Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']A planujesz w najbliższym czasie jakiś filmik z treningów agilitowych?:)[/QUOTE]

Hmm... na razie to chyba nie ma za bardzo czego kręcić :lol:. Nasze przebiegi wyglądają dosyć pokracznie, ale kiedyś pewnie będzie lepiej i wtedy coś się nakręci :evil_lol:.

Posted

[quote name='Pestka']82 w jedna? ;)[/QUOTE]
tak ;)
[quote name='RCookie']Hmm... na razie to chyba nie ma za bardzo czego kręcić :lol:. Nasze przebiegi wyglądają dosyć pokracznie, ale kiedyś pewnie będzie lepiej i wtedy coś się nakręci :evil_lol:.[/QUOTE]
wy biegacie już jakieś sekwencje? nie ćwiczycie pojedynczo przeszkód?

Posted

[quote name='Unbelievable']

wy biegacie już jakieś sekwencje? nie ćwiczycie pojedynczo przeszkód?[/QUOTE]

Nie, pojedynczo przeszkód na razie nie ćwiczymy, bo Tośka biega te, co umie. Niedługo mamy zaczynać coś nowego, przydałoby się pastuchy do slalomu odkurzyć ;).

Posted

[url]http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/CAVANO%20030510/IMG_7985.jpg[/url]
mówiłam już, że rozpływam się w jej oczach? :loveu:

Fantastyczne zdjęcia, świetnie Ci idzie praca z tym aparatem. ;-)

Posted

Martyna,to byłoby bez sensu gdyby biegały pojedyncze przeszkody.Tośka wie do czego służą hopki i tunele ;) Dlatego uczy się teraz pracować na naszych przeszkodach, nie skakać przez boczki, robić poprawne zmiany (to Natalia;)), biegać troszkę dalej od przewodnika itd. Ale Tosia ma potencjał i wkrótce będzie śmigać aż miło :)

Posted

[quote name='Bzikowa']Martyna,to byłoby bez sensu gdyby biegały pojedyncze przeszkody.Tośka wie do czego służą hopki i tunele ;) Dlatego uczy się teraz pracować na naszych przeszkodach, nie skakać przez boczki, robić poprawne zmiany (to Natalia;)), biegać troszkę dalej od przewodnika itd. Ale Tosia ma potencjał i wkrótce będzie śmigać aż miło :)[/QUOTE]
spoko, tylko spytałam :diabloti: jestem ciekawa co my będziemy robić, a fajnie sobie porównać co psy, myślę, że na podobnym poziomie (my tylko mamy mniej przeszkód poznanych) robią w różnych klubach ;)

Posted

[quote name='Cavy']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/CAVANO%20030510/IMG_7985.jpg
mówiłam już, że rozpływam się w jej oczach? :loveu:

Fantastyczne zdjęcia, świetnie Ci idzie praca z tym aparatem. ;-)

Dzięki :).

[quote name='Unbelievable']spoko, tylko spytałam :diabloti: jestem ciekawa co my będziemy robić, a fajnie sobie porównać co psy, myślę, że na podobnym poziomie (my tylko mamy mniej przeszkód poznanych) robią w różnych klubach ;)

No fakt, to może być nawet ciekawe ;).

[quote name='Zuzia&Snoopy']Skoro biegacie już całe torki to nic tylko nagrywać!:D

A Ty tylko o jednym :evil_lol:.

[quote name='SabaNera']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/CAVANO%20030510/IMG_7985.jpg
Piękna sunia :loveu:

Dziękuje :).

Wygrzebałam jeszcze takie wspólne zdjęcie Tośki i Bai, tym razem sytuacja odwrotna do tej, na poprzedniej, wspólnej fotce :lol:.

Posted

Dziękujemy wszystkim za odwiedziny! :multi:

W weekend było super :loveu:, chociaż sobota niezbyt mi się podobała, bo Toś miała jakiś niezbyt fajny dzień, ale ładnie to nadrobiła w niedzielę :).
Właśnie idzie do nas burza, jak przejdzie to napiszę więcej na blogu :evil_lol:.

Posted

RCookie napisał(a):
Dziękujemy wszystkim za odwiedziny! :multi:

W weekend było super :loveu:, chociaż sobota niezbyt mi się podobała, bo Toś miała jakiś niezbyt fajny dzień, ale ładnie to nadrobiła w niedzielę :).
Właśnie idzie do nas burza, jak przejdzie to napiszę więcej na blogu :evil_lol:.

U nas w weekend pogoda dopisała tylko w sobote, ale dobre i to :cool1:
Ado nas teraz burza nadciąga :angryy:
Czekamy na jakieś Tosiakowe zdjęcia :cool3:

Posted

Ja mam taką prośbę :evil_lol: Czy mogłabyś wkleić link do Waszego bloga w podpisie albo w pierwszym poście? :modla: Bo zawsze się trochę namęczę (nie żebym miała coś przeciwko temu) zanim znajdę go gdzieś wsród tylu postów:cool3:

Posted

Kashdog napisał(a):
U nas w weekend pogoda dopisała tylko w sobote, ale dobre i to :cool1:
Ado nas teraz burza nadciąga :angryy:
Czekamy na jakieś Tosiakowe zdjęcia :cool3:

U nas w sobotę było słonecznie i całkiem ciepło, chyba nawet trochę zbyt ciepło, może właśnie dlatego Tosia była jakaś taka... niewyraźna :lol:. No i akurat tego dnia nie brałam aparatu, bo jak wyjeżdżałam o 6:27 to od strony Warszawy szły jakieś straszne chmury, więc pomyślałam, że pewnie nie będzie słońca albo będzie padać, to nie ma sensu brać aparatu - wezmę w niedzielę. Wzięłam w niedzielę i pogoda była jakaś nijaka, a jak biegałam z Tośką to już chyba w ogóle słońce się nie pojawiało, ale wtedy akurat mi to pasowało. Gorzej, jak wracałyśmy, bo znów musiałam czekać na autobus, a zrobiło się jakby chłodniej i dosyć zimny wiatr wiał :shake:. Dobrze, że wzięłam kurtkę, bo miałam zamiar ją zostawić :lol:.
Mam tylko jedno tosiakowe zdjęcie, ale to na bloga wrzucę :evil_lol:. Zrobię jakieś swoje na jakimś spacerze może ;).

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Ja mam taką prośbę :evil_lol: Czy mogłabyś wkleić link do Waszego bloga w podpisie albo w pierwszym poście? :modla: Bo zawsze się trochę namęczę (nie żebym miała coś przeciwko temu) zanim znajdę go gdzieś wsród tylu postów:cool3:

:-o Przecież mam link w podpisie, w bannerze :evil_lol:.