Illusion Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='cockermaister']Hej wam :loveu::razz::razz: co tam u was słychać ?? :cool3::cool3: Cześć! :) U nas nic ciekawego ;). Właśnie idzie burza, mam nadzieję, że jak przejdzie to zrobi się chłodniej i będzie można pójść na spacerek. Wreszcie zrobiłam tośkową stronę! :multi: Jest bardzo prosta i trzeba ją dopracować, ale można już zaglądać ;). Zapraszam :). Quote
stratoos Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Weszłam i bardzo mi się podoba :loveu: U nas jeszcze niestety grzmi i się błyska i musimy poczekać, bo Timek za nic nie wyjdzie w taką pogodę :evil_lol: Quote
Cavy Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 A my już od ponad tygodnia mamy spokój z burzami i deszczami. Jest piękna pogoda, bez jednej chmurki i wreszcie czuć że wakacje :loveu: Quote
Illusion Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Dziękuję :). U nas właściwie tylko grzmiało i trochę popadało. Potem poszłyśmy, pochodziłyśmy sobie po okolicy i spotkałam koleżanki, w tym jedną z Molly :cool3:. Poszłyśmy we cztery nad staw oddalony kilka km, spotkałyśmy kolegę, który łowił ryby :evil_lol:. Posiedziałyśmy trochę na "molo", a potem wracałyśmy autobusem. To był pierwszy raz, kiedy Tosia jechała ze mną autobusem, wydaje mi się, że już wcześniej nim jeździła, bo spisała się świetnie! :multi: Była bardzo grzeczna, nie bała się :). Quote
Atkaaaa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 a fotki jakies zrobilas?:mad: Stronka bardzo fajna;) Quote
Illusion Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Atkaaaa napisał(a):a fotki jakies zrobilas?:mad: Stronka bardzo fajna;) Jakbym miała aparat to bym pewnie jakieś zrobiła, a tak to na komórkowe za ciemno było. Dziękuje :). Quote
C&B Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Fajna stronka:loveu: U nas piękne lato, tylko przelotne deszcze, czasem trochę błyśnie, zagrzmi i tyle:eviltong: Quote
taxelina Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Mi tez sie podoba strona :D Dopisz do linkow mnie to ja Ciebie dopisze :P Quote
Illusion Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Strona bardzo ładna ;) C&B napisał(a):Fajna stronka:loveu: U nas piękne lato, tylko przelotne deszcze, czasem trochę błyśnie, zagrzmi i tyle:eviltong: Dziękuje ;). Nie chwal dnia przed zachodem słońca :eviltong:. Wakacje praktycznie dopiero się zaczęły :evil_lol:. deer_1987 napisał(a):Mi tez sie podoba strona :D Dopisz do linkow mnie to ja Ciebie dopisze :P A macie banner? To bannerami się wymienimy, "wymienianie się jest fajne" :lol:. Quote
Illusion Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 bianka19 napisał(a):Heej wam!:loveu::loveu: Cześć :). deer_1987 napisał(a):Nie mamy :P Zrob nam :D Za późno, już zaktualizowałam galerię i linki :eviltong:. Quote
Rahl Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Łał, świetna strona! My też mamy swoją, ale dawno już na nią nie wchodziłam :eviltong:. I tak zamierzam zrobić sobie nową stronę ;). Quote
Inkaa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Świetna strona! Kurczę, kiedyś myślałam nad założeniem Wełniakowi www. ale zrezygnowałam z kilku powodów. Po pierwsze nie umiem jej zrobić (znaczy może i bym się naumiała, bo to ponoć aż tak trudne nie jest, ale ... nie chce mi się!), po drugie oprócz grafiki powinien tam być jakiś tekst, a póki co, wakacje dopiero się zaczęły, i jakoś nie specjalnie chce mi się układać logiczne zdania. :diabloti: http://i44.tinypic.com/wmat1e.jpg Świetne! Quote
gops Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [LEFT]stronka fajna ale ja wole jednak foto blogi :lol:[/LEFT] Quote
Pestka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 gops napisał(a):stronka fajna ale ja wole jednak foto blogi :lol: a to nie woli :evil_lol: Quote
Illusion Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='gordonowa']Łał, świetna strona! My też mamy swoją, ale dawno już na nią nie wchodziłam :eviltong:. I tak zamierzam zrobić sobie nową stronę ;). Dziękuje :). To czekamy na Twoją stronkę, chętnie wymienimy się bannerami :). [quote name='Inkaa']Świetna strona! Kurczę, kiedyś myślałam nad założeniem Wełniakowi www. ale zrezygnowałam z kilku powodów. Po pierwsze nie umiem jej zrobić (znaczy może i bym się naumiała, bo to ponoć aż tak trudne nie jest, ale ... nie chce mi się!), po drugie oprócz grafiki powinien tam być jakiś tekst, a póki co, wakacje dopiero się zaczęły, i jakoś nie specjalnie chce mi się układać logiczne zdania. :diabloti: http://i44.tinypic.com/wmat1e.jpg Świetne! Dzięki ;). Ja nad tośkową stroną pracowałam kilka miesięcy z ogromnymi przerwami i wreszcie się udało, nic na szybko i nic na siłę :evil_lol:. [quote name='gops']stronka fajna ale ja wole jednak foto blogi :lol: [quote name='Pestka']a to nie woli :evil_lol: Moim zdaniem foto blogi, a taka stronka to zupełnie co innego ;). Upiekłam dzisiaj Tosi ciasteczka wątróbkowe :evil_lol:. Na teraźniejszą chwilę mała jest nimi zachwycona, mam nadzieję, że zostanie jej tak na dłużej, bo wyszło mi tego bardzo dużo :-o... Przepraszam za jakość ;). Quote
brjagata Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 hehe, wsadziłaś wątróbkę do piekarnika? :cool3: Quote
Illusion Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Agathee napisał(a):hehe, wsadziłaś wątróbkę do piekarnika? :cool3: Skorzystałam z przepisu zamieszczonego na DGM :eviltong:. Kisses napisał(a):Jaka strona świetna :loveu: Dodam Was sobie do linków u mnie :diabloti: A masz stronę? Podasz adres? :cool3: Quote
Kisses Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Jaka strona świetna :loveu: Dodam Was sobie do linków u mnie :diabloti: Quote
Kisses Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Jaka tam strona :diabloti: Blog :lol: Nie ogarniam tej republiki itp., za bardzo zaawansowane, jak na mnie :evil_lol: CAIRNOWO Mój też w robocie, ale już większość rzeczy zrobiona, głównie mam do uzupełnienia galerie Quote
Inkaa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Kisses napisał(a):Jaka tam strona :diabloti: Blog :lol: Nie ogarniam tej republiki itp., za bardzo zaawansowane, jak na mnie Popieram! Blogi są lepsze, mamy Taki swój prywatny, prowadzony od roku. :lol: Quote
LadyK Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Inkaa napisał(a):Popieram! Blogi są lepsze, mamy Taki swój prywatny, prowadzony od roku. :lol: Też tak uważam :diabloti: A tak poza tym to hej wam :hand: I mizianki dla Tosi :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts