Illusion Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='zoosia21']śliczna, taka delikatna sunia, a oczy to ma obłędne :crazyeye::loveu: będziemy zaglądać często! pozdrawiamy ;) Cześć! :multi: Dziękujemy :). [quote name='Feigned']noo banner prześliczny :loveu: a zrobisz dla nas w wolnej chwili ? :oops: ten co na dgp opisywałam kiedyś tam ;) [SIZE=2]pozdr.:loveu: Napisz jeszcze raz co i jak i jakieś fotki podeślij ;). [quote name='Shel']Śliczna Tosiakakakakak :lol: Dzięki :lol:. [quote name='groszek83']http://i26.tinypic.com/ofy33n.jpg mroczne złe oczy:loveu: Cześć;) Na tej fotce Tosia wypatrywała kierowcy :cool3:. [quote name='Pusiakowa']hej, hej!:multi: u nas fotki.;) Cześć! :) Już oglądałam. U nas nic ciekawego, dzisiaj powstał taki tam dodatkowy obrazeczek w podpisie :siara: :evil_lol:. Poza tym w przyszłym tygodniu prawdopodobnie jedziemy na usuwanie tośkowego kamienia na zębach. Quote
Unbelievable Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 RCookie napisał(a): Poza tym w przyszłym tygodniu prawdopodobnie jedziemy na usuwanie tośkowego kamienia na zębach. a nie wolisz tego razem ze sterylką zrobić? szczrowi właśnie tak przy okazji oczyściliśmy kamień ;) Quote
Illusion Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Witamy! ;) Unbelievable napisał(a):a nie wolisz tego razem ze sterylką zrobić? szczrowi właśnie tak przy okazji oczyściliśmy kamień ;) Myślałam o tym, ale wydaje mi się, że im wcześniej, tym lepiej. Quote
taxelina Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Widzialas w koncu u nas te szelki do samochodu? bo cala ta sesja byla :D Quote
Marta_Ares Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Pewnie nie łatwo tak to wszystko sprzedawac:roll: Quote
Illusion Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 stratoos napisał(a):Heeeej Wam :) :hand: Cześć! ;) deer_1987 napisał(a):Widzialas w koncu u nas te szelki do samochodu? bo cala ta sesja byla :D A kiedy Ty je dawałaś? :crazyeye: Foxowa napisał(a):Ile tego sprzedajesz :crazyeye: Myślałam nad jeszcze jednym kompletem, ale w końcu się powstrzymałam i przystanęło na tym :evil_lol:. Cavy napisał(a):Wyprzedaż u RCookie :D Fotki, fotki! :mad: Nie mam :siara:. Marta_Ares napisał(a):Pewnie nie łatwo tak to wszystko sprzedawac:roll: Mi się te rzeczy bardzo podobają, ale większości z nich Tośka od dłuższego czasu nie nosi i miała je na sobie zaledwie kilka razy, więc nie ma sensu ich trzymać. Jeśli pojawiłby się drugi czterołapny, na co w najbliższym czasie nie zapowiada się, to i tak musiałby nosić rzeczy o jakiś rozmiar większe, więc jednak aż tyle mi tego nie potrzebne :lol:. Quote
Marta_Ares Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 hehe ja wiem po sobie, tez mam tego pełno, co chwila cos nowego, a pies chodzi góra w 3 obrozac, albo co spacer mu zmieniam:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Co do szerokości szel to faktycznie takie są w sam raz :lol: ah to kupowanie i sprzedawanie :eviltong: tyyle kundlowi kiedyś nakupiłam i teraz to wszystko w schroniskach dzielnie służy :lol: więcej fot Tosi :cool3: Quote
Dariette. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 hej, mam jeszcze pytanko, jakiej firmy Tośkowata ma lego i gdzie je nabyłaś? bo bardzo ładne ;) bo jak mój stwór przestanie wszystko zżerać trzeba bedzie pomyśleć nad jakimś ładnym, porządnym i praktycznym :cool3: no i czekamy na fotki! :-D Quote
taxelina Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 RCookie napisał(a): A kiedy Ty je dawałaś? :crazyeye: zaraz przed tym jak pojechalas. chcesz to poszukaj sobie bo jeszcze sa foty specjalnie zostawilam na serwerze zebys zobaczyla :D Quote
Illusion Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Marta_Ares napisał(a):hehe ja wiem po sobie, tez mam tego pełno, co chwila cos nowego, a pies chodzi góra w 3 obrozac, albo co spacer mu zmieniam:evil_lol: U nas jest podobnie :lol:. Onomato-Peja napisał(a):Co do szerokości szel to faktycznie takie są w sam raz :lol: ah to kupowanie i sprzedawanie :eviltong: tyyle kundlowi kiedyś nakupiłam i teraz to wszystko w schroniskach dzielnie służy :lol: więcej fot Tosi :cool3: Rogzowe szele są akurat, ale np. te z lupine (Mki) raczej nie wyglądałyby na niej zbyt dobrze... Ja teraz przed każdym zakupem staram się dłużej pomyśleć nad tym, czy to, co chcę kupić naprawdę mi się podoba i czy to na psie będzie dobrze wyglądać, bo wcześniej kupowałam jak leci, a teraz muszę sprzedać, bo nie chcę, żeby mi się po domu walało. Część rzeczy oddałam do schroniska, jak w szkole była zbiórka. Foty będą niedługo, bo mam już fajny teren i może uda mi się Toś jakoś fajnie uchwycić :loveu:. Pusiakowa napisał(a):Dobry.:loveu: Cześć! :multi: Dariette. napisał(a):hej, mam jeszcze pytanko, jakiej firmy Tośkowata ma lego i gdzie je nabyłaś? bo bardzo ładne ;) bo jak mój stwór przestanie wszystko zżerać trzeba bedzie pomyśleć nad jakimś ładnym, porządnym i praktycznym :cool3: no i czekamy na fotki! :-D Z Ferplasta, jest bardzo fajne, bo ma grube, mięciutkie ścianki, spód też ma miękki, taki w sam raz, tylko wydaje mi się troszkę małe, Tośka ma w nim jeszcze kocyk... Kupowałam je w animalii, wtedy kosztowało 60zł, a teraz ok. 90zł :crazyeye:, a na allegro widziałam równie fajne w dużo niższych cenach. Myślałam o tym, żeby kupić jej drugie legowisko, tylko większe do salonu, bo mama nie lubi za bardzo jak mała przebywa na kanapie (sierść), a tak to Tosia leżałaby/drzemała u siebie. Na razie to tylko takie plany, bo mam inne wydatki. deer_1987 napisał(a):zaraz przed tym jak pojechalas. chcesz to poszukaj sobie bo jeszcze sa foty specjalnie zostawilam na serwerze zebys zobaczyla :D Hmm... coś mi się wydaje, że chyba je widziałam, ale pewna nie jestem :shake:, dzisiaj mam ciężki dzień :lol:. Ppx napisał(a):Jaką masz fajną pierwszą stronę galerii. :) Dzięki :). Quote
Illusion Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Foxowa napisał(a):Hej, hej :cool3: co tam u was? U nas nic ciekawego, ja wróciłam z babskiego wieczorku, poszłam spać o 6:00, a 3h później obudził mnie pies koleżanki i nie wiem czy zaraz nie pójdę spać :lol:. Quote
Dariette. Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 RCookie napisał(a):U nas nic ciekawego, ja wróciłam z babskiego wieczorku, poszłam spać o 6:00, a 3h później obudził mnie pies koleżanki i nie wiem czy zaraz nie pójdę spać :lol:. haha, ja ostatnio nocowałam u koleżanki z Dropsem to jej pies w nocy mi zżerał włosy, a z rana zaczęły wariować... na mojej głowie. Aż się pod kołdrę schowałam. :lol: Quote
Illusion Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='groszek83']Poszalałaś:evil_lol: Śpisz jeszcze?;) Trzeba od czasu, od czasu :evil_lol:. Nie spałam w końcu, bo w nocy nie mogłabym zasnąć... Posiedziałam trochę w domu, to przyjechało do mnie jedno babsko i wyciągnęło na rower, przejechałam ponad 12km i stwierdziłam, że nóg nie czuję. Potem poszłam z sucz na dłuższy spacer, bo już się troszkę chłodniej zrobiło, mała sobie pobiegała, ja ją trochę pomęczyłam i teraz obie jesteśmy padnięte. Mnie czeka jeszcze wyprawa do jednej koleżanki, bo muszę jej coś oddać :mdleje:. [quote name='Dariette.']haha, ja ostatnio nocowałam u koleżanki z Dropsem to jej pies w nocy mi zżerał włosy, a z rana zaczęły wariować... na mojej głowie. Aż się pod kołdrę schowałam. :lol: Przypomniałaś mi, jak nocowałam właśnie u tej samej koleżanki co dziś, ona miała wtedy małego kotka, ale straszny rozbójnik z niego był i pamiętam, że się bałam spać, jak był w pokoju :lol:. [quote name='deer_1987']np. http://sherry-niunia.home.pl/91.jpg Dziękuje bardzo, nie widziałam tego zdjęcia, więc reszty też :shake:. Trochę szerokie te pasy, ciekawe czy małej byłoby w takich wygodnie, bo to przecież też ma znaczenie. UWAGA - mam zdjęcia! :multi: Quote
Recommended Posts