Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='zoosia21']śliczna, taka delikatna sunia, a oczy to ma obłędne :crazyeye::loveu: będziemy zaglądać często! pozdrawiamy ;)

Cześć! :multi:
Dziękujemy :).

[quote name='Feigned']noo banner prześliczny :loveu:
a zrobisz dla nas w wolnej chwili ? :oops: ten co na dgp opisywałam kiedyś tam ;)
[SIZE=2]pozdr.:loveu:

Napisz jeszcze raz co i jak i jakieś fotki podeślij ;).

[quote name='Shel']Śliczna Tosiakakakakak :lol:

Dzięki :lol:.

[quote name='groszek83']http://i26.tinypic.com/ofy33n.jpg
mroczne złe oczy:loveu:
Cześć;)

Na tej fotce Tosia wypatrywała kierowcy :cool3:.

[quote name='Pusiakowa']hej, hej!:multi:
u nas fotki.;)

Cześć! :) Już oglądałam.

U nas nic ciekawego, dzisiaj powstał taki tam dodatkowy obrazeczek w podpisie :siara: :evil_lol:.

Poza tym w przyszłym tygodniu prawdopodobnie jedziemy na usuwanie tośkowego kamienia na zębach.

Posted

RCookie napisał(a):

Poza tym w przyszłym tygodniu prawdopodobnie jedziemy na usuwanie tośkowego kamienia na zębach.

a nie wolisz tego razem ze sterylką zrobić? szczrowi właśnie tak przy okazji oczyściliśmy kamień ;)

Posted

Witamy! ;)

Unbelievable napisał(a):
a nie wolisz tego razem ze sterylką zrobić? szczrowi właśnie tak przy okazji oczyściliśmy kamień ;)

Myślałam o tym, ale wydaje mi się, że im wcześniej, tym lepiej.

Posted

stratoos napisał(a):
Heeeej Wam :) :hand:

Cześć! ;)

deer_1987 napisał(a):
Widzialas w koncu u nas te szelki do samochodu? bo cala ta sesja byla :D

A kiedy Ty je dawałaś? :crazyeye:

Foxowa napisał(a):
Ile tego sprzedajesz :crazyeye:

Myślałam nad jeszcze jednym kompletem, ale w końcu się powstrzymałam i przystanęło na tym :evil_lol:.

Cavy napisał(a):
Wyprzedaż u RCookie :D

Fotki, fotki! :mad:

Nie mam :siara:.

Marta_Ares napisał(a):
Pewnie nie łatwo tak to wszystko sprzedawac:roll:

Mi się te rzeczy bardzo podobają, ale większości z nich Tośka od dłuższego czasu nie nosi i miała je na sobie zaledwie kilka razy, więc nie ma sensu ich trzymać. Jeśli pojawiłby się drugi czterołapny, na co w najbliższym czasie nie zapowiada się, to i tak musiałby nosić rzeczy o jakiś rozmiar większe, więc jednak aż tyle mi tego nie potrzebne :lol:.

Posted

Co do szerokości szel to faktycznie takie są w sam raz :lol:
ah to kupowanie i sprzedawanie :eviltong: tyyle kundlowi kiedyś nakupiłam i teraz to wszystko w schroniskach dzielnie służy :lol:

więcej fot Tosi :cool3:

Posted

hej, mam jeszcze pytanko, jakiej firmy Tośkowata ma lego i gdzie je nabyłaś? bo bardzo ładne ;)
bo jak mój stwór przestanie wszystko zżerać trzeba bedzie pomyśleć nad jakimś ładnym, porządnym i praktycznym :cool3:

no i czekamy na fotki! :-D

Posted

RCookie napisał(a):

A kiedy Ty je dawałaś? :crazyeye:

zaraz przed tym jak pojechalas.
chcesz to poszukaj sobie bo jeszcze sa foty specjalnie zostawilam na serwerze zebys zobaczyla :D

Posted

Marta_Ares napisał(a):
hehe ja wiem po sobie, tez mam tego pełno, co chwila cos nowego, a pies chodzi góra w 3 obrozac, albo co spacer mu zmieniam:evil_lol:

U nas jest podobnie :lol:.

Onomato-Peja napisał(a):
Co do szerokości szel to faktycznie takie są w sam raz :lol:
ah to kupowanie i sprzedawanie :eviltong: tyyle kundlowi kiedyś nakupiłam i teraz to wszystko w schroniskach dzielnie służy :lol:

więcej fot Tosi :cool3:

Rogzowe szele są akurat, ale np. te z lupine (Mki) raczej nie wyglądałyby na niej zbyt dobrze...

Ja teraz przed każdym zakupem staram się dłużej pomyśleć nad tym, czy to, co chcę kupić naprawdę mi się podoba i czy to na psie będzie dobrze wyglądać, bo wcześniej kupowałam jak leci, a teraz muszę sprzedać, bo nie chcę, żeby mi się po domu walało.
Część rzeczy oddałam do schroniska, jak w szkole była zbiórka.

Foty będą niedługo, bo mam już fajny teren i może uda mi się Toś jakoś fajnie uchwycić :loveu:.

Pusiakowa napisał(a):
Dobry.:loveu:

Cześć! :multi:

Dariette. napisał(a):
hej, mam jeszcze pytanko, jakiej firmy Tośkowata ma lego i gdzie je nabyłaś? bo bardzo ładne ;)
bo jak mój stwór przestanie wszystko zżerać trzeba bedzie pomyśleć nad jakimś ładnym, porządnym i praktycznym :cool3:

no i czekamy na fotki! :-D

Z Ferplasta, jest bardzo fajne, bo ma grube, mięciutkie ścianki, spód też ma miękki, taki w sam raz, tylko wydaje mi się troszkę małe, Tośka ma w nim jeszcze kocyk... Kupowałam je w animalii, wtedy kosztowało 60zł, a teraz ok. 90zł :crazyeye:, a na allegro widziałam równie fajne w dużo niższych cenach. Myślałam o tym, żeby kupić jej drugie legowisko, tylko większe do salonu, bo mama nie lubi za bardzo jak mała przebywa na kanapie (sierść), a tak to Tosia leżałaby/drzemała u siebie. Na razie to tylko takie plany, bo mam inne wydatki.

deer_1987 napisał(a):
zaraz przed tym jak pojechalas.
chcesz to poszukaj sobie bo jeszcze sa foty specjalnie zostawilam na serwerze zebys zobaczyla :D

Hmm... coś mi się wydaje, że chyba je widziałam, ale pewna nie jestem :shake:, dzisiaj mam ciężki dzień :lol:.

Ppx napisał(a):
Jaką masz fajną pierwszą stronę galerii. :)

Dzięki :).

Posted

Foxowa napisał(a):
Hej, hej :cool3:
co tam u was?

U nas nic ciekawego, ja wróciłam z babskiego wieczorku, poszłam spać o 6:00, a 3h później obudził mnie pies koleżanki i nie wiem czy zaraz nie pójdę spać :lol:.

Posted

RCookie napisał(a):
U nas nic ciekawego, ja wróciłam z babskiego wieczorku, poszłam spać o 6:00, a 3h później obudził mnie pies koleżanki i nie wiem czy zaraz nie pójdę spać :lol:.

haha, ja ostatnio nocowałam u koleżanki z Dropsem to jej pies w nocy mi zżerał włosy, a z rana zaczęły wariować... na mojej głowie. Aż się pod kołdrę schowałam. :lol:

Posted

[quote name='groszek83']Poszalałaś:evil_lol: Śpisz jeszcze?;)

Trzeba od czasu, od czasu :evil_lol:. Nie spałam w końcu, bo w nocy nie mogłabym zasnąć... Posiedziałam trochę w domu, to przyjechało do mnie jedno babsko i wyciągnęło na rower, przejechałam ponad 12km i stwierdziłam, że nóg nie czuję. Potem poszłam z sucz na dłuższy spacer, bo już się troszkę chłodniej zrobiło, mała sobie pobiegała, ja ją trochę pomęczyłam i teraz obie jesteśmy padnięte. Mnie czeka jeszcze wyprawa do jednej koleżanki, bo muszę jej coś oddać :mdleje:.

[quote name='Dariette.']haha, ja ostatnio nocowałam u koleżanki z Dropsem to jej pies w nocy mi zżerał włosy, a z rana zaczęły wariować... na mojej głowie. Aż się pod kołdrę schowałam. :lol:

Przypomniałaś mi, jak nocowałam właśnie u tej samej koleżanki co dziś, ona miała wtedy małego kotka, ale straszny rozbójnik z niego był i pamiętam, że się bałam spać, jak był w pokoju :lol:.

[quote name='deer_1987']np. http://sherry-niunia.home.pl/91.jpg

Dziękuje bardzo, nie widziałam tego zdjęcia, więc reszty też :shake:.
Trochę szerokie te pasy, ciekawe czy małej byłoby w takich wygodnie, bo to przecież też ma znaczenie.

UWAGA - mam zdjęcia! :multi: