Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kisses']Jaka tam strona :diabloti: Blog :lol:
Nie ogarniam tej republiki itp., za bardzo zaawansowane, jak na mnie :evil_lol:
CAIRNOWO

Mój też w robocie, ale już większość rzeczy zrobiona, głównie mam do uzupełnienia galerie

Dzięki, jak będę coś zmieniać na stronie (czyli już niedługo) to Was dodam :).

[quote name='Inkaa']Popieram!
Blogi są lepsze, mamy Taki swój prywatny, prowadzony od roku. :lol:

[quote name='Owczarkowa']

Też tak uważam :diabloti: A tak poza tym to hej wam :hand:
I mizianki dla Tosi :loveu::loveu:

Blog, a strona www to coś zupełnie innego ;). Blog to pamiętnik, a strona to strona :lol:. Bloga też mamy, ale adres podam przy okazji najnowszych zmian na stronie :eviltong:.

[quote name='Pusiakowa']Hej! :)
ale duzo ciasteczek :-o.
daj przepiiis na te ciasteczka :D . prosiiiiiiimy :D .

http://www.dogomania.pl/forum/123017-post10.html
Tutaj jest przepis na te ciasteczka ;).

[quote name='deer_1987']Fotoblogi sa fajne :D
Fotoblog sherry-niunia.flog.pl

Jak dla mnie fotoblog wiele nie różni się od zwykłego bloga. Na naszym zwykłym blogu mogę pisać "normalne" posty, a jak mi się będzie chciało to zdjęcia też dodam :cool3:.

[quote name='Pestka']Hej, kiedy będą jakieś fotki? ;)

Never :diabloti:.
Na razie nie mam czym robić zdjęć... :shake:

Posted

RCookie napisał(a):

Blog, a strona www to coś zupełnie innego ;).

Ale generalnie prowadzenie zarówno fotogalerii na DGM, bloga oraz strony www. - to jak dla mnie za dużo, zdecydowanie za dużo. :lol:

Posted

bosz, masz www? ja mam, ale zrobioną dzs, co tam moje to tylko zdjęcia i inne takie :lol: :evil_lol: robię teraz porządną stronę, a jak ty zrobiłaś na republice podstrony?

Posted

[quote name='Inkaa']Ale generalnie prowadzenie zarówno fotogalerii na DGM, bloga oraz strony www. - to jak dla mnie za dużo, zdecydowanie za dużo. :lol:

Kwestia rozłożenia sobie czasu :cool3:, są wakacje, więc ja mam go dość sporo, ale i tak nie zamierzam codziennie wszystkiego aktualizować, najbardziej bieżące informacje będą w tym temacie :cool1:.

[quote name='Czarna_Owieczka']www bardzo fajne :cool3: co jak co, ale tego to ja nigdy nie umiałam opanować :lol:
http://i40.tinypic.com/zjfdvl.jpg
mniam, natychasz mnie do upieczenia czegoś moim futrom :evil_lol:

swoją droga uwielbiam wasz banerek do galerii :razz: :grins:

Nie martw się, ja też. Nie ma to jak programy nie wymagające znajomości html'a :evil_lol:.
Cieszę się bardzo :cool3:. Ten przepis jest świetny. Tośka dzisiaj za tymi ciastkami nadal szalała, a jakiego speeda złapała :loveu:. I ósemki między nogami jej wychodziły, praktycznie bez naprowadzania :multi:.
Fajnie, że podoba Ci się nasz bannerek, to świadczy o tym, że spełnia on swoje zadanie :).

[quote name='jmw']bosz, masz www? ja mam, ale zrobioną dzs, co tam moje to tylko zdjęcia i inne takie :lol: :evil_lol: robię teraz porządną stronę, a jak ty zrobiłaś na republice podstrony?

Nie robiłam tam podstron, tylko w programie do robienia stronek :eviltong:.

Posted

RCookie napisał(a):

Cieszę się bardzo :cool3:. Ten przepis jest świetny. Tośka dzisiaj za tymi ciastkami nadal szalała, a jakiego speeda złapała :loveu:. I ósemki między nogami jej wychodziły, praktycznie bez naprowadzania :multi:.

a skąd masz ten przepis jeśli można wiedzieć? :cool3: nam się ciasta kończą i mogłabym coś upichcić :evil_lol:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']fajna stronka :cool3:

Dziękuje, gdyby nie Twoja pomoc, to nikt (z wyjątkiem mnie samej :lol:) nie mógłby jej teraz oglądać ;).

[quote name='Fauka']Ano mój labrador
Nowe fotki Tosi plis!

Cześć! :multi:
Jak tylko jakieś będę miała to wrzucę, ale to raczej nie prędko, bo jak już wcześniej wspominałam pozbawili mnie sprzętu focącego :shake:.

[quote name='PositiveThought']Bardzo fajna stronka, tylko ja bym na Twoim miejscu troszkę jeszcze dopracowała HTML ;)

Ja też mam wszystko na raz i czasem nie starcza mi czasu na ogarnięcie wszystkiego
Na przykład na stronie są strasznie zaległości. I jest niedorobiona :lol:

Mizianka dla Tochacza :calus:

Dziękuje :).
Robiąc stronkę w programach nie wymagających znajomości tego języka, chyba zawsze będą jakieś błędy i niedociągnięcia, a ja na razie jestem za bardzo zielona, żeby je znaleźć i naprawić. Mam nadzieję, że z czasem zacznę samodzielnie pisać i wtedy tych błędów będzie jak najmniej, ale dziękuje za tę uwagę :).

Twoja stronka też jest bardzo fajna :razz:. Taka przejrzysta, miło się ją przegląda :).

Toś zgodnie z życzeniem zostanie wymiziana :cool3:.
W ogóle ostatnio taka coraz bardziej przytulaśna się robi :loveu:.

[quote name='deer_1987']Tam od razu zdjecie mozesz dodac a na blogu to musisz zdjecie miec gdzies indziej zeby podlinkowa :P

Zależy na jakim blogu :cool3:. Na tych onetowskich nie ma problemu, ale jest mało miejsca, więc lepiej linkować gdzie indziej :lol:.

[quote name='Czarna_Owieczka']a skąd masz ten przepis jeśli można wiedzieć? :cool3: nam się ciasta kończą i mogłabym coś upichcić :evil_lol:

Dogomania >> Żywienie >> Smakołyki >> i tam gdzieś jest temat z przepisami, to na pierwszej stronie szukaj ;), a tak idąc na skróty to stronę wcześniej podawałam bezpośredni link.

[quote name='bianka19']Dzieńdoberek:loveu:

Hej! :multi:

[quote name='Foxowa']Hej, hej. :multi:

Co tam u was słychać? Jak pogoda?

Cześć! :)
U nas pogoda słoneczno - burzowa :evil_lol:. Rano mamy jakieś 16 stopni, temperatura idzie w górę i o godzinie 10 "z groszami" przybywa do nas ciemna chmura, która niesie ze sobą grzmoty i błyskawice :cool3:. Po burzy znów grzeje słoneczko.

Wczoraj wreszcie ojciec zrobił mi stacjonaty z rurek PCV! :multi: Mi się bardzo podobają :cool3:. Może dzisiaj namówię go, żeby zrobił mi stelaż do koła i może kolejną hopkę (na razie mam 3).

W sumie mamy 3 hopki, tunel twardy, slalom, w drodze koło i skok w dal (już znalazłam fajny materiał na tę przeszkodę, kwestia użycia siekierki :evil_lol:). Mam też pomysł na zrobienie rękawa, ale potrzebuję coś sztywnego, na to "wejście".
Nie wiem z czego (i czy w ogóle) robić murek :hmmmm:.
A tak to mam jeszcze w planach huśtawkę i palisadę, wczoraj pomyślałam sobie jeszcze o kładce, ale to jakaś bardzo mała musiała by być, co by jeszcze inne przeszkody się zmieściły :cool3:.

Posted

PositiveThought napisał(a):
Murek możesz zrobić ze styropianu, trzeba go tylko czymś okleić i pomalować ;)

Właśnie wczoraj sobie też o styropianie pomyślałam, bo coś tam powinno się znaleźć :razz:. Z tego co zauważyłam dużo osób robi z kartonów po sokach, ale mi się ten pomysł niezbyt podoba...

PositiveThought napisał(a):

My też mamy rękaw klubowy własnoręcznie robiony :evil_lol:
A jak sprawisz sobie jeszcze strefówki to zacznę Cię czcić i przyjadę do tych okolic Warszawy :evil_lol:

A z czego robiliście rękaw? :cool3:

Zapraszam, pomożesz mi oczko zakopywać, to będzie więcej miejsca :evil_lol:.

Posted

[quote name='PositiveThought']Moja trenerka(PARSONRK na forum) robiła, mam gdzieś fotki, jak obrobię to pokażę.

Oczko fajna sprawa :p

Słuchaj, mam takie pytanie, akurat do Ciebie, bo jesteś online:
Co myślisz o podpisywaniu fotek? Bo chciałabym zacząć je jakoś podpisywać, ale nie wiem czy imieniem i nazwiskiem(wydaje mi się za osobiście :oops: ), czy nickiem z forum(ale jak nickiem, to przecież Ci nie z dogo nie będą wiedzieć kim jestem)...

Ok, w takim razie czekam ;).
Mi się wydaje, że możesz imieniem i nazwiskiem, na dogo sporo osób tak robi ;).

[quote name='Shel']to teraz fotki :p

Nieee mam :eviltong:. Jak jakieś zrobię (od razu uprzedzam, że będą obrzydliwe :evil_lol:) to wrzucę.

Posted

[quote name='PositiveThought']Moja trenerka(PARSONRK na forum) robiła, mam gdzieś fotki, jak obrobię to pokażę.

Oczko fajna sprawa :p

Słuchaj, mam takie pytanie, akurat do Ciebie, bo jesteś online:
Co myślisz o podpisywaniu fotek? Bo chciałabym zacząć je jakoś podpisywać, ale nie wiem czy imieniem i nazwiskiem(wydaje mi się za osobiście :oops: ), czy nickiem z forum(ale jak nickiem, to przecież Ci nie z dogo nie będą wiedzieć kim jestem)...

dużo osób podpisuje pierwszą literą imienia i nazwiskiem, przykładowo J. Kowalski :evil_lol:

łoo to Wy już sporo tych przeszkód macie :crazyeye: ta Twoja Toś to zdolne dziewczę, nie chcesz z nią do jakiegoś klubu agilitowego iść? :cool3:

czekam na zdjęcia jakieś. :loveu:

Posted

Shel napisał(a):
No to go, go, cykać fotki :roll:

Nie popędzaj mnie, bo nic z tego nie wyjdzie :diabloti:.

Feigned napisał(a):
dużo osób podpisuje pierwszą literą imienia i nazwiskiem, przykładowo J. Kowalski :evil_lol:

łoo to Wy już sporo tych przeszkód macie :crazyeye: ta Twoja Toś to zdolne dziewczę, nie chcesz z nią do jakiegoś klubu agilitowego iść? :cool3:

czekam na zdjęcia jakieś. :loveu:

Tak też można :), ale nickiem też się czasem podpisują... ja znam dwie takie osoby.

Troszku tego jest :evil_lol:.
Chciałabym, ale teraz w wakacje żadnego kursu nie ma (a jeśli nawet by był, to raczej i tak nic by z tego nie wyszło, bo mam sporo wydatków ;)), więc jeśli już to może udałoby się wcisnąć gdzieś na jesieni, a tak to się domowo uczymy :). Teraz będę miała więcej przeszkód, a co za tym idzie - więcej możliwości.

A co do oczka - w naszym wypadku to okropna sprawa, bo zajmuje bardzo dużo miejsca (za dużo), jeszcze gdyby sucz lubiła w nim pływać, to ok, ale tak? Wyłowię ryby i zakopię :evil_lol:.

Posted

RCookie napisał(a):
Nie popędzaj mnie, bo nic z tego nie wyjdzie :diabloti:.

Pffff, to pojadę do tej twojej wawy i zmuszę cię :eviltong:

Posted

haha, przestań, a ja bym chciała oczko mieć :diabloti: miało być u nas, ale ostatecznie nie ma :-( ale miejsca też mam sporo więc może kiedyś też sobie przeszkody własne porobię, bo czasami nie mam co z psem na dworze robić jak on komend nie chce robić, tylko pobiegać by sobie wolał :eviltong: a z moją kondycją słabo, ile można od psa uciekać ? :evil_lol:

to idźcie gdzieś na jesień, daleko masz do Wawy? tam na pewno coś będzie. :cool3:
a o zawodach jakichś myślicie ? tzn chciałabyś z nią jeździć w przyszłości ? :razz:

Posted

RCookie napisał(a):

Chciałabym, ale teraz w wakacje żadnego kursu nie ma (a jeśli nawet by był, to raczej i tak nic by z tego nie wyszło, bo mam sporo wydatków ;)), więc jeśli już to może udałoby się wcisnąć gdzieś na jesieni, a tak to się domowo uczymy :). Teraz będę miała więcej przeszkód, a co za tym idzie - więcej możliwości.

Skoro umiecie lub będziecie umieli pokonywać tyle przeszkód, to po co chcecie zapisywać się na jakikolwiek kurs dla początkujacych?
Na takim kursie uczy się samych podstaw. :lol: