Shel Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 No i gdzie fotki? :placz: nawet filmiku nie ma :mad: Quote
jmw Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 okiiiii, ja ci kupię lustrzankę, ale obiecaj, że będą tosikowe fotki! :evil_lol: :diabloti: Quote
groszek83 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Cześć :multi: Jechać do szkoły 1,20 współczuje:shake: sama jezdziłam ok.40 minut i zimowe poranki w pks pamiętam do dziś:evil_lol::evil_lol: Quote
Illusion Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Cześć wszystkim! :multi: jmw napisał(a):okiiiii, ja ci kupię lustrzankę, ale obiecaj, że będą tosikowe fotki! :evil_lol: :diabloti: Ok, zadowolę się Nikonem D80 i jakimś jasnym obiektywem :cool3:. Czymś do makro też nie pogardzę :evil_lol:. groszek83 napisał(a):Cześć :multi: Jechać do szkoły 1,20 współczuje:shake: sama jezdziłam ok.40 minut i zimowe poranki w pks pamiętam do dziś:evil_lol::evil_lol: Mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Dużo znajomych ma jeździć tym autobusem, więc sama nie będę :evil_lol:. Wczoraj zaczęłam uczyć Toś nowej sztuczki, ale nie wiem jak ją nazwać i jaką komendę głosową do niej wprowadzić, więc jak ktoś jest chętny do pomocy to wyślę zdjęcie na PW :cool3:. Quote
Feigned Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 RCookie napisał(a):Cześć wszystkim! :multi: Ok, zadowolę się Nikonem D80 i jakimś jasnym obiektywem :cool3:. Czymś do makro też nie pogardzę :evil_lol:. Wczoraj zaczęłam uczyć Toś nowej sztuczki, ale nie wiem jak ją nazwać i jaką komendę głosową do niej wprowadzić, więc jak ktoś jest chętny do pomocy to wyślę zdjęcie na PW :cool3:. taaaak, taki Nikoś to i dla mnie by wystarczył :evil_lol::diabloti: na komendę głosową weś cokolwiek :cool3: u nas slalom między nogami jest na komendę "ale" :diabloti: (nie mój pomysł) :eviltong: pokaż tutaj jak to wygląda :cool3: Quote
Unbelievable Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Feigned napisał(a): na komendę głosową weś cokolwiek :cool3: u nas slalom między nogami jest na komendę "ale" :diabloti: (nie mój pomysł) :eviltong: pokaż tutaj jak to wygląda :cool3: dokładnie, cokolwiek jest najlepsze :diabloti: ja na slalom mam siu, na wjazd tylem miedzy nogi bzium:diabloti: Quote
MakeBelieve Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ściągara ;p "ale" jest chyba od Jimmka, nie? xP Ja mam jak u Flaia (psy z klubu xP) "sla" "lom". Dobra, mi tez mozesz przeslac :) Hah, mnie też Nikoś zadowala, bo mam do dyspozycji 3 lustrzanki brata :D Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Vini. napisał(a):Ściągara ;p "ale" jest chyba od Jimmka, nie? xP Ja mam jak u Flaia (psy z klubu xP) "sla" "lom". Dobra, mi tez mozesz przeslac :) Hah, mnie też Nikoś zadowala, bo mam do dyspozycji 3 lustrzanki brata :D Mnie D80 by całkowicie zadowolił:loveu::loveu::loveu: moje małe marzenie:loveu::loveu: A nie chce może twój brat jakiejś się tanio pozbyć:razz::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
Illusion Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Zdjęcia tu nie wstawię, bo to nie moje :eviltong:. Może opiszę... Pies kładzie obie, przednie łapy na wyciągniętej ręce człowieka, głowa psa idzie w dół (wychodzi spod ręki jakby), a oczy patrzą na człowieka błagalnie :evil_lol:. Na razie mówię "łapki", żeby położyła je na mojej ręce, ale to używam do innych czynności, więc odpada :lol:. Quote
Feigned Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 RCookie napisał(a):Zdjęcia tu nie wstawię, bo to nie moje :eviltong:. Może opiszę... Pies kładzie obie, przednie łapy na wyciągniętej ręce człowieka, głowa psa idzie w dół (wychodzi spod ręki jakby), a oczy patrzą na człowieka błagalnie :evil_lol:. Na razie mówię "łapki", żeby położyła je na mojej ręce, ale to używam do innych czynności, więc odpada :lol:. M&T z Mickey'm coś takiego robiła :cool3: zrób na "kuku" :evil_lol: Quote
