DorkaWD Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ale Ci zazdroszczę tej wystawy... Dobrze, że przynajmniej fotki mogłam oglądać :loveu: Quote
Shetanka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 poraz kolejny rozpływam się nad Twoim bannerkiem :loveu::loveu::loveu: mamy nową galerię, link w podpisie ;) jak się ładnie uśmiechnę to mi zrobisz bannerek? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Feigned Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 mi dzisiaj było nudno to od początku Waszą galerię przeglądałam :diabloti: zaraz chyba będę kończyć :evil_lol: nie wiem czy czytałaś na dgp moją prośbę bannerową ? :oops: tak się tylko upewniam :evil_lol: Quote
Illusion Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 deer_1987 napisał(a):Eh podlinkowalbys a nie tak na stronie... Zwariowałaś chyba :evil_lol:. 3h mi się tam wgrywały :lol:. stratoos napisał(a):heej :) Świetne fotki :loveu: Bewarka napisał(a):Z wielką przyjemnością oglądnęłam foty sheltie :loveu: i nie tylko. Świetne foty! :) Dziękuje, chociaż one takie świetne to nie są :oops:. DorkaWD napisał(a):Ale Ci zazdroszczę tej wystawy... Dobrze, że przynajmniej fotki mogłam oglądać :loveu: A ja żałuję, że nie mogłam być dłużej, sporo mnie ominęło :shake:. Shetanka napisał(a):poraz kolejny rozpływam się nad Twoim bannerkiem :loveu::loveu::loveu: mamy nową galerię, link w podpisie ;) jak się ładnie uśmiechnę to mi zrobisz bannerek? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuje :). Mogę zrobić, ale nie wiem, czy w tym tygodniu się wyrobię, bo mam jeszcze kilka innych do zrobienia ;). Feigned napisał(a):mi dzisiaj było nudno to od początku Waszą galerię przeglądałam :diabloti: zaraz chyba będę kończyć nie wiem czy czytałaś na dgp moją prośbę bannerową ? :oops: tak się tylko upewniam gordonowa napisał(a):fajne fotki :) Też czasem sobie od początku niektóre galerie przeglądam, a jak jest bardzo dużo stron to od środka :lol:. Czytałam, odpowiedź ta sama, co wyżej ;). Dzisiaj dostałam stelaż pod koło i od razu je zamocowaliśmy, moim zdaniem jest super :evil_lol:. Jutro zrobię zdjęcia całości ;). Aha, może uda mi się przemycić aparat na spacer :diabloti:. A tak w ogóle, to niektóre emotikony mi się nie wyświetlają... Quote
Illusion Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 PositiveThought napisał(a):hej hej :loveu: Bambi to kelpie? :cool3: Tak ;). PositiveThought napisał(a): I co to za szelciak szczenior?! No właśnie nie wiem, nie pytałam. Na wystawę przyszedł też brat tej suczki. Może spytaj na forum o sheltie te osoby, które były na wystawie, pewnie będą wiedzieć ;). Quote
Feigned Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 u mnie wogle dogo wariuje :roll: a Ty sama robisz te przeszkody z różnych materiałów czy niektóre kupowałaś gotowe ? :cool3: Quote
Illusion Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Feigned napisał(a):u mnie wogle dogo wariuje :roll: a Ty sama robisz te przeszkody z różnych materiałów czy niektóre kupowałaś gotowe ? :cool3: Wszystko to samoróbki :cool3:. Tzn. niektóre, tak jak tunel twardy nie były robione, po prostu znalazłam rurę i mam tunel :evil_lol:. Jest dość krótki, więc za jakiś czas kupię takie tunele dla dzieciaków ;). Dzisiaj Tośka strasznie się u weta darła, bo jej za daleko uciął pazura i się krew polała :diabloti:. Na szczęście dał jej na gazę jakiś specjalny płyn i krwawienie szybko ustało. Kupiłam jej jeszcze tabletki uspakajające na wyjazd. Koło :loveu: Quote
Pestka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Już pisalam, ale się powtórzę - super usmiech :D Quote
Kibaa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Tosia skacze. :multi: Ślicznie. Mówiłam Ci, że twój aparat ładne ma kolory? czy może masz nowy aparat bo tym jak mnie nie było? :oops: Quote
.Agata. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Kibaa - to chyba cichaczem poprawiane Photoshopowo :evil_lol::evil_lol: http://i30.tinypic.com/538x3c.jpg przecudne !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Illusion Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Dziękuje ;). Aparatu swojego nie mam :cool3:, a zdjęć wcale nie poprawiam ;). Kwestia ustawień w aparacie. Quote
