak będzie :evil_lol:. Tosiak Chyba zbliża się ciężka zima, Tośka robi zapasy, zakopuje w kocu ciasteczka :lol:. Quote
Izuuus Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ładne masz oczy, Tosia też ma ładne :loveu: No i kolorek włosów też ładniutki :cool3: Quote
Pestka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ja się domagam wiecej fot Tosi o tak! :cool3: Nie obchodzi mnie, że nie ładna pogoda czy co :P Quote
Ismena Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Rewelacyjne zdjęcia i śliczna suczka! Niezwykle przyjemnie ogląda się Twoją galerię :) Pozdrawiam! Quote
Shel Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2009/364/a/c/New_ID_by_MagicElixir.jpg świetne! Ja sobie nic nie umiem zrobić, więc szacunek :] Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 oj, cyknij se normalną fotkę przecież nie musi być jakaś super, ekstra wypasiona ze statywem, odpowiednim światłem itd.:D:D http://img137.imageshack.us/img137/3742/img4712j.jpg łeee. kto by się tam bał takiego FBI. :grins: Quote
Kashdog Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Strasznie podobają mi się Twoje oczy :eviltong: I przypominasz mi pewną osobą z mojej rodziny :D A to dzisiejsze FBI to straszliwe groźne i potężne jak nie Tosiak to 'york' mojej koleżanki i jak idę z nimi to strasznie się dziwię czemuż to ludzie się śmieją pod nosem :roll::evil_lol: Quote
Feigned Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 ale masz świetny kolor włosów :loveu: Quote
Kibaa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 http://img137.imageshack.us/img137/3742/img4712j.jpg -> FBI. :D ahahahahaha Quote
Illusion Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Izuuus napisał(a):Ładne masz oczy, Tosia też ma ładne :loveu: No i kolorek włosów też ładniutki :cool3: Dziękuje :). Pestka napisał(a):Ja się domagam wiecej fot Tosi o tak! :cool3: Nie obchodzi mnie, że nie ładna pogoda czy co :P Nie mam zdjęć Tosi, może jutro będą ;). Ismena napisał(a):Rewelacyjne zdjęcia i śliczna suczka! Niezwykle przyjemnie ogląda się Twoją galerię :) Pozdrawiam! Dziękuje :). Shel napisał(a):http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2009/364/a/c/New_ID_by_MagicElixir.jpg świetne! Ja sobie nic nie umiem zrobić, więc szacunek :] Dzięki ;), zrobienie sobie samemu sensownego zdjęcia nie należy do najprostszych czynności, szczególnie, gdy ma się pewne ograniczenia :lol:. Pusiakowa napisał(a):oj, cyknij se normalną fotkę przecież nie musi być jakaś super, ekstra wypasiona ze statywem, odpowiednim światłem itd.:D:D http://img137.imageshack.us/img137/3742/img4712j.jpg łeee. kto by się tam bał takiego FBI. :grins: Staram się, żeby moje zdjęcia były znośne, żeby wyglądało ono "normalnie", żebym JA wyglądała na nim normalnie potrzebny jest mi statyw i odpowiednie światło, a są jeszcze inne czynniki :evil_lol:. Kashdog napisał(a):Strasznie podobają mi się Twoje oczy :eviltong: I przypominasz mi pewną osobą z mojej rodziny :D A to dzisiejsze FBI to straszliwe groźne i potężne jak nie Tosiak to 'york' mojej koleżanki i jak idę z nimi to strasznie się dziwię czemuż to ludzie się śmieją pod nosem Już paru osobom kogoś przypominam, pewnie mam gdzieś swojego sobowtóra :evil_lol:. Też bym się dziwiła :evil_lol:. Feigned napisał(a):ale masz świetny kolor włosów Dzięki :). Kibaa napisał(a):http://img137.imageshack.us/img137/3742/img4712j.jpg -> FBI. ahahahahaha ;) Od dziś robienie autoportretów powinno być o wiele łatwiejsze, zobaczymy jak będzie z tym w praktyce :diabloti:. Quote
Pusiakowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 pff, każda wymówka jest dobra :obrazic: :diabloti: Quote
Illusion Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Szczęśliwego Nowego Roku! :multi: Quote
Foxowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Szczęśliwego! Piękne fajerwerki za oknem witają ten rok :loveu: Quote
Recommended Posts