Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
czemu ci nie wychodza? znaczy co nie wychodzi ci w nich?

Uchwycenie w ruchu szybkich psów :evil_lol: Nigdy nie wiem czy mam ostrość ustawiać na hopce np. czy "podążać" za psem. ;)

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Uchwycenie w ruchu szybkich psów :evil_lol: Nigdy nie wiem czy mam ostrość ustawiać na hopce np. czy "podążać" za psem. ;)

podazac chyba ale nie focilam na treningach czy zawodach. jak my cwiczymy to tz czy ja slysz kiedy ta druga osoba mowi komende i mozna sie przygotowac

do tego wlasnie przydaje sie c-af ktory sie zmienia zaleznie od tego jak obiekt sie porusza

Posted

[quote name='Bzikowa']No to super. :)
To pisz do Lidki. Bo w tym dziale się zgłaszacie na poszczególne treningi (oprócz tych w tygodniu bo na nie nie ma zapisów, godziny i grupy są stałe).

Bilet już mam kupiony :cool3:. Mam tylko nadzieję, że zdążę potem na autobus powrotny :lol:.
Już do niej napisałam ;).

[quote name='Zuzia&Snoopy']Ja czekam na jakieś filmiki treningowe:D Po prostu muszę ją zobaczyć na żywo (czyt.na filmiku :evil_lol: ).
Zdjęcia super! Mi nigdy agilitowe nie wychodzą, o czym już pewnie pisałam :evil_lol:

Oglądanie psa na filmikach i na żywo to spora różnica :evil_lol:.

[quote name='Zuzia&Snoopy']Uchwycenie w ruchu szybkich psów :evil_lol: Nigdy nie wiem czy mam ostrość ustawiać na hopce np. czy "podążać" za psem. ;)

Moim zdaniem najwygodniej śledzi się psa, jak ustawisz ostrość na hopce, to możesz nie zdążyć "przenieść" jej na psa, kiedy znajduje się nad przeszkodą, przynajmniej ja z moim szkłem tak nie umiem, a "śledzenie" jest dla mnie po prostu wygodniejsze i łatwiej mi w ten sposób "strzelało" :).

[quote name='QQk']Bry!
http://img359.imageshack.us/img359/1214/img6871.jpg - przybij 5 :)
http://img94.imageshack.us/img94/5585/img7266j.jpg - pełnia szczęścia
http://lh4.ggpht.com/_TiciMlyI2qw/S8szWpKOq_I/AAAAAAAAChM/F-n7_fJaDOg/s640/94.jpg - latająca :)

Cześć! :) Miło, że nas odwiedzacie :).

Kolejna porcja zdjęć by Ania

Posted

Foty mega i wiesz czego Wam zazdroszczę :evil_lol::evil_lol:
A ja mam takie pytanie do Ciebie- czy Tosiak ma competitiony?I czy bardzo je niszczy jeżeli je masz. Bo ja się tak właśnie zastanawiam czy ich nie kupić, bo teraz promocja jest :cool3:

Posted

Kashdog napisał(a):
A ja mam takie pytanie do Ciebie- czy Tosiak ma competitiony?I czy bardzo je niszczy jeżeli je masz. Bo ja się tak właśnie zastanawiam czy ich nie kupić, bo teraz promocja jest :cool3:

Mamy CSy (dwa chyba :lol:), ale Tośka nie bawiła się nimi na tyle intensywnie, żeby je zniszczyć, są tylko lekko podrapane, najlepiej popytaj kogoś, kto więcej się bawi we frizbowanie (u nas to ani trochę nie przypominało dogfrisbee jako takiego :lol:).

Posted

Kashdog napisał(a):

Ja mam i jak narazie się trzyma,
Przy Diuka zebach ok ale z Bartleja juz gorzej,
ale przy twojej długo powinno przetrwać ;)
Na szczescie Barti'ego to nie kręci bo tak to bym nie wyrobiła na frisbee:evil_lol:

Posted

RCookie napisał(a):
Mamy CSy (dwa chyba :lol:), ale Tośka nie bawiła się nimi na tyle intensywnie, żeby je zniszczyć, są tylko lekko podrapane, najlepiej popytaj kogoś, kto więcej się bawi we frizbowanie (u nas to ani trochę nie przypominało dogfrisbee jako takiego :lol:).

I w końcu zamówiłam zupełnie co innego i z innego sklepu internetowego. I dzięki temu zauważyłam, że potrafię bardzo szybko zmienić swoją decyzję :evil_lol:

Posted

Pracujesz z Toś na torze bardziej na smaki czy zabaweczki? Mój czarny pies jest kompletnie niezabawkowy i nie wiem czy jeżeli nawet miałybyśmy możliwość wejść kiedyś na tor to czy miałoby to sens pracując jedynie na smaki :roll: Chociaż z drugiej strony Bi to szalony biegaczoholik, więc może udałoby się ją jakoś nakręcić. No ale jak na razie muszę ją zmotywować do pracy ze mną :cool3:.

Unbelievable napisał(a):
tak, czarną Jupi ;)

To do was też już niestety nie wchodzę :bye: :diabloti:

A tak serio to zazdroszczę strasznie!!! :loveu:

Posted

Feigned napisał(a):
jaka skupiona :loveu:

:)

Bartiśkowa_ napisał(a):
Ja mam i jak narazie się trzyma,
Przy Diuka zebach ok ale z Bartleja juz gorzej,
ale przy twojej długo powinno przetrwać ;)
Na szczescie Barti'ego to nie kręci bo tak to bym nie wyrobiła na frisbee:evil_lol:

Ja słyszałam, że CSy psy bardzo szybko niszczą, ale mnie ten fakt jakoś do tych dysków nie zraził, bo właściwie do przewidzenia było, że Tośka od razu nie zacznie ich mordować :lol:.

Kashdog napisał(a):
I w końcu zamówiłam zupełnie co innego i z innego sklepu internetowego. I dzięki temu zauważyłam, że potrafię bardzo szybko zmienić swoją decyzję :evil_lol:

A jakie zamówiłaś? Hero?

Agathee napisał(a):
Pracujesz z Toś na torze bardziej na smaki czy zabaweczki? Mój czarny pies jest kompletnie niezabawkowy i nie wiem czy jeżeli nawet miałybyśmy możliwość wejść kiedyś na tor to czy miałoby to sens pracując jedynie na smaki :roll: Chociaż z drugiej strony Bi to szalony biegaczoholik, więc może udałoby się ją jakoś nakręcić. No ale jak na razie muszę ją zmotywować do pracy ze mną :cool3:.

Będziemy pracować na smaki, Tośka nie jest na tyle nakręcona na zabawki, żeby na nie biegać, a za żarcie zrobi prawie wszystko :evil_lol:.

Posted

Kashdog napisał(a):
Dokładnie Hero Praxis 235 nie wiem czy dobry wybór, ale raz się żyje :diabloti:

Najwyżej sprzedasz ;), teraz chyba nie jest trudno znaleźć chętnych na dyski.

Posted

Agathee napisał(a):

To do was też już niestety nie wchodzę :bye: :diabloti:

A tak serio to zazdroszczę strasznie!!! :loveu:

bywa :diabloti:
mnie tam australijczyki oba aż tak nie kręcą ;)

Kashdog napisał(a):
Dokładnie Hero Praxis 235 nie wiem czy dobry wybór, ale raz się żyje :diabloti:

ja mam ;) poza tym, że szczurzemu przeszkadzają szerokie brzegi, to są super