Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

evel, pyszczek jej golę, ale ogon już taki ma, w sumie od niedawna bardziej się jej ofutrza, bo wcześniej to była taka łysa antenka :lol:.

Czarna_Owieczka, myślę, że nie, z resztą ona akurat tego zbyt często nie wykonuje, zdaję sobie sprawę, że jest to jakieś obciążenie stawów ;).

Dziękujemy :).

Posted

NightQueen napisał(a):
Teraz to ona mi grzywacza przypomina :evil_lol: pudel to to już na pewno nie jest, ale grzywacz ooo tak :diabloti:

ona jest srebrna cała?

Grzywacz... hahaha Ciekawe czym będzie, jak ją ogolę na wiosnę :evil_lol:.

Srebrna to raczej nie, wydaje mi się, że bardziej niebieska, chociaż niekiedy (np. jak niebo jest zakryte chmurami) wydaje się, jakby była trochę niebieska z czekoladą, z fioletowym, taki dziwny pies z niej :lol:.
Zastanawiam się właśnie, czy się będzie jeszcze wybariwać, wydaje mi się, że w niektórych miejscach rośnie jej troszkę jaśniejsza sierść.
Aha, Ginny nie jest zupełnie jednolita, ma słabo widoczne znaczenia na klacie i łapkach, jak miała krótsze futerko, to lepiej było widać ;).

Posted

Illusion napisał(a):
Grzywacz... hahaha Ciekawe czym będzie, jak ją ogolę na wiosnę :evil_lol:.

Srebrna to raczej nie, wydaje mi się, że bardziej niebieska, chociaż niekiedy (np. jak niebo jest zakryte chmurami) wydaje się, jakby była trochę niebieska z czekoladą, z fioletowym, taki dziwny pies z niej :lol:.
Zastanawiam się właśnie, czy się będzie jeszcze wybariwać, wydaje mi się, że w niektórych miejscach rośnie jej troszkę jaśniejsza sierść.
Aha, Ginny nie jest zupełnie jednolita, ma słabo widoczne znaczenia na klacie i łapkach, jak miała krótsze futerko, to lepiej było widać ;).

na razie to grzywacz :evil_lol:

faktycznie jest dość skomplikowana jeśli chodzi o ubarwienie :evil_lol: Niech wybarwi się na fioletowo, a co tam :eviltong::evil_lol:

Posted

Illusion napisał(a):

Bzikowa, teraz biegamy w Siriusie ;).

Szkoda,że uciekłyście...
No ale pewnie ten 'rozpad' tylko na dobre wyjdzie obu klubom ;)
Mała jest słodka, mam nadzieję,że kiedyś się uda spotkać i pomiziać malucha :loveu: (pewnie juz nie bedzie maluchem ;))

Posted

[quote name='Onomato-Peja'][URL]http://i297.photobucket.com/albums/mm205/Nicka0/bayginn/2.jpg[/URL] ale śmieszna :)
Super wyrosła![/QUOTE]

Śmieszna, a właściwie to straszna, to jest dopiero teraz. Jednak wręczenie mi do rąk maszynki i nożyczek było kiepskim pomysłem... :lol:

[quote name='Kisses']Proszę mi tu słowa 'ferie'; nie wspominać :diabloti:[/QUOTE]

A co? Już miałaś? :evil_lol:

[quote name='Bzikowa']A kiedy macie ferie? ;) Bo ja teoretycznie mam za 2 tygodnie ale trwają tydzień i nie wiem jeszcze co będę robić...[/QUOTE]

Też za dwa tygodnie ;). Jestem raczej elastyczna, wszystko zależy od tego, gdzie by Ci pasował spacer, a w weekendy ze szczylem w Wawie mogę być w okolicach 12:00.