jmw Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 dobra, to skoro chcesz tą lustrzankę, to mów jaki obiektyw :evil_lol::diabloti::lol::cool3: taaa, no właśnie, jak możesz? Tosik musi być fotografowany szpanerskimi aparatami a nie jakimiś komórkami! :diabloti: Quote
Illusion Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 stratoos napisał(a):Tosiu jaka ty jesteś piękna :loveu: Dziękuje w imieniu Tosi :evil_lol:. Onomato-Peja napisał(a):Aaaaa... :cool3: Szkoda :placz: bo supcio zdjęcia robiłaś aparatem :oops: Dziękuje, miło mi to czytać :cool3:. jmw napisał(a):dobra, to skoro chcesz tą lustrzankę, to mów jaki obiektyw :evil_lol::diabloti::lol::cool3: taaa, no właśnie, jak możesz? Tosik musi być fotografowany szpanerskimi aparatami a nie jakimiś komórkami! :diabloti: Jakiś czas temu wypatrzyłam taki Tamron 70-200mm na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro ale musiałabym to jeszcze przemyśleć :eviltong:. Jutro wybieram się na wystawę, jeśli mój ojciec się nie zbuntuje to mnie zawiezie i będę miała aparat :cool3:, a jak się zbuntuje to prawdopodobnie pojadę sobie sama bez aparatu :shake:. Dlatego mam nadzieję, że się nie zbuntuje i wszystko pójdzie po mojej myśli :evil_lol:. Quote
jmw Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 RCookie napisał(a): Tamron 70-200mm na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro droższego nie było? :diabloti: Quote
Illusion Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 jmw napisał(a):droższego nie było? :diabloti: Ceny jasnych obiektywów wyglądają mniej, więcej tak :cool3:. Niektóre jasne stałki są chyba w niższych cenach, ale one się do focenia ruchu tak sobie nadają, chyba, że coś pokićkałam :evil_lol:. Quote
jmw Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 eee, da się droższy, patrzcie: Obiektyw CANON EF 85 mm f/1.2 II L USM fVAT RATY (681650452) - Aukcje internetowe Allegro kurczę, cena powala, za to by miał z 3 body bbez obiektywu :evil_lol: Quote
LadyK Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 http://i31.tinypic.com/33keuz4.jpg wystawowa żyrafa :diabloti: Quote
Olusia Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 jmw napisał(a):eee, da się droższy, patrzcie: Obiektyw CANON EF 85 mm f/1.2 II L USM fVAT RATY (681650452) - Aukcje internetowe Allegro kurczę, cena powala, za to by miał z 3 body bbez obiektywu :evil_lol: Uwierz, są droższe :cool3: Ale po co mi taki, skoro mam Nikona? :lol: Przyszłam pochwalić cudny bannerek :loveu: Quote
jmw Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 droższe? o boooosz :-o :evil_lol: faktycznie, RCookie, bannerek rlz ;):loveu: Quote
DorkaWD Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 http://i31.tinypic.com/33keuz4.jpg Tosiek w nowej odsłonie? Jesteś pewna, że gdzieś tam w przodkach nie było żyrafy? :lol: Tosiek nawet na fotkach z telefonu jest urocza :loveu: To najsłodsze 4,4kg jakie widziałam :loveu: Quote
Inkaa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kurczę, jak tak czytam o obiektywach/aparatach to przypomniały mi się dawne czasy, kiedy byłam już prawie zdecydowana na lustrzankę. A potem zaczęłam bawić się moją marną cyfróweczką, i aktualnie wychodzą mi nie najgorsze zdjecia np. http://img18.imageshack.us/img18/9554/dsc07810e.jpg http://img199.imageshack.us/img199/2607/dsc07717.jpg Co prawda to nie jest jakość dobrego lusta i obiektywu, ale zawsze coś. :lol: To najsłodsze 4,4kg jakie widziałam Tosia waży 4,4 kg? W sumie Biała nie jest dużo większa, bo waży tylko niecałe 6 kg. :lol: Quote
Illusion Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Dziękuje :). Tak, Tonik waży 4,4kg :cool3:. Właśnie zgrywam fotki z wystawy :multi:. Super było :). Quote
