Illusion Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):I gdzie się wybieracie?:razz: To jeszcze nie jest pewne i wolałabym nie mówić ;). Cavy napisał(a):Filmik świetny, Tosia jak zwykle skoczna niczym piłka pingpongowa. :lol: http://img13.imageshack.us/img13/3051/img5465c.jpg :loveu: Na zawody mogłaby jeździć :evil_lol:. Quote
Zuzia&Snoopy Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 RCookie napisał(a):To jeszcze nie jest pewne i wolałabym nie mówić ;). Ty zawsze musisz być taka tajemnicza? :evil_lol: No powiedz chociaż miedzy jakimi się wachasz:D Quote
Korciaczki Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Piękne zdjęcia pieknego psa : ) My po raz pierwszy chyba Quote
Molli Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 RCookie napisał(a):To jeszcze nie jest pewne i wolałabym nie mówić ;). To jest chyba ta niespodzianka :cool3: Quote
QQk Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Bry! http://img535.imageshack.us/img535/3241/img5371.jpg - ciężko się opieram ;) portrety z s. 392 - cudo http://img4.imageshack.us/img4/1153/img5402r.jpg - łapkę trzeba oczyścić :) http://img682.imageshack.us/img682/3775/img5456q.jpg - surykatka :) Quote
Illusion Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Ty zawsze musisz być taka tajemnicza? :evil_lol: No powiedz chociaż miedzy jakimi się wachasz:D Oj tam... wcale nie :eviltong:. Wszystko jest mniej, więcej ustalone, klub jest już wybrany ;). Korciaczki napisał(a):Piękne zdjęcia pieknego psa : ) My po raz pierwszy chyba Dziękuje :). A mi się wydaje, że nie :cool3:. Molli napisał(a):To jest chyba ta niespodzianka :cool3: Nie do końca :eviltong:. QQk napisał(a):Bry! http://img535.imageshack.us/img535/3241/img5371.jpg - ciężko się opieram ;) portrety z s. 392 - cudo http://img4.imageshack.us/img4/1153/img5402r.jpg - łapkę trzeba oczyścić :) http://img682.imageshack.us/img682/3775/img5456q.jpg - surykatka :) Dziękujemy za odwiedziny :multi:. Dziś termometr w słońcu pokazuje 15*C :loveu:. Quote
Korciaczki Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 No fkatycznie, Tosię pamiętamy. I chyba robiłaś na banerek dla Milenki, prawda? : ) ToŚŚŚ cudna : )))) Quote
brjagata Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ja też moooooże zacznę trenować w wiosnę z Czarnuchem, chociaż wszystko zależy od tego jak nam pójdzie przyzwyczajanie ją do pojazdów ;) Bo niestety w JG klubu nie ma, musiałybyśmy dojeżdżać do Wrocławia. No ale nic pewne nie jest, wiem jedynie, że muszę znaleźć jakiś sposób na spożytkowanie Birmowej energii :evil_lol: p.s. boskie masz te przeszkody! Ktoś Ci je robił, czy kupiłaś? Quote
Illusion Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Korciaczki napisał(a):No fkatycznie, Tosię pamiętamy. I chyba robiłaś na banerek dla Milenki, prawda? : ) ToŚŚŚ cudna : )))) Tak, zgadza się ;). Agathee napisał(a):Ja też moooooże zacznę trenować w wiosnę z Czarnuchem, chociaż wszystko zależy od tego jak nam pójdzie przyzwyczajanie ją do pojazdów ;) Bo niestety w JG klubu nie ma, musiałybyśmy dojeżdżać do Wrocławia. No ale nic pewne nie jest, wiem jedynie, że muszę znaleźć jakiś sposób na spożytkowanie Birmowej energii :evil_lol: p.s. boskie masz te przeszkody! Ktoś Ci je robił, czy kupiłaś? No to nie pozostaje mi życzyć nic innego, jak powodzenia! ;) Agility to super sprawa, jak ma się możliwość trenowania pod okiem kogoś, kto ma o tym większą wiedzę, to trzeba korzystać i jeśli bardzo nam na tym zależy, to w sumie odległość nie powinna mieć dużego znaczenia. Dzięki ;), przeszkody to wykonanie mojego taty, ale widziałam o wiele lepsze samoróbki :). Quote
Zuzia&Snoopy Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 RCookie napisał(a):Oj tam... wcale nie :eviltong:. Wszystko jest mniej, więcej ustalone, klub jest już wybrany ;). Założę się że Fort:D Na drugim miejscu stawiam Cavano;) A kiedy startujecie? Quote