Illusion Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 PositiveThought napisał(a):http://i31.tinypic.com/29vi3uv.jpg Pełne skupienie ;) I co, będziesz sprzedawać te obroże? :cool3: Gdzieś wyczytałam :p Chcę się pozbyć dwóch, tj. viva rogz i czerwonej z bandamką ;). Chciałam jeszcze sprzedać fioletową z odblaskową nitką, ale stwierdziłam, że i tak nikt jej nie kupi, a potem jeszcze będzie mi czegoś fioletowego brakowało :lol:. Quote
groszek83 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Biedna ranna Tosia:shake::evil_lol: Witanko:multi: Quote
Martunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ale fajnie, normalnie agility się szykuje. :eviltong: I jak Tosia już radośnie skacze. :D Quote
Illusion Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Kibaa napisał(a):Ale podobają mi się te kolorki. < 3 Jak dla mnie mogłyby być nieco łagodniejsze, ale jeszcze nie doszłam do tego, co zrobić, żeby takie były :evil_lol:. groszek83 napisał(a):Biedna ranna Tosia:shake::evil_lol: Witanko:multi: Na szczęście szybko się pozbierała. Mała nie bardzo za weterynarzami przepada, zawsze jak tam jedziemy to musi na schodach zaznaczyć, że ona też tam cierpiała :evil_lol:. Dzisiaj takiej możliwości nie miała, bo weterynarz wchodził z nami do gabinetu, dobrze, że przyjechaliśmy trochę później, bo chyba był u jakieś zwierzaka z wizytą domową. Martunia napisał(a):Ale fajnie, normalnie agility się szykuje. :eviltong: I jak Tosia już radośnie skacze. :D Na razie robimy sobie małą przerwę, żeby Toś miała potem większą frajdę :cool3:. PositiveThought napisał(a):Łeee, myślałam że jakoś bardziej dramatycznie się będziesz ich pozbywać :cool3: Ja po powrocie z wakacji planuję wieeelkie zakupy :loveu: Miałam taki zamiar, ale nie jestem w stanie pozbyć się większości z nich, bo większość mi się bardzo podoba i za bardzo jestem z nimi związana :evil_lol:. A co zamierzasz kupić? :razz: Quote
Illusion Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 PositiveThought napisał(a):Przede wszystkim muszę wyposażyć Tesię, bo nosi stare Aidkowe, dla niej tylko zaciski, żeby nie niszczyły włosa. Na pewno jakiegoś Rogza i jedną szytą na okrągło. Dunio dostanie skórzaną turkusową i Rogza z pomarańczem, a Majka coś fioletowego :cool3: Też chciałam Tosi kupić skórzaną turkusową :loveu:, ale stwierdziłam, że musiałabym do tego smycz dokupić i jak na razie o skórce nie myślę (ciekawe jak długo? :evil_lol:). Pomarańczowe rogzy są świetne :loveu:, mają śliczny, marchewkowy odcień, jeden z moich ulubionych kompletów :cool3:. Ja chciałam szelki daisy i sport red, ale oczywiście sport red już mi wykupili :placz:, sprawdzę u siebie w stacjonarnym czy są, ale wątpię, bo mieli już rogzów nie sprowadzać, a jak kupowałam jakiś czas temu komplet sport blue to tylko jedne te szelki były :shake:. A tak poza tym to wypatrzyłam bardzo ładną obróżkę lupine, która jak na złość jest wycofana z produkcji i z jej kupnem też się muszę spieszyć :lol:. Quote
.Agata. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 RCookie napisał(a):Dziękuje ;). Aparatu swojego nie mam :cool3:, a zdjęć wcale nie poprawiam ;). Kwestia ustawień w aparacie. Aaa..bo kiedyś pisałaś że poprawiasz w photoshopie :eviltong: Tyko to był wtedy październik więc ok.W takim razie niezłe zdjęcia robisx :eviltong: Quote
Illusion Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Agata_Roki napisał(a):Aaa..bo kiedyś pisałaś że poprawiasz w photoshopie :eviltong: Tyko to był wtedy październik więc ok.W takim razie niezłe zdjęcia robisx :eviltong: Poprawiałam, jak miałam swój aparat, w którym wychodziły blade kolory ;). Tzn. były ładne w aparacie, a blade po zgraniu do komputera. Dziękuje :). Quote
taxelina Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Wow wiadomo ze dla niej agility pasuej :D teraz bedzie szalec :D Quote
Kibaa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ty nic nie zmieniaj w aparacie, takie są ładne. Są takie... ciepłe i aż się chce żyć patrzeć na nie. :loveu: Quote
Inkaa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 http://i32.tinypic.com/2qvxdh3.jpg Super kolo! :loveu: Planujesz konstruowac coś jeszcze? RCookie napisał(a): Miałam taki zamiar, ale nie jestem w stanie pozbyć się większości z nich, bo większość mi się bardzo podoba i za bardzo jestem z nimi związana :evil_lol:. Ja sprzedałam dwie obroże i szelki, co prawda chciałam pozbyc się jeszcze kilku, ale nie miałam serca (za to klientów już tak - ale w ostatniej chwili sie wycofałam) :lol: Quote
Recommended Posts