Feigned Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 RCookie napisał(a):Dziękuje :). Tak, Tonik waży 4,4kg :cool3:. Właśnie zgrywam fotki z wystawy :multi:. Super było :). to do mojego białasa podobnie, on prawie 4 kg :cool3: oo to czekam :loveu: Quote
Illusion Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Wreszcie wszystko się zalinkowało :multi: Zapraszam... Warszawa CACIB 12.07.09 a tutaj moje ulubione burki :cool3: Bambi :loveu: Szczeniak sheltie :loveu: I mały borderek I znów sheltie Suczka wyżej to chyba Jasmine Blue Quintessence Alkantara, w każdym bądź razie okropnie mi się podoba. Quote
Kashdog Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/Warszawa%20CACIB/DSCF7560.jpg Cudowna jest :loveu: Quote
Bzikowa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Widzę, że Bambiszona złapałaś:loveu: i Atreya z Ashką! :) W jakich godzinach byłaś? Quote
Illusion Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Kashdog napisał(a):http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/Warszawa%20CACIB/DSCF7560.jpg Cudowna jest :loveu: Akurat nie wiem czy to młode to sucz czy piesek :cool3:. Bzikowa napisał(a):Widzę, że Bambiszona złapałaś:loveu: W jakich godzinach byłaś? Tak, świetna jest :loveu:. Najpierw dla pewności zapytałam, czy to Bambi i czy mogłabym jej zrobić zdjęcie, potem odchodziłam, a jakiś pan "tak, tak, to Barbie" :diabloti:. Byłam od. ok. 9:20 do 11:30 (czy jakoś tak ;)). Quote
Bzikowa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Widzę, że Atreya i Ashkę też złapałaś (dodałam to w pierwszym swoim poście ale nie zdążyłaś zauważyć chyba:)), a skąd wiedziałaś, że Bambi to Bambi? :lol: No tak, ja byłam od 10:30 do prawie 13 i się nie spotkałyśmy... Quote
Illusion Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Bzikowa napisał(a):Widzę, że Atreya i Ashkę też złapałaś (dodałam to w pierwszym swoim poście ale nie zdążyłaś zauważyć chyba:)) A co to za psiaki? :oops: Nie kojarzę po imionach za bardzo. Bzikowa napisał(a):a skąd wiedziałaś, że Bambi to Bambi? :lol: Wcześniej widziałam ją w sieci i strasznie chciałam zobaczyć ją na żywo :cool3:. Kilka dni temu patrzyłam na listę wystawców i przy jednym z nazwisk ją zauważyłam, więc na wystawie stwierdziłam, że to pewnie ona :evil_lol:. Bzikowa napisał(a): No tak, ja byłam od 10:30 do prawie 13 i się nie spotkałyśmy... Będzie pewnie jeszcze niejedna okazja do spotkania się ;). Quote
Bzikowa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 RCookie napisał(a):A co to za psiaki? :oops: Nie kojarzę po imionach za bardzo.. To dwa oziki - szczeniaki które mają około 2,5 miesiąca - te które sfotografowałaś na ulicy, czarne tricolorki :) Oba zaczynają w naszym klubie z dziewczynami , które już u nas biegają od jakiegoś czasu (Asia zaczynała razem ze mną ze sznaucerką Junką 2,5 roku temu, może kojarzysz z dogo jej nick) Quote
Olusia Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 RCookie napisał(a):A co to za psiaki? :oops: Nie kojarzę po imionach za bardzo. Owczarki australijskie black tri :cool3: Szczylki :loveu: Racja, Bambi cudna jest :loveu: Quote
Illusion Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Bzikowa napisał(a):To dwa oziki - szczeniaki które mają około 2,5 miesiąca - te które sfotografowałaś na ulicy, czarne tricolorki :) Oba zaczynają w naszym klubie z dziewczynami , które już u nas biegają od jakiegoś czasu (Asia zaczynała razem ze mną ze sznaucerką Junką 2,5 roku temu, może kojarzysz z dogo jej nick) Olusia napisał(a):Owczarki australijskie black tri :cool3: Szczylki :loveu: Racja, Bambi cudna jest :loveu: Kojarzę, kojarzę ;). Zrobiłam im zdjęcie, jak już szłam do samochodu :shake:. Świetne maluchy :loveu:. Quote
Bewarka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Z wielką przyjemnością oglądnęłam foty sheltie :loveu: i nie tylko. Świetne foty! :) Quote
Recommended Posts