Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pestka']Deer, a co by było gdybyś kupiła tę klatkę? Przecież nikt by Ci nie wszedl do domu i nie zobaczył, że masz nie? ;)[/QUOTE]
do mieszkania sami bez proszenia nie wejda ale przez okno zagladaja :D tutaj jest gorsza wersja starych babc co wiedza i widzia wszystkoi :lol::lol::lol:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jak już wcześniej pisałam takie przepisy mają też swoje dobre strony, jeżeli nieprzestrzeganie tych praw jest wyraźnie egzekwowane, to więcej ludzi weźmie psa ze świadomością, jakie konsekwencje się z tym wiążą.
Może gdyby u nas prawo dotyczące zwierzaków było bardziej zaostrzone, to z czasem zmniejszyłaby się ilość psów koczujących na ulicach.

Już jutro zdjęcie szwów :multi:.

Posted

I jak sie Tosia zachowuje? wszystko okej?

wiesz swiadomosc to jedno a wychowanie to drugie, nikt mi nie bedzie nakazywal jak wiem ze klatka pozwala psu sie uspokoic i zrelaxowac albo jak moj pies sikac nie chce co 6h to co mam zrobic?

Posted

Wszystko z nią w porządku ;).
Ostatnio miała nawet bliskie spotkanie z kotem (to był ten mruczek, co jego zdjęcia wcześniej wstawiałam), spokojnie do niego podchodziła, ale kiedy zauważyłam, że zaraz może za nim pobiec, to ją odwołałam, ładnie do mnie wróciła :loveu:.
W przyszłym tygodniu wracamy do pracy, od razu przetestujemy nowy sprzęt :evil_lol:.

Posted

Niecałą godzinę temu Tosia wróciła od weterynarza! :multi:
Pozbyłyśmy się już szwów i możemy szaleć do woli :evil_lol:.
Mała jest bardzo zadowolona, znów ma wstęp na kanapę, może sobie śmiało śmigać :loveu:.
Przy okazji odebrałam z poczty dyski i klikery, są świetne :loveu:.

Posted

[quote name='RCookie']Niecałą godzinę temu Tosia wróciła od weterynarza! :multi:
Pozbyłyśmy się już szwów i możemy szaleć do woli :evil_lol:.
Mała jest bardzo zadowolona, znów ma wstęp na kanapę, może sobie śmiało śmigać :loveu:.
Przy okazji odebrałam z poczty dyski i klikery, są świetne :loveu:.[/QUOTE]

Super, że Tosia już doszła do siebie :multi:
Jakbym ja zamawiała tyle rzeczy dla psa to chyba by mnie z domu wygonili :evil_lol:
Jak wspomniałam o tej klatce to mama zaczęła jakiś wykład dawać :roll: z tata to już lepiej poszło :diabloti:

Posted

[quote name='Kashdog']Super, że Tosia już doszła do siebie :multi:
Jakbym ja zamawiała tyle rzeczy dla psa to chyba by mnie z domu wygonili :evil_lol:
Jak wspomniałam o tej klatce to mama zaczęła jakiś wykład dawać :roll: z tata to już lepiej poszło :diabloti:[/QUOTE]

moi sie już przyzwyczaili, ostatnio tylko informuję że coś kupiłam : P

Posted

Moi się tylko co jakiś czas dziwią dlaczego moje konto pustoszeje w takim tempie... :diabloti: Ale ostatnio się hamuję i np. obróżki nowej to nie kupiłam od... lipca :crazyeye:

Super, że Tosia już jest po wszystkim! I co, jak Ci się używa tych Hero? Nie dziurkuje Ci ich?

Posted

[quote name='Kashdog']Super, że Tosia już doszła do siebie :multi:
Jak wspomniałam o tej klatce to mama zaczęła jakiś wykład dawać :roll: z tata to już lepiej poszło :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Unbelievable']moi sie już przyzwyczaili, ostatnio tylko informuję że coś kupiłam : P[/QUOTE]

Moi właściwie też się przyzwyczaili, czasem kręcą na coś nosem, ale wtedy dostają wykład, że to, co właśnie kupiłam jest praktyczne i na pewno się przyda :evil_lol:. Ostatnio mój ojciec mówił, że jest ciekaw, jak dużo jest jeszcze takich wariatek jak ja :hmmmm:.

[quote name='Bzikowa']Moi się tylko co jakiś czas dziwią dlaczego moje konto pustoszeje w takim tempie... :diabloti: Ale ostatnio się hamuję i np. obróżki nowej to nie kupiłam od... lipca :crazyeye:

Super, że Tosia już jest po wszystkim! I co, jak Ci się używa tych Hero? Nie dziurkuje Ci ich?[/QUOTE]

Ja nie pamiętam kiedy ostatnio kupowałam Tosi jakąś obrożę :lol:, jakoś przeszedł mi obrożoholizm (choć nie wiem na jak długo) :diabloti:.

Hmmm... jeśli chodzi o używanie hero, to już przy pierwszych rzutach tym, co dostałam, doszłam do wniosku, że łatwo nie będzie :lol:. Zdecydowanie lepiej rzuca mi się CS'em, może dlatego, że jest większy, myślę, że z czasem to już będzie kwestia przyzwyczajenia i na razie muszę po prostu ćwiczyć więcej hero ;). Do nauki różnych technik rzutów polecam młodsze rodzeństwo, świetnie przynosi dyski :evil_lol:.
Tosia hero nie niszczy, nie widzę na razie żadnych wgłębień po zębach ;). Mam wrażenie, że chyba bardziej podobają jej się niż softy, są mniejsze, lżejsze, więc wygodniej jej się nosi.

Posted

To może ja Bzikowi upiłuję kiełki :diabloti: Będzie ekonomiczniej jak nie będzie dziurkował :diabloti:

A rodzeństwo... hmm jeden brat starszy o 1,5 roku, drugi starszy o 1,5 roku... żaden nie jest zainteresowany aportowaniem dysku, dziwne :hmmmm::evil_lol:

A my softa już nie mamy, poległ i wymieniłam go (razem z najstarszym CS) w whippy ;)

Posted

[quote name='Bzikowa']To może ja Bzikowi upiłuję kiełki :diabloti: Będzie ekonomiczniej jak nie będzie dziurkował :diabloti:

A rodzeństwo... hmm jeden brat starszy o 1,5 roku, drugi starszy o 1,5 roku... żaden nie jest zainteresowany aportowaniem dysku, dziwne :hmmmm::evil_lol:

A my softa już nie mamy, poległ i wymieniłam go (razem z najstarszym CS) w whippy ;)

O, nie wiedziałam, że inne dyski niż hero można tam wymieniać :cool3:.

Zabrałam sucz do lasu :evil_lol:.

Na wielu zdjęciach wyszła tak

dlatego nie jest ich jakoś szczególnie dużo :lol:.

Posted

Tak,można wymieniać dowolne dyski. I na dodatek nie zawsze jest tak ze 1 zepsuty = 1 nowy. Ja oddałam 2 zepsute (mały cs i mały soft) a wszystkie 6 nowych, które kupiłam, dostałam w tej promocyjnej cenie (11 zł ;))

Tosia na jesieni ma kolory maskujące, jak widać :diabloti:

No i zdjęcia pokazują, że już ma się dobrze:loveu:

Posted

W ogóle ten sklep jest bardzo fajny, mają świetny kontakt z klientem moim zdaniem i jak już odpowiadają to konkretnie, chętnie pomagają ;). Zanim kupiłam u nich ten zestaw hero, to wcześniej właśnie rozmawiałam o nich z właścicielem sklepu i dostałam model testowy tego dysku, żeby zobaczyć, czy takie dekielki będą nam odpowiadać ;).

Wygląda na to, że Tosia zamieniła się teraz w kameleona :). Gadzina straszna się z niej chyba zaczyna robić :evil_lol:, na spacerze wredota nie bardzo się słuchała :mad:, siad - zostań jest feee, ale obrociki to już co innego :cool3:.

Móżdżek Tosi poznaje nowe dziwactwa wymyślone przez jej pańcię

Posted

świetna jest ;)

i jak fajnie zada na książki posadziła :loveu:
nie ślizgała się ? :eviltong:
bo jak ja Axela zaczynałam stref uczyć na książce telefonicznej :diabloti: to się trochę ślizgał i nie zbyt chciał na to wchodzić. :evil_lol:

Posted

[quote name='Feigned']świetna jest ;)

i jak fajnie zada na książki posadziła :loveu:
nie ślizgała się ? :eviltong:
bo jak ja Axela zaczynałam stref uczyć na książce telefonicznej :diabloti: to się trochę ślizgał i nie zbyt chciał na to wchodzić. :evil_lol:[/QUOTE]

Ślizgała, ale jej to w ogóle nie przeszkadza, straszną radochę z tego miała :lol:. W pewnym momencie książki zaczęły jej się zsuwać, więc je trzymałam jedną ręką, ale wchodzenie na książki na dłuższą metę to raczej kiepski pomysł :roll:. Następnym razem będzie wchodzić na powierzchnie leżące pod jakimś kątem od ziemi aż do 90 stopni. Chociaż nie wiem czy nie lepiej będzie nauczyć ją cofania, ale to dla niej w ogóle czarna magia :mdleje:.

Posted

[quote name='RCookie']Ślizgała, ale jej to w ogóle nie przeszkadza, straszną radochę z tego miała :lol:. W pewnym momencie książki zaczęły jej się zsuwać, więc je trzymałam jedną ręką, ale wchodzenie na książki na dłuższą metę to raczej kiepski pomysł :roll:. Następnym razem będzie wchodzić na powierzchnie leżące pod jakimś kątem od ziemi aż do 90 stopni. Chociaż nie wiem czy nie lepiej będzie nauczyć ją cofania, ale to dla niej w ogóle czarna magia :mdleje:.[/QUOTE]

mi się chodzenie tyłem w ogóle do tego nie przydało, bo szczur tyłkiem nawet ściany nie dotknie ;)