Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

RCookie napisał(a):
Co masz na myśli? Jeśli zdjęcie wygląda dobrze, to po co doszukiwać się nie wiadomo czego w exifach?

Nie doszukuje sie tylko pytam skad pomysl na taki czas :)

Zdjecie jest troche przepalone albo to moj monitor :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nie doszukuje sie tylko pytam skad pomysl na taki czas :)

Zdjecie jest troche przepalone albo to moj monitor :)

Ja robię zdjęcia "na czuja", nie robię tego tak, aby ustawienia w wypadku danego zdjęcia były "książkowe" to, że świeci słońce nie oznacza, że trzeba schodzić od razu do ISO 100 i czasu 1/2000...

To bardzo źle? :crazyeye: :evil_lol: Pytam z ciekawości, bo ja sądzę, że to zdjęcie jakoś tragicznie nie wygląda, jakieś wartości artystycznej pewnie też nie ma, ot pamiątka z wyjazdu, a znowu Ty masz w swojej galerii dużo przepalonych (o wiele bardziej ;)) zdjęć i takich, gdzie można się przyczepić do innych rzeczy i czasem odnoszę wrażenie, że nie zwracasz na to jakieś uwagi :).

Posted

Nic przeciez nie ma w tym zlego :) dla mnie zdjecie to jest wlasnie uchwycenie jakiegos momentu ktory sie juz moze nie powtorzy a nie super arystyczna rzecz bo jak juz komus zalezy to sa od tego programy by poprawiac :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nic przeciez nie ma w tym zlego :) dla mnie zdjecie to jest wlasnie uchwycenie jakiegos momentu ktory sie juz moze nie powtorzy a nie super arystyczna rzecz bo jak juz komus zalezy to sa od tego programy by poprawiac :D

Owszem, są programy, ale po coś też mamy tyle ustawień w aparacie, tyle opcji i możliwości ;).

Posted

Tosia dopiero teraz sobie odpoczywa, na zlocie miała chyba troszkę za dużo atrakcji ;), ale nie próżnujemy, jutro będę suszyć pierwszy raz wątróbkę :evil_lol:.