Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Shel napisał(a):
Pffff, to pojadę do tej twojej wawy i zmuszę cię :eviltong:

Proszę bardzo, weź Aresa :evil_lol:.

Feigned napisał(a):
haha, przestań, a ja bym chciała oczko mieć :diabloti: miało być u nas, ale ostatecznie nie ma :-( ale miejsca też mam sporo więc może kiedyś też sobie przeszkody własne porobię, bo czasami nie mam co z psem na dworze robić jak on komend nie chce robić, tylko pobiegać by sobie wolał :eviltong: a z moją kondycją słabo, ile można od psa uciekać ? :evil_lol:

to idźcie gdzieś na jesień, daleko masz do Wawy? tam na pewno coś będzie. :cool3:
a o zawodach jakichś myślicie ? tzn chciałabyś z nią jeździć w przyszłości ? :razz:

Oczko to ZUO :diabloti:.
W okolicy mam dwa kluby, które są oddalone ode mnie kilkanaście km, a do najbliższego (chyba) w Warszawie mam ok. 28km.

O zawodach na razie nie myślę, ale nie wiem co w przyszłości wpadnie mi do głowy, więc ich nie wykluczam :lol:.

Inkaa napisał(a):
Skoro umiecie lub będziecie umieli pokonywać tyle przeszkód, to po co chcecie zapisywać się na jakikolwiek kurs dla początkujacych?
Na takim kursie uczy się samych podstaw. :lol:

W sumie to masz rację :cool3:. Zobaczymy ile będę w stanie sama ją nauczyć ;).

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No to fajnie wam z tym torkiem :loveu: Przynajmniej mieszkasz niedaleko wawy, ja do najbliższego klubu mam przeszło 2 godziny drogi w jedną stronę :diabloti: Pozdrowionka i daj jakieś fotki małej :evil_lol:

Posted

RCookie napisał(a):

Dogomania >> Żywienie >> Smakołyki >> i tam gdzieś jest temat z przepisami, to na pierwszej stronie szukaj ;), a tak idąc na skróty to stronę wcześniej podawałam bezpośredni link.

dzięki :cool3: ;)

Posted

Russellka napisał(a):
No to fajnie wam z tym torkiem :loveu: Przynajmniej mieszkasz niedaleko wawy, ja do najbliższego klubu mam przeszło 2 godziny drogi w jedną stronę :diabloti: Pozdrowionka i daj jakieś fotki małej :evil_lol:

To nie tak dużo, ja teraz do szkoły będę jeździć przez ok. 1 godz. i 20min :eviltong:.

Shel napisał(a):
Tego śmierdziela? :lol:

Wykąpiemy go :evil_lol:.

Czarna_Owieczka napisał(a):
dzięki :cool3: ;)

Proszę ;).

Pusiakowa napisał(a):
Hejos! :cool3:
fajne fotki.xd:cool3:

Dzięki :lol:.

Bartiśkowa_ napisał(a):
Czesc :multi:

Shel napisał(a):
dzieńdoberek :diabloti::razz:

Cześć! :multi:

Mróvka napisał(a):
Czeeść :multi:
Kurcze, ale ja u Was tu dawno nie byłam :shake:

Fakt :mad: :evil_lol:.

Moooże dzisiaj będzie filmik...

... a może nie :eviltong:.

Posted

gops napisał(a):
zdjecia by sie przydaly :lol:
cos dawno nie bylo :eviltong:
filmik mnie nie zadowala :evil_lol:

Nie ma aparatu - nie ma zdjęć :eviltong:.

Właśnie gotuję Tosi kurczaka i tak pytam mamę ile może gotować się mrożony kurczak, bo już 20min siedzi w tej wodzie i nic się nie dzieje, patrzę, a ja palnika nie włączyłam :lol:.

Posted

RCookie napisał(a):
Nie ma aparatu - nie ma zdjęć :eviltong:.

Właśnie gotuję Tosi kurczaka i tak pytam mamę ile może gotować się mrożony kurczak, bo już 20min siedzi w tej wodzie i nic się nie dzieje, patrzę, a ja palnika nie włączyłam :lol:.

no ladnie :evil_lol:
to by sie Tosia doczekala :lol:

Posted

haha to mi dzisiaj kol. opowiadała jak wrzucała makaron do zamkniętego garnka i się zastanawiała jeszcze czemu na boki się rozlatuje :diabloti::evil_lol:

Posted

Kucharka ze mnie kiepska, więc w przyszłości pewnie będę się stołować w fast foodach :evil_lol:.

W końcu nie mam filmiku, bo zapomniałam, że telefon mi się rozładował, a poza tym kropiło i nie chciałam, żeby się zamoczył, bo on ma już sporo za sobą :lol:.

Posted

RCookie napisał(a):
W końcu nie mam filmiku, bo zapomniałam, że telefon mi się rozładował, a poza tym kropiło i nie chciałam, żeby się zamoczył, bo on ma już sporo za sobą :lol:.

To ja pamiętam, jak miałam potrzymać swojego lumixa na szyi i się napić wody (wypadliśmy z siostrą na rowery, pierwszy raz 6km w jedną stronę) piłam, piłam, piłam aż tu niechcący moja ręka nie utrzymała ciężaru butelki i woda chlas na aparat :lol: A siostra do mnie "Boże, dziecko drogie, ty już się normalnie napić nie umiesz?" :evil_lol: