Illusion Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Prawdopodobnie jutro wrzucę jakieś zwierzakowe :evil_lol:. Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Pierwsze straaaasznie mi się podoba!!:D Quote
Shel Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Też mam parę świątecznych ale gooorszych :lol: Quote
Pestka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Hej, ja czekam na Tosiakowe zdjęcia :cool3: A choinkowe bardzo fajne ;) Quote
Illusion Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Cieszę się, że fotki się podobały ;). Dziękuje bardzo za świąteczne życzenia! :) Wczoraj byłam na babskim spotkaniu z koleżankami, zabrałam aparat i zdjęcia wyszły okropne, jedynie te kocie nie wyglądają tak źle :lol:. Psich nie miałam jak zrobić, bo i białe, i buldożer musiało siedzieć na dole :evil_lol:. U nas nic ciekawego, przygotowania do świąt idą pełną parą ;). Pogoda strasznie nam się zepsuła :shake:. Od samego rana pada deszcz :mad:. Quote
Martunia Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ale mnie tu dawno nie było! Zdjęcia są wspaniałe :loveu: Jak ty je robisz :D:D Wesołych świąt :loveu: Quote
Cavy Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Super zdjęcia. ;-) Kocur piękny. Wesołych Świąt! kliknij Quote
QQk Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Zdrowych, szczęśliwych i wesołych Świąt dużo prezentów i spełnienia marzeń Quote
Sweet Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wesołych Świąt, spełniania marzeń i w ogóle;D:D:*!! Quote
Avaloth Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 o tu też moja kartka została usunięta.. kurde życzeń nie można rozsyłać, bo spam. ;/ piękne te kocie zdjęcia, cudowne, genialne i w ogóle. dawaj Tosieńkę teraz :D Quote
Illusion Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 To, że skasowali kartki, które przysłali tu inni userzy to rozumiem, ale moją kartkę? MOJĄ? :placz: Myślałam, że można zrobić kartkę świąteczną i wstawić ją TYLKO w swojej galerii... Zdjęć Tosi nie mam, może jak jutro będzie ładna pogoda, to coś pstryknę ;). Mała jest chyba zadowolona ze swoich prezentów świątecznych, co mnie bardzo cieszy, z resztą ja ze swoich też :evil_lol:. A teraz piekę właśnie ciasteczka :cool3:. Quote
Kashdog Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 A co dostałaś :cool3: I pokaż tą koszulkę, którą miałaś pokazać :diabloti: Quote
Illusion Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Słodycze, kosmetyki i pieniądze - już wiem na co je wydać, także w poniedziałek szykują się zakupy :evil_lol:. Wyglądam w niej jak wieszak na ubrania, ale to nic, na wakacyjne zabawy z psem, jak znalazł :cool3:. Ciasteczka wyszły oczywiście nieco zakalcowate... ale wyglądają o wiele lepiej niż moje poprzednie wypieki, więc nie pozostaje mi nic innego, jak dalej próbować :evil_lol:. Jak się skończą to piekę wątróbkowe :lol:. Quote
Bartiśkowa_ Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Też mam zamiar piec wątróbkowe ;) Narazie tylko serowe robię Ale treż nie zawsze wyjdą teraz mi wyszły takie strasznie kruche ale co tam xd psiakom smakują bardziej niż sklepowe E to fajnie prezenty ;) Quote
Shel Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ja będę piec z bananami - jak w zeszłym roku :lol:. Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ooo wątróbkowe! Niezła jazda w domu po nich jest:D:D Ale Snoopy za nimi przepada Quote
Illusion Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Wątróbkowe już piekłam i podobnie jak te z jabłkami i cynamonem nie wyszły najlepiej, ale psicy smakowały :cool3:. Dzisiaj piekłam bananowe :). Quote
Lucky. Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ładnie wyglądają ;d A Ty tą koszulkę wygrałaś czy kupiłaś? Ja zawsze na psie wygłupt mam takie workowate koszulki ;d Quote
Recommended Posts