taxelina Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Piekne sa te jej duze oczy :) Ma tak niestety, dlatego my wiemy ze trzeba poczekac i w domu ew skasowac nie udane zdjecie. mamy ten aparat juz od ponad roku :) i zmieniac nie bedziemy, tz mowi ze nie korci go cos z klasy wyzej np 7d czy 5d Quote
Bewarka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 http://img696.imageshack.us/img696/2559/img0549m.jpg Hehe, jaka mina...:) http://img651.imageshack.us/img651/3372/img0540xa.jpg Słodkie :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 http://img46.imageshack.us/img46/534/img0539b.jpg Przesłodka :loveu: Quote
taxelina Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 http://img838.imageshack.us/img838/2361/img0565t.jpg to jest super wykonane, jedyne co brakuje to zblizenia ale to minus stalki :) za to plusem jest ze jasna Quote
Zuzia&Snoopy Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 RCookie napisał(a):A Toś właśnie nie bardzo chce wchodzić tam, gdzie jest głębiej, ale mam jeszcze jeden pomysł, żeby ją przekonać :evil_lol:. Tylko nie wiem czy to wypali, bo w okolicy chyba nie mam żadnego takiego stawu/jeziora gdzie pies mógłby popływać, a wymyśliłam, żeby po prostu wejść kawałek do wody, mieć w rękach kurę albo inne smakowitości i zawołać do siebie psa, wydaje mi się, że to mogłoby podziałać w wypadku Tosi :). Myślę że na smaka się przekona :) Snoopy też wchodzi na smaka czasem (jak nie mam patyka pod ręką :evil_lol:) a do basenu tylko na smaka ;) Cudne zdjęcia, szczególnie ostrośc powala :D Quote
Infortune. Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ech, znowu mnie męczysz pokazując te tereny... :siara: Quote
Shetanka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 http://img836.imageshack.us/img836/6393/img0575.jpg fajnie, uwielbiam jak kolory dają po oczach XD Quote
Illusion Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='Onomato-Peja']http://img46.imageshack.us/img46/534/img0539b.jpg Przesłodka :loveu: :) [quote name='deer_1987']http://img838.imageshack.us/img838/2361/img0565t.jpg to jest super wykonane, jedyne co brakuje to zblizenia ale to minus stalki :) za to plusem jest ze jasna Fakt, fajnie, że jasna, ale AF ma taki, że nic, tylko powiesić go na drzewie, a jasne tele kosztuje i na razie się na nie nie zapowiada :lol: [quote name='Zuzia&Snoopy']Myślę że na smaka się przekona :) Snoopy też wchodzi na smaka czasem (jak nie mam patyka pod ręką :evil_lol:) a do basenu tylko na smaka ;) Cudne zdjęcia, szczególnie ostrośc powala :D Na smaka pewnie tak, ale najlepiej od razu przygotuję jakieś super-smaki, bo znając życie suszone mięsko będzie mogło się schować. Cieszę się, że są osoby, którym faktycznie podobają się moje zdjęcia, ja uważam, że to jeszcze nie "to" :roll:. [quote name='Infortune.']Ech, znowu mnie męczysz pokazując te tereny... :siara: Zapraszamy :evil_lol:. Ale na pewno znajdą się ciekawsze okolice, ja bym chciała mieszkać nad morzem albo w górach, niedaleko jakiegoś jeziora :cool3:. [quote name='Shetanka']http://img836.imageshack.us/img836/6393/img0575.jpg fajnie, uwielbiam jak kolory dają po oczach XD Mi się wydaje, że kolory są normalne :hmmmm:. Quote
Illusion Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Zapraszam I mam do Was takie pytanie, czy jakiś obrazek nachodzi Wam na tekst, na stronie głównej? Quote
Feigned Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 ogólnie wygląd jest super! tylko u mnie wszystko przesuwa się do lewej strony a cała prawa jest wolna, powinno tak być? napisy są przy samej krawędzi strony, a na dole mam tylko tyle tekstu "Ruszyła kolejna odsłona tośkowej strony. Oby zagościła w", chyba ten taki pomaranczowy zygzak zaslania :cool3: bo jest tuż obok Quote
