Illusion Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Shel napisał(a):Pffff, to pojadę do tej twojej wawy i zmuszę cię :eviltong: Proszę bardzo, weź Aresa :evil_lol:. Feigned napisał(a):haha, przestań, a ja bym chciała oczko mieć :diabloti: miało być u nas, ale ostatecznie nie ma :-( ale miejsca też mam sporo więc może kiedyś też sobie przeszkody własne porobię, bo czasami nie mam co z psem na dworze robić jak on komend nie chce robić, tylko pobiegać by sobie wolał :eviltong: a z moją kondycją słabo, ile można od psa uciekać ? :evil_lol: to idźcie gdzieś na jesień, daleko masz do Wawy? tam na pewno coś będzie. :cool3: a o zawodach jakichś myślicie ? tzn chciałabyś z nią jeździć w przyszłości ? :razz: Oczko to ZUO :diabloti:. W okolicy mam dwa kluby, które są oddalone ode mnie kilkanaście km, a do najbliższego (chyba) w Warszawie mam ok. 28km. O zawodach na razie nie myślę, ale nie wiem co w przyszłości wpadnie mi do głowy, więc ich nie wykluczam :lol:. Inkaa napisał(a):Skoro umiecie lub będziecie umieli pokonywać tyle przeszkód, to po co chcecie zapisywać się na jakikolwiek kurs dla początkujacych? Na takim kursie uczy się samych podstaw. :lol: W sumie to masz rację :cool3:. Zobaczymy ile będę w stanie sama ją nauczyć ;). Quote
Russellka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No to fajnie wam z tym torkiem :loveu: Przynajmniej mieszkasz niedaleko wawy, ja do najbliższego klubu mam przeszło 2 godziny drogi w jedną stronę :diabloti: Pozdrowionka i daj jakieś fotki małej :evil_lol: Quote
Shel Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Proszę bardzo, weź Aresa :evil_lol:. Tego śmierdziela? :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 RCookie napisał(a): Dogomania >> Żywienie >> Smakołyki >> i tam gdzieś jest temat z przepisami, to na pierwszej stronie szukaj ;), a tak idąc na skróty to stronę wcześniej podawałam bezpośredni link. dzięki :cool3: ;) Quote
Mróvka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czeeść :multi: Kurcze, ale ja u Was tu dawno nie byłam :shake: Quote
Illusion Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Russellka napisał(a):No to fajnie wam z tym torkiem :loveu: Przynajmniej mieszkasz niedaleko wawy, ja do najbliższego klubu mam przeszło 2 godziny drogi w jedną stronę :diabloti: Pozdrowionka i daj jakieś fotki małej :evil_lol: To nie tak dużo, ja teraz do szkoły będę jeździć przez ok. 1 godz. i 20min :eviltong:. Shel napisał(a):Tego śmierdziela? :lol: Wykąpiemy go :evil_lol:. Czarna_Owieczka napisał(a):dzięki :cool3: ;) Proszę ;). Pusiakowa napisał(a):Hejos! :cool3: fajne fotki.xd:cool3: Dzięki :lol:. Bartiśkowa_ napisał(a):Czesc :multi: Shel napisał(a):dzieńdoberek :diabloti::razz: Cześć! :multi: Mróvka napisał(a):Czeeść :multi: Kurcze, ale ja u Was tu dawno nie byłam :shake: Fakt :mad: :evil_lol:. Moooże dzisiaj będzie filmik... ... a może nie :eviltong:. Quote
gops Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 zdjecia by sie przydaly :lol: cos dawno nie bylo :eviltong: filmik mnie nie zadowala :evil_lol: Quote
Illusion Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 gops napisał(a):zdjecia by sie przydaly :lol: cos dawno nie bylo :eviltong: filmik mnie nie zadowala :evil_lol: Nie ma aparatu - nie ma zdjęć :eviltong:. Właśnie gotuję Tosi kurczaka i tak pytam mamę ile może gotować się mrożony kurczak, bo już 20min siedzi w tej wodzie i nic się nie dzieje, patrzę, a ja palnika nie włączyłam :lol:. Quote
gops Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 RCookie napisał(a):Nie ma aparatu - nie ma zdjęć :eviltong:. Właśnie gotuję Tosi kurczaka i tak pytam mamę ile może gotować się mrożony kurczak, bo już 20min siedzi w tej wodzie i nic się nie dzieje, patrzę, a ja palnika nie włączyłam :lol:. no ladnie :evil_lol: to by sie Tosia doczekala :lol: Quote
Foxowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Hej :loveu: OMG ja też tak mam :evil_lol: zapraszamy na fotki :diabloti: Quote
Mróvka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 RCookie napisał(a):Fakt :mad: :evil_lol:. Ty u nas też :mad: Quote
Feigned Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 haha to mi dzisiaj kol. opowiadała jak wrzucała makaron do zamkniętego garnka i się zastanawiała jeszcze czemu na boki się rozlatuje :diabloti::evil_lol: Quote
Illusion Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Kucharka ze mnie kiepska, więc w przyszłości pewnie będę się stołować w fast foodach :evil_lol:. W końcu nie mam filmiku, bo zapomniałam, że telefon mi się rozładował, a poza tym kropiło i nie chciałam, żeby się zamoczył, bo on ma już sporo za sobą :lol:. Quote
brjagata Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jak nie filmik, to o fotki jakieś poprosimy :cool3: Quote
Foxowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Heeej. Wiesz mam taką malutką prośbę. FOTKI :diabloti: Quote
Illusion Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 A ja chcę aparaaaat :eviltong:. Jak dacie mi aparat, to dam fotki :cool3: :evil_lol:. Dzisiaj brzydka pogoda na zdjęcia, tym bardziej komórkowe :lol:. Quote
Mróvka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 RCookie napisał(a):W końcu nie mam filmiku, bo zapomniałam, że telefon mi się rozładował, a poza tym kropiło i nie chciałam, żeby się zamoczył, bo on ma już sporo za sobą :lol:. To ja pamiętam, jak miałam potrzymać swojego lumixa na szyi i się napić wody (wypadliśmy z siostrą na rowery, pierwszy raz 6km w jedną stronę) piłam, piłam, piłam aż tu niechcący moja ręka nie utrzymała ciężaru butelki i woda chlas na aparat :lol: A siostra do mnie "Boże, dziecko drogie, ty już się normalnie napić nie umiesz?" :evil_lol: Quote
Recommended Posts