Illusion Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='WeronikaM']ale ona fajniusia :D :D :) [quote name='Fides79']witam :) widziałam wczesniej Waszą galerię, ale jakoś nie pisałam, bo to byly moje początki na dogo a teraz Was postanowiłam znaleźć ponownie i sie udało widzę że Gin strasznie urosła i sie ciut zmienila ale jest nadal urocza, Tosia też śliczniusia i mądra panienka :loveu::loveu: Pozdrawiamy serdecznie i obiecujemy zaglądać częściej ;) Witamy! :multi: Gin urocza? :evil_lol: [quote name='Absolultely Spotless']Hehe,ale super. Wybacz , jeśli pytanie było,ale ta galeria jest taaaaka duża. :crazyeye: Jakim aparatem robisz zdj. i ile kosztował?| Canon 450d, nie pamiętam dokładnie ile kosztował, coś ok. 1000zł. [quote name='Jaga.']fajnie wygląda :) Dzięki :). Zima do nas wróciła :shake: Quote
Absolultely Spotless Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Aha, dziękuję za informacje. :p Do nas też zima wróciła... Quote
evel Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Do nas niestety też, ale mam nadzieję, że to ostatni tydzień :roll: Gin piękny :loveu: Tak się właśnie zastanawiam, co te bordery w sobie mają, że większość psów je lubi :) Zuzu nie lubi ogólnie innych psów, a bordery kocha miłością szaloną... :niewiem: Quote
Illusion Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='Absolultely Spotless']Aha, dziękuję za informacje. :p Do nas też zima wróciła... Precz z zimą :evil_lol:. [quote name='evel']Do nas niestety też, ale mam nadzieję, że to ostatni tydzień :roll: Gin piękny :loveu: Tak się właśnie zastanawiam, co te bordery w sobie mają, że większość psów je lubi :) Zuzu nie lubi ogólnie innych psów, a bordery kocha miłością szaloną... :niewiem: Też mam taką nadzieję, może śnieg w takiej ilości, jak teraz bardzo mi nie przeszkadza, ale te mrozy są potworne :shake:. pięknY? :cool3: Mi się wydaje, że Ginny w ogóle lubi psy, z właścicielami których spacerujemy nawet, jeśli one ją olewają. A jak pojawia się jakiś "obcy" pies to Gin chowa ogon pod siebie i nowym przybyszem nie jest zdecydowanie zainteresowana. Quote
evel Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No piękny, piękny, a co, nie? :evil_lol: Tak, wiem, mam problemy z przymiotnikami, zresztą jestem przyzwyczajona o Zu mówić w obu płciach :lol: A jak śmiesznie ludzie reagują, jak zwykle wołam na Zu "Pieseeeeek!", "Dedulku!", "Żurek!", a spytana o imię psa, odpowiadam: Zuzanka :grins: :evil_lol: Quote
Illusion Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='evel']No piękny, piękny, a co, nie? :evil_lol: Tak, wiem, mam problemy z przymiotnikami, zresztą jestem przyzwyczajona o Zu mówić w obu płciach :lol: A jak śmiesznie ludzie reagują, jak zwykle wołam na Zu "Pieseeeeek!", "Dedulku!", "Żurek!", a spytana o imię psa, odpowiadam: Zuzanka :grins: :evil_lol: Ona jest brzydalem :diabloti:. Ah... to wszystko wyjaśnia :evil_lol:. Quote
Absolultely Spotless Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Illusion napisał(a):Precz z zimą :evil_lol:. Popieram !!! Mam już dość , ciągle się ślizgam na chodniku i jest strasznie zimno. :placz: Ale przynajmniej Max ma czyste łapy. :multi: _________________________________________ Zapraszamy do nas! Quote
Illusion Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Absolultely Spotless napisał(a):Popieram !!! Mam już dość , ciągle się ślizgam na chodniku i jest strasznie zimno. :placz: Ale przynajmniej Max ma czyste łapy. :multi: _________________________________________ Zapraszamy do nas! Moje mają oblepione i od czasu do czasu chadzają na trzech, bo im tak zimno (no i ta sól :angryy:). Daj linka do galerii to zajrzę :lol:. Quote
Fides79 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 ooo jakie fajne zdjęcia, z zimowego szaleństwa :loveu: Gin fajnie uszka lataly ;) a u nas sól też sie daje we znaki Felkowi, aż chodzic nie chce :shake: Quote
Absolultely Spotless Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/192075-Maksymilian-Maks-Maksiu?p=16345382#post16345382 Będziemy wdzięczni .;) A co tam u Was?:lol: Quote
Russellka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ooo jedziecie na LADC do Karoliny? My też będziemy :loveu: Quote
Illusion Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='Absolultely Spotless']http://www.dogomania.pl/threads/192075-Maksymilian-Maks-Maksiu?p=16345382#post16345382 Będziemy wdzięczni .;) A co tam u Was?:lol: Dzięki za link :). Nuuuudy :evil_lol:. [quote name='Kilche']Zdjęcia rewelka, a Gin śliczna :D Dziękujemy :). [quote name='Russellka']Ooo jedziecie na LADC do Karoliny? My też będziemy :loveu: Mamy taki zamiar, strasznie się boję :lol:. Fajnie, że będzie z nami coś mniejszego, niż BC, bo wybieracie się w sobotę? Quote
Russellka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Nie, jesteśmy zapisane na niedziele... Wy będziecie w sobotę tak? Kurcze szkoda... Bo właśnie myślę, że u nas będą same bordery :lol: Quote
Illusion Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Russellka napisał(a):Nie, jesteśmy zapisane na niedziele... Wy będziecie w sobotę tak? Kurcze szkoda... Bo właśnie myślę, że u nas będą same bordery :lol: My jesteśmy kompletnie zielone, więc sobota ;). Quote
chi23 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Kurczeeee, jak ja uwielbiam bordery:loveu:Za tą chęć do pracy właśnie:loveu: A ty jak ty tak możesz o Gin że brzydka jest? Przeciez ona ładna:evil_lol: Quote
Illusion Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 chi23 napisał(a):Kurczeeee, jak ja uwielbiam bordery:loveu:Za tą chęć do pracy właśnie:loveu: A ty jak ty tak możesz o Gin że brzydka jest? Przeciez ona ładna:evil_lol: Nie tylko bordery mają "tę chęć do pracy" :cool3:, szkoda, że ludzie tylko tyle widzą w borderach, a nie widzę tego samego u innych ras psów. Bo jest brzydka, tzn. na żywo mi się nawet podoba (na większości zdjęć wychodzi jak jakś psi mutant :evil_lol:), bo ja generalnie nie zwracam bardzo uwagi na jej wygląd, ma mieć praktyczną fryzurę i coś robić, a wczoraj znów doznała olśnienia i tego swojego "geniuszu", jak ja to nazywam :lol:. Chyba nawet opiszę to na blogu :lol:. Quote
chi23 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 A na czym dokładnie jej geniusz i olsnienie polegało:razz:? Quote
Illusion Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 chi23 napisał(a):A na czym dokładnie jej geniusz i olsnienie polegało:razz:? Ostatnio wyklikałam jej "ukłon". Nie zajęło nam to zbyt wiele czasu, ale Gin raz robiła to, czego od niej oczekiwałam, a za innym razem kładła się, jak do warowania :shake:. Nie wiem co robiłam nie tak, ale pod wieczór, kiedy powoli zbierałam się do spania postanowiłam wydać jej komende do "ukłonu", bo w sumie co mi szkodzi, już nic jej zepsuć nie mogłam, a ona za każdym razem (byłam zaskoczona i musiałam kilka razy sprawdzić :lol:) ładnie się "kłaniała" :crazyeye:. Ona tak czasami ma, że jak czegoś nie bardzo rozumie, to np. następnego dnia, jak się z tym prześpi, nie ma z tym już problemów. I tak właśnie raz jest moim małym głupolkiem, a innym razem geniuszem :evil_lol:. Quote
Unbelievable Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Potwierdzam, że na żywo ładniejsza niż na zdjęciach :evil_lol: i ma przeboski kolor :loveu: Quote
Jaga. Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 to tak samo jak Johnny, on też ma takie fazy, np nie mógł się nauczyć komendy stój przez kilka miesięcy... :roll: a dziś proszę bardzo ja do niego stój a on pięknie nogi do tyłu, szyja do przodu i stoi ani nie drgnie. osioł mój kochany :D Quote
Absolultely Spotless Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Gin ile umie sztuczek?:cool3: Quote
Absolultely Spotless Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Absolultely Spotless napisał(a):Gin ile umie sztuczek?:cool3: Szczerze powiedziawszy chodziło mi o "jakie umie sztuczki?" ;pp Quote
Recommended Posts