Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Ty zawsze musisz być taka tajemnicza? :evil_lol:
No powiedz chociaż miedzy jakimi się wachasz:D

Oj tam... wcale nie :eviltong:.
Wszystko jest mniej, więcej ustalone, klub jest już wybrany ;).

Korciaczki napisał(a):
Piękne zdjęcia pieknego psa : )
My po raz pierwszy chyba

Dziękuje :).
A mi się wydaje, że nie :cool3:.

Molli napisał(a):
To jest chyba ta niespodzianka :cool3:

Nie do końca :eviltong:.

QQk napisał(a):
Bry!
http://img535.imageshack.us/img535/3241/img5371.jpg - ciężko się opieram ;)
portrety z s. 392 - cudo
http://img4.imageshack.us/img4/1153/img5402r.jpg - łapkę trzeba oczyścić :)
http://img682.imageshack.us/img682/3775/img5456q.jpg - surykatka :)

Dziękujemy za odwiedziny :multi:.

Dziś termometr w słońcu pokazuje 15*C :loveu:.

Posted

Ja też moooooże zacznę trenować w wiosnę z Czarnuchem, chociaż wszystko zależy od tego jak nam pójdzie przyzwyczajanie ją do pojazdów ;) Bo niestety w JG klubu nie ma, musiałybyśmy dojeżdżać do Wrocławia. No ale nic pewne nie jest, wiem jedynie, że muszę znaleźć jakiś sposób na spożytkowanie Birmowej energii :evil_lol:

p.s. boskie masz te przeszkody! Ktoś Ci je robił, czy kupiłaś?

Posted

Korciaczki napisał(a):
No fkatycznie, Tosię pamiętamy. I chyba robiłaś na banerek dla Milenki, prawda? : )

ToŚŚŚ cudna : ))))

Tak, zgadza się ;).

Agathee napisał(a):
Ja też moooooże zacznę trenować w wiosnę z Czarnuchem, chociaż wszystko zależy od tego jak nam pójdzie przyzwyczajanie ją do pojazdów ;) Bo niestety w JG klubu nie ma, musiałybyśmy dojeżdżać do Wrocławia. No ale nic pewne nie jest, wiem jedynie, że muszę znaleźć jakiś sposób na spożytkowanie Birmowej energii :evil_lol:

p.s. boskie masz te przeszkody! Ktoś Ci je robił, czy kupiłaś?

No to nie pozostaje mi życzyć nic innego, jak powodzenia! ;) Agility to super sprawa, jak ma się możliwość trenowania pod okiem kogoś, kto ma o tym większą wiedzę, to trzeba korzystać i jeśli bardzo nam na tym zależy, to w sumie odległość nie powinna mieć dużego znaczenia.

Dzięki ;), przeszkody to wykonanie mojego taty, ale widziałam o wiele lepsze samoróbki :).

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Kurcze, przez taki czas będzie mnie to gnębić?:eviltong::D

Nie moja wina, że tyle tego napadało :eviltong:, ale z jednej strony to dobrze, że musimy troszkę zaczekać.

Posted

RCookie napisał(a):
Nie moja wina, że tyle tego napadało :eviltong:, ale z jednej strony to dobrze, że musimy troszkę zaczekać.

czemu? ja już mam jakieś dziwne sny przez ten śnieg :evil_lol: i nie moge się doczekać treningów... założę się, że szczurowi odbije jak stopnieje : P

Posted

RCookie napisał(a):

Topi się, topi na szczęście ale jak znów napada to się chyba powieszę :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
czemu? ja już mam jakieś dziwne sny przez ten śnieg :evil_lol: i nie moge się doczekać treningów... założę się, że szczurowi odbije jak stopnieje : P

Czemu uważam, że to nawet dobrze? Mam trochę czasu, żeby dopracować parę detali.
Tośce odbiło i nie bardzo wiem skąd taka dziwna reakcja na trawnik :lol:.

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Topi się, topi na szczęście ale jak znów napada to się chyba powieszę :evil_lol:

Nawet nie wspominaj o świeżym śniegu :mad::lol:.

Cavy napisał(a):
Wy tu gadu gadu, a przydałyby się jakieś zdjęcia.

Mam zdjęcia, ale muszę je wrzucić na komputer :siara:.

Posted

mojemu wiecznie odbija :lol: już się boję co będzie jak zajdziemy na plac.. wtedy to dopiero będzie jazda :diabloti:
ale trawki to już się nie mogę doczekać :loveu: topiącego się śniegu straasznie nie lubię..

to wrzucaj te zdjęcia! :cool3:

Posted

Feigned napisał(a):
mojemu wiecznie odbija :lol: już się boję co będzie jak zajdziemy na plac.. wtedy to dopiero będzie jazda :diabloti:
ale trawki to już się nie mogę doczekać :loveu: topiącego się śniegu straasznie nie lubię..

to wrzucaj te zdjęcia! :cool3:

Tosi odbija, ale w taki dość... dziwny sposób :lol:.

Czarna_Owieczka napisał(a):
Siemano łośki w środowy poranek ;)
Dawno nas tu nie było, nie wiem co się w ogóle dzieje, co za wstyd :oops: wybaczcie nam tą nieobecnośc, już się bierzemy za nadrabianie :grins:

Cześć! :multi:
Nic nie szkodzi ;).