Illusion Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Feigned napisał(a):ogólnie wygląd jest super! tylko u mnie wszystko przesuwa się do lewej strony a cała prawa jest wolna, powinno tak być? napisy są przy samej krawędzi strony, a na dole mam tylko tyle tekstu "Ruszyła kolejna odsłona tośkowej strony. Oby zagościła w", chyba ten taki pomaranczowy zygzak zaslania :cool3: bo jest tuż obok A mogłabyś zrobić screeny i wysłać mi na PW? U mnie wszystko wygląda dobrze, więc nie wiem dlaczego u innych jest inaczej :shake:. Quote
Feigned Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 RCookie napisał(a):A mogłabyś zrobić screeny i wysłać mi na PW? U mnie wszystko wygląda dobrze, więc nie wiem dlaczego u innych jest inaczej :shake:. już wysyłam :) Quote
Unbelievable Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 u mnie np. jest tylko: Gościsz na stronie Tosi, czarnego podpalanego (i chyba kawałek k?) ogólnie bardzo fajnie to wygląda, ale ja chyba dałabym jakąś ramkę po bokach strony bo jest trochę łyso, szczególnie przy tak bardzo "strojnej" reszcie, i marginesy przy tekstach by się przydały : P tak, jestem czepialska ;) Quote
Pestka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Unbelievable napisał(a):u mnie np. jest tylko: Gościsz na stronie Tosi, czarnego podpalanego (i chyba kawałek k?) No to u mnie tak samo ;) Ale strona super :P Quote
Illusion Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Feigned napisał(a):już wysyłam :) Dzięki! :multi: Unbelievable napisał(a):u mnie np. jest tylko: Gościsz na stronie Tosi, czarnego podpalanego (i chyba kawałek k?) ogólnie bardzo fajnie to wygląda, ale ja chyba dałabym jakąś ramkę po bokach strony bo jest trochę łyso, szczególnie przy tak bardzo "strojnej" reszcie, i marginesy przy tekstach by się przydały : P tak, jestem czepialska ;) Dzięki za uwagi ;). Jak uda mi się zrobić marginesy, to będą, bo nie ukrywam, że trochę przeszkadza mi, że tekst tak wchodzi na brzegi strony. A obramowania nie będzie :evil_lol:. Pestka napisał(a):No to u mnie tak samo ;) Ale strona super :P Dzięki, starałam się :lol:. Quote
Unbelievable Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 RCookie napisał(a): Dzięki za uwagi ;). Jak uda mi się zrobić marginesy, to będą, bo nie ukrywam, że trochę przeszkadza mi, że tekst tak wchodzi na brzegi strony. A obramowania nie będzie :evil_lol:. ja też miałam problem z marginesami ;) jak możesz! :evil_lol: Quote
Illusion Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Unbelievable napisał(a):ja też miałam problem z marginesami ;) jak możesz! :evil_lol: Jak się nie uda, to zostawię to tak, jak jest, jakoś tragicznie to chyba nie wygląda :evil_lol:. Wiesz, może i bym dodała jakąś fikuśną rameczkę - jakbym umiała :cool3:. Generalnie to ja nie mam pojęcia o htmlu i stronę robiłam przy pomocy pewnego programu, ale że zarówno program, jak i ja sama, jesteśmy trochę ułomni (:lol:), to wyszło co wyszło. W ogóle ucieszyłam się, że odkryłam jak bezproblemowo można przenosić różne elementy, a tu się okazuje, że u jednych są porozrzucane gdzieś poza tabelką, a u innych jest ok i nie wiem, co jest tego powodem :angryy:. W wolnej chwili zrobię jeszcze coś z blogiem, bo trochę denerwuje mnie to tło w paski :lol:. Quote