Illusion Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Założę się że Fort:D Na drugim miejscu stawiam Cavano;) A kiedy startujecie? Na wiosnę, jak śnieg stopnieje :). Quote
Zuzia&Snoopy Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 RCookie napisał(a):Na wiosnę, jak śnieg stopnieje :). Kurcze, przez taki czas będzie mnie to gnębić?:eviltong::D Quote
Pestka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Kurcze, przez taki czas będzie mnie to gnębić?:eviltong::D A ja wiem, a ja wiem :diabloti: Quote
Zuzia&Snoopy Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Pestka napisał(a):A ja wiem, a ja wiem :diabloti: No nie! Skąd?! Pisali o tym w gazecie?:eviltong::crazyeye: Trafiłam chociaż? Quote
Pestka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):No nie! Skąd?! Pisali o tym w gazecie?:eviltong::crazyeye: Trafiłam chociaż? No jasne, ze pisali, skąd bym wiedziała? :evil_lol: Quote
Illusion Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Kurcze, przez taki czas będzie mnie to gnębić?:eviltong::D Nie moja wina, że tyle tego napadało :eviltong:, ale z jednej strony to dobrze, że musimy troszkę zaczekać. Quote
Unbelievable Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 RCookie napisał(a):Nie moja wina, że tyle tego napadało :eviltong:, ale z jednej strony to dobrze, że musimy troszkę zaczekać. czemu? ja już mam jakieś dziwne sny przez ten śnieg :evil_lol: i nie moge się doczekać treningów... założę się, że szczurowi odbije jak stopnieje : P Quote
Zuzia&Snoopy Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 RCookie napisał(a):Nie moja wina, że tyle tego napadało :eviltong:, ale z jednej strony to dobrze, że musimy troszkę zaczekać. Topi się, topi na szczęście ale jak znów napada to się chyba powieszę :evil_lol: Quote
Cavy Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Wy tu gadu gadu, a przydałyby się jakieś zdjęcia. Quote
Illusion Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Unbelievable napisał(a):czemu? ja już mam jakieś dziwne sny przez ten śnieg :evil_lol: i nie moge się doczekać treningów... założę się, że szczurowi odbije jak stopnieje : P Czemu uważam, że to nawet dobrze? Mam trochę czasu, żeby dopracować parę detali. Tośce odbiło i nie bardzo wiem skąd taka dziwna reakcja na trawnik :lol:. Zuzia&Snoopy napisał(a):Topi się, topi na szczęście ale jak znów napada to się chyba powieszę :evil_lol: Nawet nie wspominaj o świeżym śniegu :mad::lol:. Cavy napisał(a):Wy tu gadu gadu, a przydałyby się jakieś zdjęcia. Mam zdjęcia, ale muszę je wrzucić na komputer :siara:. Quote
Feigned Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 mojemu wiecznie odbija :lol: już się boję co będzie jak zajdziemy na plac.. wtedy to dopiero będzie jazda :diabloti: ale trawki to już się nie mogę doczekać :loveu: topiącego się śniegu straasznie nie lubię.. to wrzucaj te zdjęcia! :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Siemano łośki w środowy poranek ;) Dawno nas tu nie było, nie wiem co się w ogóle dzieje, co za wstyd :oops: wybaczcie nam tą nieobecnośc, już się bierzemy za nadrabianie :grins: Quote
Illusion Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Feigned napisał(a):mojemu wiecznie odbija :lol: już się boję co będzie jak zajdziemy na plac.. wtedy to dopiero będzie jazda :diabloti: ale trawki to już się nie mogę doczekać :loveu: topiącego się śniegu straasznie nie lubię.. to wrzucaj te zdjęcia! :cool3: Tosi odbija, ale w taki dość... dziwny sposób :lol:. Czarna_Owieczka napisał(a):Siemano łośki w środowy poranek ;) Dawno nas tu nie było, nie wiem co się w ogóle dzieje, co za wstyd :oops: wybaczcie nam tą nieobecnośc, już się bierzemy za nadrabianie :grins: Cześć! :multi: Nic nie szkodzi ;). Quote
gops Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 macie juz taka ladna trawke??!! a u nas bloto ;/ Tosiak sliczna :) Quote
Feigned Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 u nas przeważa śnieg, na 2. miejsu błoto :lol: śliczne zdjęcia :loveu: Quote
Recommended Posts