Illusion Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Lucky. napisał(a):Ładnie wyglądają ;d A Ty tą koszulkę wygrałaś czy kupiłaś? Ja zawsze na psie wygłupt mam takie workowate koszulki ;d "Wygrałam", zdjęcie Tosi było w grudniowym MP ;). Quote
Bzikowa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Łomatko, ja po 2 dniach świąt nie mam siły ruszyć tyłka z fotela a co dopiero piec ciasteczka :P Także podziwiam :evil_lol: A wątróbkowych dla psa też nigdy nie robiłam, nie chciało mi się... Gdybym upiekła teraz, w święta , to obawiam się, że Bez dostałby szału od nadmiaru różnych pysznych zapachów unoszących się w domu :P Quote
Kibaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Hi, dawno mnie tu nie było. 8p Ciasteczka wyyyglądają bardzo smakowicie. Quote
aria99 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 witam , czy ona ma zgode na kopiowanie zdjęć twojego autorstwa .? http://nasza-klasa.pl/profile/30554574 Quote
Illusion Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Bzikowa napisał(a):Łomatko, ja po 2 dniach świąt nie mam siły ruszyć tyłka z fotela a co dopiero piec ciasteczka :P Także podziwiam :evil_lol: A wątróbkowych dla psa też nigdy nie robiłam, nie chciało mi się... Gdybym upiekła teraz, w święta , to obawiam się, że Bez dostałby szału od nadmiaru różnych pysznych zapachów unoszących się w domu :P Ja jakoś w ogóle świąt nie odczuwam... :shake: Kibaa napisał(a):Hi, dawno mnie tu nie było. 8p Ciasteczka wyyyglądają bardzo smakowicie. I chyba są smakowite, przynajmniej Tosi (na razie) się podobają :loveu:. aria99 napisał(a):witam , czy ona ma zgode na kopiowanie zdjęć twojego autorstwa .? http://nasza-klasa.pl/profile/30554574 Nie, nikt nie dostawał zgody na używanie moich zdjęć na naszej klasie :mad:. Ma dziecko szczęście, że konto usunięte :evil_lol:. Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Hey ;] Co tam u was? Zdjęcie w MP oczywiście widziałam, super jest < 3 ( jak zresztą wszystkie Tosi ) Ja mam takie pytanko, skąd bierzecie przepisy na ciacha? Te, które robicie? Bo swojemu długouchemu też bym coś chętnie przyrządziła :P Quote
Illusion Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 CaneSs napisał(a):Hey ;] Co tam u was? Zdjęcie w MP oczywiście widziałam, super jest < 3 ( jak zresztą wszystkie Tosi ) Ja mam takie pytanko, skąd bierzecie przepisy na ciacha? Te, które robicie? Bo swojemu długouchemu też bym coś chętnie przyrządziła :P U nas nic ciekawego ;). Dziękuje :). Przepisy można znaleźć na wielu stronach internetowych (psyimy przykładowo), czy nawet na dogo ;). Ja przepis na te bananowe ciacha wzięłam z "Przyjaciela Psa". Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 RCookie napisał(a):U nas nic ciekawego ;). Dziękuje :). Przepisy można znaleźć na wielu stronach internetowych (psyimy przykładowo), czy nawet na dogo ;). Ja przepis na te bananowe ciacha wzięłam z "Przyjaciela Psa". A z którego numeru? Bo akurat PP niestety mam nie wszystkie. W przeciwieństwie do MP :) Quote
Illusion Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 CaneSs napisał(a):A z którego numeru? Bo akurat PP niestety mam nie wszystkie. W przeciwieństwie do MP :) Grudniowy ;). Kibaa napisał(a):masz nowy aparat? ;oooo Tak, dokładnie od 15 listopada ;). Świeci słońce! :multi: Jak będzie jeszcze dłużej świecić, to zabiorę aparat na spacer :). Quote
Kibaa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 O. Zazdroszczę. Moi rodzicie się załamali przez oceny i na święta o lustrzance mogłam pomarzyć. :( No to dajesz, chcemy nowe foty. ;> Quote
Sweet Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Czekamy na więcej zdjęć:):D na Pw jeszcze miałam ci odpisać ale tyle napisałaś ze aż zapomniałam co miałam odpisać:P hehe:D w każdym razie Canony rządzą ale niestety zdecydowałam się na coś innego:) może w dalszej przyszłości:) Quote
Cavalierkaa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Właśnie właśnie. Chcemy zdjęcia :) Quote
Illusion Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Na spacerze było świetnie :multi:. Spacerowałyśmy z Molką, jej panią i Brutusem, czyli psem wujka pani Molly :lol:. Brutus na początku był dość natarczywy względem Tosiaka, przez co mała na początku jakby się go bała, ale później Tosia nie zwracała na niego uwagi :crazyeye:. Cała trójka ładnie szła obok siebie, nie było żadnych zgrzytów. Poszliśmy do lasu. Idziemy przed siebie ścieżką i nagle za nami pojawia się pan z psem +/- 50cm w kłębie, ja i koleżanka znałyśmy psa i wiemy, że to jeszcze szczeniak i w głowie ma tylko zabawę, Tosia sama podbiegła, żeby się z nim obwąchać :-o. Myślałam, że będzie się go bała, bo za pierwszym razem, kiedy go spotkałyśmy ona była na smyczy, pies chciał się z nią koniecznie pobawić i Tośka wyraźnie sobie tego nie życzyła, a tu proszę :). Nie wiem czy zdążę wrzucić dzisiaj jakieś fotki, bo godzinę temu wróciłam do domu ;). Quote
Bartiśkowa_ Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 To super ;) jestem z was dumna xd Może jednak Ci się uda dziś zdjecia wrzucić Quote
Cavy Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 http://i47.tinypic.com/9fo22a.jpg Ale fajnie podniosła łapke. :D Bardzo ładnie się Tosia prezentuje tak ogólnie. :loveu: Quote
Pestka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Szkoda, że znów zlinkowałas na tinypic, bo żadna mi sie cała nie otworzyła.. :shake: Wez następnym razem na innym, bo też bym sobie Tosiaka obejrzała ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ale suuper fotki muszę powiedziec że lustro Ci służy ;) Quote
Bzikowa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Bardzo ładne fotki!! :loveu: Jaka Tosia się na nich wydaje malutka i taka krucha. http://i50.tinypic.com/5dpemd.jpg szczurek :loveu: Quote
Recommended Posts