Unbelievable Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 RCookie napisał(a):Jak się nie uda, to zostawię to tak, jak jest, jakoś tragicznie to chyba nie wygląda :evil_lol:. Wiesz, może i bym dodała jakąś fikuśną rameczkę - jakbym umiała :cool3:. Generalnie to ja nie mam pojęcia o htmlu i stronę robiłam przy pomocy pewnego programu, ale że zarówno program, jak i ja sama, jesteśmy trochę ułomni (:lol:), to wyszło co wyszło. W ogóle ucieszyłam się, że odkryłam jak bezproblemowo można przenosić różne elementy, a tu się okazuje, że u jednych są porozrzucane gdzieś poza tabelką, a u innych jest ok i nie wiem, co jest tego powodem :angryy:. W wolnej chwili zrobię jeszcze coś z blogiem, bo trochę denerwuje mnie to tło w paski :lol:. a ja jestem mądra i robiłam css-em HA :diabloti: pewnie odległość jest uzależniona od przeglądarki- u mnie na stronie napisy menu w każdej przeglądarce są w innym miejscu : P i trzeba się bawić w specjalne kody dla każdej przeglądarki z osobna- ja po prostu ustawiłam optymalnie, tak żeby w każdej jakoś wyglądało tło w paski jest super! ja muszę wykombinować coś nowego, bo mi się już szablon na blogu opatrzył ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Strona super! Kurcze, gdybym umiała takie cuda tworzyc:modla::placz: Quote
Illusion Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Unbelievable napisał(a):a ja jestem mądra i robiłam css-em HA :diabloti: pewnie odległość jest uzależniona od przeglądarki- u mnie na stronie napisy menu w każdej przeglądarce są w innym miejscu : P i trzeba się bawić w specjalne kody dla każdej przeglądarki z osobna- ja po prostu ustawiłam optymalnie, tak żeby w każdej jakoś wyglądało tło w paski jest super! ja muszę wykombinować coś nowego, bo mi się już szablon na blogu opatrzył ;) Ja w ogóle nie wiem, jak te style "wrzucić" do strony, te wszystkie divy i inne to dla mnie czarna magia :-o. Możliwe, chociaż u jednych jest wszystko ok, a u innych (którzy używają tej samej przeglądarki) coś jest nie tak :angryy:. Na Twojej stronie właśnie, pamiętam, że na początku, jak ja pokazywałaś, to wszystko wyglądało ładnie, a od dłuższego czasu tekst wychodzi poza to ciemniejsze tło :hmmmm:. Jak schowam panel z zakładkami to jest lepiej, ale nadal cały tekst się tam nie mieści. Ja to tło paskowe chcę zmienić na groszki, ale zobaczę jeszcze, może po prostu zmienię kolorystykę. Quote
Unbelievable Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 RCookie napisał(a):Ja w ogóle nie wiem, jak te style "wrzucić" do strony, te wszystkie divy i inne to dla mnie czarna magia :-o. Możliwe, chociaż u jednych jest wszystko ok, a u innych (którzy używają tej samej przeglądarki) coś jest nie tak :angryy:. Na Twojej stronie właśnie, pamiętam, że na początku, jak ja pokazywałaś, to wszystko wyglądało ładnie, a od dłuższego czasu tekst wychodzi poza to ciemniejsze tło :hmmmm:. Jak schowam panel z zakładkami to jest lepiej, ale nadal cały tekst się tam nie mieści. Ja to tło paskowe chcę zmienić na groszki, ale zobaczę jeszcze, może po prostu zmienię kolorystykę. ja się dużo nauczyłam z tutoriali na youtube ;) u mnie na stronie jest wszystko ok :evil_lol: w 3 przeglądarkach : P groszki też fajne, możesz zmieniać! :diabloti: Quote
Foxowa Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Świetna strona! Ja nie dość że stron nie umiem robić to już grafiki nie umiem robić... Tak to już bywa że nawet o grafikę muszę kogos prosić, a strona na darmowym :roll: Quote
Shel Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Fajna stronka :) Dzięki, że przypomniałaś mi o moim projekcie, który kiedyś porzuciłam :lol:. Quote
Recommended Posts