LadyK Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 http://img137.imageshack.us/img137/3742/img4712j.jpg świetne! a co do Twojej fotki to masz naprawdę ładne oczy ;) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! :) Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Heej:lol: Dawno nas tu nie było , ale postanawiamy poprawe jeśli będzie odwzajemniona :evil_lol: Quote
Illusion Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Ktoś jeszcze o nas pamięta :evil_lol:. Nie mam żadnych nowych zdjęć :shake:. Pogoda jest beznadziejna, ciągle pada śnieg :placz:. Może jak przestanie padać, to wezmę aparat na spacer chyba, że ktoś ma sposób na nienamaczanie się aparatu wtedy, kiedy pada. Quote
Bzikowa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 A to bardzo źle jak śnieg zapada aparat? Ja dzisiaj wzięłam aparat w okropny śnieg i to taki marznący, z deszczem... Co się może stać? Quote
Illusion Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Bzikowa napisał(a):A to bardzo źle jak śnieg zapada aparat? Ja dzisiaj wzięłam aparat w okropny śnieg i to taki marznący, z deszczem... Co się może stać? Jeśli nadal sprawnie działa to nic się nie stało, ale tego typu urządzenia raczej nie powinny mieć kontaktu z wodą. I po mrozie, jak się wejdzie do ciepłego pomieszczenia to trzeba odczekać trochę czasu zanim włączy się aparat, bo może dojść do spięcia. Na pewnym forum foto ktoś miał taki problem i potem naprawa aparatu kosztowała go kilkaset PLN. Zrobiłam gofry, wyszły niezbyt smaczne, ale mogę kogoś poczęstować :cool3: :diabloti:. Quote
Unbelievable Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 RCookie napisał(a):Jeśli nadal sprawnie działa to nic się nie stało, ale tego typu urządzenia raczej nie powinny mieć kontaktu z wodą. I po mrozie, jak się wejdzie do ciepłego pomieszczenia to trzeba odczekać trochę czasu zanim włączy się aparat, bo może dojść do spięcia. Na pewnym forum foto ktoś miał taki problem i potem naprawa aparatu kosztowała go kilkaset PLN. Zrobiłam gofry, wyszły niezbyt smaczne, ale mogę kogoś poczęstować :cool3: :diabloti:. najlepiej stopniować zmianę temperatur jeżeli ma sie możliwość, czyli np. zamiast aparat zabrać od razu do domu zostawić go w chłodniejszej werandzie czy garażu Quote
Bzikowa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Łomatko, to ja zasad bezpieczeństwa nie znam. :roll: Dzięki ;) Quote
Infortune. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 RCookie napisał(a): Zrobiłam gofry, wyszły niezbyt smaczne, ale mogę kogoś poczęstować :cool3: :diabloti:. Z tego przepisu o którym myślę? :diabloti: Trzeba złożyć reklamację. :lol: Quote
Illusion Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Unbelievable napisał(a):najlepiej stopniować zmianę temperatur jeżeli ma sie możliwość, czyli np. zamiast aparat zabrać od razu do domu zostawić go w chłodniejszej werandzie czy garażu Dzięki za uzupełnienie informacji :). Infortune. napisał(a):Z tego przepisu o którym myślę? :diabloti: Trzeba złożyć reklamację. :lol: No właśnie nie :shake:, a szkoda, bo miałabym teraz na kim odreagować :evil_lol:. Quote
LadyK Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ja podczas opadów zakładam na aparat zwykły woreczek foliowy (trochę większy niż te śniadaniowe). I nakładam na aparat (tak żeby tylko nie zasłaniał końca obiektywu i ściskam gumkami recepturkami żeby nie spadło) :D Quote
Shel Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ja jak pada to nie biorę wcale aparatu, a jak jest duży mróz to najpierw w torbie, bo matryca czy coś tam jest bardzo czuła na zmiany temperatur. No jakoś tak. Quote
Unbelievable Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 a ja zam przepis na pyyszne gofry :diabloti: nawet zimne i przyschnięte są pyszne :evil_lol: jutro jak nie zamponę przepiszę : P Quote
LadyK Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Unbelievable napisał(a):a ja zam przepis na pyyszne gofry :diabloti: nawet zimne i przyschnięte są pyszne :evil_lol: jutro jak nie zamponę przepiszę : P Napisz napisz :D Quote
Illusion Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Wyjęłam dzisiaj aparat, chyba mam jakąś wewnętrzną blokadę... :lol: Nie ma to jak gorąca herbata, w zimne popołudnie. Miało być dzisiaj słońce, a znów padał śnieg, nie cierpię zimy :angryy:. Quote
gops Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 swietna fota!!! ma w sobie to cos klimatyczna taka pozbadz sie blokady i dawaj Tosiaka ;D Quote
Cavalierkaa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Śliczna fotka (jak zwykle :P ) u nas zimowe zdjęcia, także zapraszamy. Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Śliczne zdjęcie, jak zwykle powala na kolana:mdleje: Świetne kolory!:crazyeye: Quote
QQk Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Shel napisał(a):Ja jak pada to nie biorę wcale aparatu, a jak jest duży mróz to najpierw w torbie, bo matryca czy coś tam jest bardzo czuła na zmiany temperatur. No jakoś tak. Generalnie elektronika nie lubi mrozu i wilgoci, optyka z kolei, paruje przy przejściu z zimnego w ciepłe. Quote
Recommended Posts