Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lucky. napisał(a):
Ładnie wyglądają ;d
A Ty tą koszulkę wygrałaś czy kupiłaś?
Ja zawsze na psie wygłupt mam takie workowate koszulki ;d

"Wygrałam", zdjęcie Tosi było w grudniowym MP ;).

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Łomatko, ja po 2 dniach świąt nie mam siły ruszyć tyłka z fotela a co dopiero piec ciasteczka :P Także podziwiam :evil_lol:

A wątróbkowych dla psa też nigdy nie robiłam, nie chciało mi się... Gdybym upiekła teraz, w święta , to obawiam się, że Bez dostałby szału od nadmiaru różnych pysznych zapachów unoszących się w domu :P

Posted

Bzikowa napisał(a):
Łomatko, ja po 2 dniach świąt nie mam siły ruszyć tyłka z fotela a co dopiero piec ciasteczka :P Także podziwiam :evil_lol:

A wątróbkowych dla psa też nigdy nie robiłam, nie chciało mi się... Gdybym upiekła teraz, w święta , to obawiam się, że Bez dostałby szału od nadmiaru różnych pysznych zapachów unoszących się w domu :P

Ja jakoś w ogóle świąt nie odczuwam... :shake:

Kibaa napisał(a):
Hi, dawno mnie tu nie było. 8p
Ciasteczka wyyyglądają bardzo smakowicie.

I chyba są smakowite, przynajmniej Tosi (na razie) się podobają :loveu:.

aria99 napisał(a):
witam ,
czy ona ma zgode na kopiowanie zdjęć twojego autorstwa .?
http://nasza-klasa.pl/profile/30554574

Nie, nikt nie dostawał zgody na używanie moich zdjęć na naszej klasie :mad:. Ma dziecko szczęście, że konto usunięte :evil_lol:.

Posted

Hey ;]
Co tam u was?
Zdjęcie w MP oczywiście widziałam, super jest < 3 ( jak zresztą wszystkie Tosi )
Ja mam takie pytanko, skąd bierzecie przepisy na ciacha? Te, które robicie?
Bo swojemu długouchemu też bym coś chętnie przyrządziła :P

Posted

CaneSs napisał(a):
Hey ;]
Co tam u was?
Zdjęcie w MP oczywiście widziałam, super jest < 3 ( jak zresztą wszystkie Tosi )
Ja mam takie pytanko, skąd bierzecie przepisy na ciacha? Te, które robicie?
Bo swojemu długouchemu też bym coś chętnie przyrządziła :P

U nas nic ciekawego ;).
Dziękuje :).

Przepisy można znaleźć na wielu stronach internetowych (psyimy przykładowo), czy nawet na dogo ;). Ja przepis na te bananowe ciacha wzięłam z "Przyjaciela Psa".

Posted

RCookie napisał(a):
U nas nic ciekawego ;).
Dziękuje :).

Przepisy można znaleźć na wielu stronach internetowych (psyimy przykładowo), czy nawet na dogo ;). Ja przepis na te bananowe ciacha wzięłam z "Przyjaciela Psa".

A z którego numeru? Bo akurat PP niestety mam nie wszystkie. W przeciwieństwie do MP :)

Posted

CaneSs napisał(a):
A z którego numeru? Bo akurat PP niestety mam nie wszystkie. W przeciwieństwie do MP :)

Grudniowy ;).

Kibaa napisał(a):
masz nowy aparat? ;oooo

Tak, dokładnie od 15 listopada ;).

Świeci słońce! :multi: Jak będzie jeszcze dłużej świecić, to zabiorę aparat na spacer :).

Posted

Czekamy na więcej zdjęć:):D
na Pw jeszcze miałam ci odpisać ale tyle napisałaś ze aż zapomniałam co miałam odpisać:P
hehe:D
w każdym razie Canony rządzą ale niestety zdecydowałam się na coś innego:) może w dalszej przyszłości:)

Posted

Na spacerze było świetnie :multi:. Spacerowałyśmy z Molką, jej panią i Brutusem, czyli psem wujka pani Molly :lol:. Brutus na początku był dość natarczywy względem Tosiaka, przez co mała na początku jakby się go bała, ale później Tosia nie zwracała na niego uwagi :crazyeye:. Cała trójka ładnie szła obok siebie, nie było żadnych zgrzytów. Poszliśmy do lasu. Idziemy przed siebie ścieżką i nagle za nami pojawia się pan z psem +/- 50cm w kłębie, ja i koleżanka znałyśmy psa i wiemy, że to jeszcze szczeniak i w głowie ma tylko zabawę, Tosia sama podbiegła, żeby się z nim obwąchać :-o. Myślałam, że będzie się go bała, bo za pierwszym razem, kiedy go spotkałyśmy ona była na smyczy, pies chciał się z nią koniecznie pobawić i Tośka wyraźnie sobie tego nie życzyła, a tu proszę :).

Nie wiem czy zdążę wrzucić dzisiaj jakieś fotki, bo godzinę temu wróciłam do domu ;).