Illusion Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Feigned napisał(a):M&T z Mickey'm coś takiego robiła :cool3: zrób na "kuku" :evil_lol: Też ;). Będzie jej się mylić z "a kuku" :eviltong: :evil_lol:. Quote
Feigned Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 RCookie napisał(a):Też ;). Będzie jej się mylić z "a kuku" :eviltong: :evil_lol:. hm.. to nie wiem :lol: ja naprawdę wzięłabym pierwsze co by mi przyszło do głowy :diabloti: Quote
Boness. Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 O, ja też nauczyłam tej sztuczki Jima! :D W książce ze sztuczkami, którą mam ta komenda nazywa się módl się czy jakoś tak :lol: Quote
Unbelievable Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 u mnie to się nazywa pocałuj :diabloti::diabloti: myślałam że to szczur tylko taki mądry i wymyślił, a tu widzę podpatrzył trend, jeszcze tylko nie wiem skąd :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Módl się? xP Ale to nie bylo chyba na ręce ;p A nie, początkowy etap to na ramię, to może tak i zostać xP Quote
Unbelievable Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 PositiveThought napisał(a):Jakie "pocałuj", jak głowa psa w dół idzie? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fakt :evil_lol: Quote
Illusion Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Z pieskiem i jego brakiem to bardzo ciekawy pomysł :cool3:. Pewna osoba z innego forum podsunęła mi jeszcze "Bu!", bo słyszała, jak ktoś tak mówił przy tej sztuczce na jakimś filmiku :lol:. Zaraz Was zaskoczę... a macie! :diabloti: "Nie będę pozować, mnie się fotografuje aparatem, a nie jakimś tam telefonem" Żyrafa :eviltong: Eee... pies? :lol: Król Lew :cool3: Aha i strony nie będzie raczej, bo się menadżer witryn zrypał. Nic nie mogę publikować, bo mi nie wyświetla tam żadnych plików. Tych, co już załadowałam dawno, też nie widać :mad:. Dlatego postanowiłam, że będziemy mieć tylko bloga, napisałam dzisiaj nowego posta nawet :cool3: Cocktail dog - Tosia :) - Onet.pl Blog Quote
Foxowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://i32.tinypic.com/de1yk9.jpg Cudowna :loveu: Masz cudne stacjonaty :loveu: Zapraszamy na fotki. :lol: Quote
Onomato-Peja Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 RCookie napisał(a): Wczoraj zaczęłam uczyć Toś nowej sztuczki, ale nie wiem jak ją nazwać i jaką komendę głosową do niej wprowadzić, więc jak ktoś jest chętny do pomocy to wyślę zdjęcie na PW :cool3:. Niech zgadnę... zdjęcie by M&T z dogo :cool3: jak przeczytałam Twój opis, to od razu w głowie mi się ta fot wyświetliła :lol: a tak wgl coś się stało z aparatem czy co, że zdjątka komórkowe? Bo ja nie w temacie :D Quote
Illusion Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Foxowa napisał(a):http://i32.tinypic.com/de1yk9.jpg Cudowna :loveu: Masz cudne stacjonaty :loveu: Zapraszamy na fotki. :lol: Dziękuje :) Wpadniemy :cool3:. Onomato-Peja napisał(a):Niech zgadnę... zdjęcie by M&T z dogo :cool3: jak przeczytałam Twój opis, to od razu w głowie mi się ta fot wyświetliła :lol: a tak wgl coś się stało z aparatem czy co, że zdjątka komórkowe? Bo ja nie w temacie :D Mam inne zdjęcie, z borderem, ale to M&T też widziałam ;). Nie mam aparatu, to zdjęcia z komórki. PositiveThought napisał(a):Tosia się w czuła w afrykańskie klimaty :evil_lol: żyrafy, lwy... A jak :cool3:. Quote
Onomato-Peja Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 RCookie napisał(a):Mam inne zdjęcie, z borderem, ale to M&T też widziałam ;). Nie mam aparatu, to zdjęcia z komórki. Aaaaa... :cool3: Szkoda :placz: bo supcio zdjęcia robiłaś aparatem :oops: Quote
Recommended Posts