Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']http://i33.tinypic.com/k52yx4.jpg:loveu:

Ach ta mordka cudowna! I te oczka!!
Nic tylko się zakochać:loveu:

[quote name='Bartiśkowa_']O bosz jaka cudna surykatka :loveu::loveu:

Dziękujemy :).

[quote name='Magda25']Oglądając te zdjęcia dopiero dostrzegłam, jaka ona jest maleńka i delikatna. :loveu:

http://i36.tinypic.com/33jr503.jpg - I wygimnastykowana :razz:

Delikatna? O tak... szczególnie jak się bawimy w rzucanie się na ręce pańci i wbijanie w nie swoich zębów :evil_lol:.

[quote name='deer_1987']Smiesznie robi surykatke :D

[quote name='Dariette.']Świetna ta surykatka w wykonaniu Tośkowym! :-D

[quote name='Lucky.']Boska ona jest ;)

Dziękujemy ;).

[quote name='Mi.']jaki on jest uroczy :)

[quote name='Feigned']ona :eviltong:

No właśnie... :mad: :diabloti:

Ale miałam dzisiaj dzień :crazyeye:. Straszne korki rano były, potem 20min czekałam na autobus, zmienili rozkład jazdy, a i tak się spóźnia :mad:.
Zajęcia w szkole jakoś szybko mi zleciały.
Później czekałam na odjazd autobusu, już bezpośrednio do domu jechałam, rozmawiam sobie z koleżanką i przychodzi dwóch degeneratów :angryy:. Rozsiadli się, jak jacyś królowie, zaczęli wyzywać moją koleżankę i mówić o jakiś farmazonach, tak od nich śmierdziało... Jeszcze z Chinek siedzących obok sobie "żartowali" :roll:. Z takim chamstwem jeszcze się nie spotkałam :shake:, mam nadzieję, ze widziałam ich pierwszy i ostatni raz. Na szczęście dość wcześnie wyszli, z koleżanką już myślałyśmy, że będą po nas wysiadać.

Posted

[quote name='stratoos']Witamy po długiej przerwie :hand:

http://i34.tinypic.com/2i8ke3r.jpg jak jej można by było czegokolwiek odmówić? :loveu: :cool3:

Łatwo nie jest, ale czasem trzeba :evil_lol:.

[quote name='Pusiakowa']hej.:)
co tam u was? :lol:
sliczne fotki widzialam.:loveu:

U nas to co zwykle. Obie pilnie się uczymy (:diabloti:), ale na leniuchowanie też znajdujemy czas :loveu: - chociaż nie zawsze jest go tyle, ile by się chciało.

[quote name='Boness.']http://i34.tinypic.com/2i8ke3r.jpg

Cudowna jest :loveu: Taka oryginalna :eviltong: :p

Dziękujemy ;).

Wczoraj znalazłam coś, co Tosi baaardzo się spodobało, a mianowicie chusteczki higieniczne :razz:. Raz widziałam rozszarpane chusteczki pod stołem, więc doszłam do wniosku, że pewnie Tośka się nimi tak zajęła, a wczoraj miałam okazję zobaczyć, jak mała tego dokonuje :evil_lol:.
Zrobiłam na spacerze AŻ trzy zdjęcia, więcej się nie opłacało, bo nawet jak Tośka pozostawała w bezruchu, to i tak wychodziły rozmazane.

Posted

Nie mam aparatu, w komputerze poprawiam tylko ostrość i kolory, bo zawsze uciekają przy zgrywaniu.

Mam dzisiaj okropny dzień :shake:, jedyne co mnie cieszy to fakt, że rodzice zgodzili się całkowicie pokryć koszta sterylki Tosi, więc prawdopodobnie jutro dzwonię do weta, żeby umówić termin zabiegu.

Posted

To dobrze ze chociaż jedna dobra wiadomość:)

A tak w ogóle to pani ma dzisiaj urodziny:D
Sto Lat Sto lat Niech żyje żyje nam:lol::lol::lol:
Najlepszego:loveu::loveu::loveu:

Posted

RCookie i czego się nie chwalisz ?! :mad::mad::mad:[FONT=Arial Black]:hmmmm:[/FONT]

[FONT=Arial Black][SIZE=5][FONT=Century Gothic]Sto lat !!![/FONT]:Rose:[/FONT]

Posted

[quote name='Sweet']To dobrze ze chociaż jedna dobra wiadomość:)

A tak w ogóle to pani ma dzisiaj urodziny:D
Sto Lat Sto lat Niech żyje żyje nam:lol::lol::lol:
Najlepszego:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Feigned']Sto lat, Sto lat! :loveu::loveu::cool3:
zdrowia, szczęścia i czego tylko sobie życzysz :loveu:

[quote name='iwcza']RCookie i czego się nie chwalisz ?! :mad::mad::mad:[FONT=Arial Black]:hmmmm:[/FONT]

[FONT=Arial Black][SIZE=5][FONT=Century Gothic]Sto lat !!![/FONT]:Rose:[/FONT]

Dziękuję bardzo! :)

Wreszcie jestem na swoim kompie :multi:. Nawet nie wiecie, jakie śliczne kolorki widzę dzięki mojemu monitorowi, nie to co w laptoku :evil_lol:. No i mam znów do wszystkiego dostęp :loveu:.
Dostałam nowszą wersję PS'a, ale jest chyba do innego oprogramowania i trzeba będzie ją wymienić, co nastąpi dopiero za dwa tygodnie :shake: no, ale tyle czasu wytrzymałam ze swoim staruszkiem, to 2 tyg. też wytrzymam.
Oby nowy zasilacz działał jak najdłużej...