Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='WeronikaM']ale ona fajniusia :D :D

:)

[quote name='Fides79']witam :)
widziałam wczesniej Waszą galerię, ale jakoś nie pisałam, bo to byly moje początki na dogo
a teraz Was postanowiłam znaleźć ponownie i sie udało
widzę że Gin strasznie urosła i sie ciut zmienila ale jest nadal urocza, Tosia też śliczniusia i mądra panienka :loveu::loveu:
Pozdrawiamy serdecznie i obiecujemy zaglądać częściej ;)

Witamy! :multi:
Gin urocza? :evil_lol:

[quote name='Absolultely Spotless']Hehe,ale super.
Wybacz , jeśli pytanie było,ale ta galeria jest taaaaka duża. :crazyeye:
Jakim aparatem robisz zdj. i ile kosztował?|

Canon 450d, nie pamiętam dokładnie ile kosztował, coś ok. 1000zł.

[quote name='Jaga.']fajnie wygląda :)

Dzięki :).

Zima do nas wróciła :shake:

Posted

Do nas niestety też, ale mam nadzieję, że to ostatni tydzień :roll:

Gin piękny :loveu:

Tak się właśnie zastanawiam, co te bordery w sobie mają, że większość psów je lubi :) Zuzu nie lubi ogólnie innych psów, a bordery kocha miłością szaloną... :niewiem:

Posted

[quote name='Absolultely Spotless']Aha, dziękuję za informacje. :p
Do nas też zima wróciła...

Precz z zimą :evil_lol:.

[quote name='evel']Do nas niestety też, ale mam nadzieję, że to ostatni tydzień :roll:

Gin piękny :loveu:

Tak się właśnie zastanawiam, co te bordery w sobie mają, że większość psów je lubi :) Zuzu nie lubi ogólnie innych psów, a bordery kocha miłością szaloną... :niewiem:

Też mam taką nadzieję, może śnieg w takiej ilości, jak teraz bardzo mi nie przeszkadza, ale te mrozy są potworne :shake:.

pięknY? :cool3:

Mi się wydaje, że Ginny w ogóle lubi psy, z właścicielami których spacerujemy nawet, jeśli one ją olewają. A jak pojawia się jakiś "obcy" pies to Gin chowa ogon pod siebie i nowym przybyszem nie jest zdecydowanie zainteresowana.

Posted

No piękny, piękny, a co, nie? :evil_lol:

Tak, wiem, mam problemy z przymiotnikami, zresztą jestem przyzwyczajona o Zu mówić w obu płciach :lol: A jak śmiesznie ludzie reagują, jak zwykle wołam na Zu "Pieseeeeek!", "Dedulku!", "Żurek!", a spytana o imię psa, odpowiadam: Zuzanka :grins: :evil_lol:

Posted

[quote name='evel']No piękny, piękny, a co, nie? :evil_lol:

Tak, wiem, mam problemy z przymiotnikami, zresztą jestem przyzwyczajona o Zu mówić w obu płciach :lol: A jak śmiesznie ludzie reagują, jak zwykle wołam na Zu "Pieseeeeek!", "Dedulku!", "Żurek!", a spytana o imię psa, odpowiadam: Zuzanka :grins: :evil_lol:

Ona jest brzydalem :diabloti:.
Ah... to wszystko wyjaśnia :evil_lol:.

Posted

Absolultely Spotless napisał(a):
Popieram !!! Mam już dość , ciągle się ślizgam na chodniku i jest strasznie zimno. :placz:
Ale przynajmniej Max ma czyste łapy. :multi:

Moje mają oblepione i od czasu do czasu chadzają na trzech, bo im tak zimno (no i ta sól :angryy:).

Daj linka do galerii to zajrzę :lol:.

Posted

[quote name='Absolultely Spotless']http://www.dogomania.pl/threads/192075-Maksymilian-Maks-Maksiu?p=16345382#post16345382

Będziemy wdzięczni .;)
A co tam u Was?:lol:

Dzięki za link :).
Nuuuudy :evil_lol:.

[quote name='Kilche']Zdjęcia rewelka, a Gin śliczna :D

Dziękujemy :).

[quote name='Russellka']Ooo jedziecie na LADC do Karoliny? My też będziemy :loveu:

Mamy taki zamiar, strasznie się boję :lol:. Fajnie, że będzie z nami coś mniejszego, niż BC, bo wybieracie się w sobotę?

Posted

Russellka napisał(a):
Nie, jesteśmy zapisane na niedziele... Wy będziecie w sobotę tak? Kurcze szkoda... Bo właśnie myślę, że u nas będą same bordery :lol:

My jesteśmy kompletnie zielone, więc sobota ;).

Posted

Kurczeeee, jak ja uwielbiam bordery:loveu:Za tą chęć do pracy właśnie:loveu:

A ty jak ty tak możesz o Gin że brzydka jest? Przeciez ona ładna:evil_lol:

Posted

chi23 napisał(a):
Kurczeeee, jak ja uwielbiam bordery:loveu:Za tą chęć do pracy właśnie:loveu:

A ty jak ty tak możesz o Gin że brzydka jest? Przeciez ona ładna:evil_lol:

Nie tylko bordery mają "tę chęć do pracy" :cool3:, szkoda, że ludzie tylko tyle widzą w borderach, a nie widzę tego samego u innych ras psów.

Bo jest brzydka, tzn. na żywo mi się nawet podoba (na większości zdjęć wychodzi jak jakś psi mutant :evil_lol:), bo ja generalnie nie zwracam bardzo uwagi na jej wygląd, ma mieć praktyczną fryzurę i coś robić, a wczoraj znów doznała olśnienia i tego swojego "geniuszu", jak ja to nazywam :lol:. Chyba nawet opiszę to na blogu :lol:.

Posted

chi23 napisał(a):
A na czym dokładnie jej geniusz i olsnienie polegało:razz:?

Ostatnio wyklikałam jej "ukłon". Nie zajęło nam to zbyt wiele czasu, ale Gin raz robiła to, czego od niej oczekiwałam, a za innym razem kładła się, jak do warowania :shake:. Nie wiem co robiłam nie tak, ale pod wieczór, kiedy powoli zbierałam się do spania postanowiłam wydać jej komende do "ukłonu", bo w sumie co mi szkodzi, już nic jej zepsuć nie mogłam, a ona za każdym razem (byłam zaskoczona i musiałam kilka razy sprawdzić :lol:) ładnie się "kłaniała" :crazyeye:.
Ona tak czasami ma, że jak czegoś nie bardzo rozumie, to np. następnego dnia, jak się z tym prześpi, nie ma z tym już problemów. I tak właśnie raz jest moim małym głupolkiem, a innym razem geniuszem :evil_lol:.

Posted

to tak samo jak Johnny, on też ma takie fazy, np nie mógł się nauczyć komendy stój przez kilka miesięcy... :roll: a dziś proszę bardzo ja do niego stój a on pięknie nogi do tyłu, szyja do przodu i stoi ani nie drgnie.
osioł mój kochany :D