MakeBelieve Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Wiesz, moja ma "Cat hunter" :D A te fotki są prześliczne ^^ Super miałaś pomysł :] Quote
Bzikowa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ja bym mojemu kupiła 'Killer' ale nie uznaję ubranek dla psów :lol: a co gorsza Bezik też nie :lol: Quote
Kisia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Wow ile Tosia umie sztuczek i ile ma obroży :loveu: :-o No po prostu rewelacja :loveu: Quote
Illusion Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='deer_1987'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/profile.php?do=editprofile"]Edytuj Swój Profil[/URL] AIM to jest gg, czesto jest aim zamiast gg ale to ten sam skrypt[/quote] Dzięki ;). Zaraz sobie ustawię. [quote name='madeleine']a witam śliczny z niej włochacz :loveu:[/quote] Dziękuje :). [quote name='C&B']Ta buza jest zabójcza:diabloti: Kiedy mojej chciałam kupić FBI, albo KILLER to rodzinka mnie wyśmiała:diabloti:[/quote] Moi rodzice do psich ubranek nic nie mają, ojciec uważał, że ja już naprawdę sfiksowałam, ale jak była zima to chciał, żeby Tosi to w domu nawet zakładać :lol:. [quote name='Vini.']Wiesz, moja ma "Cat hunter" :D A te fotki są prześliczne ^^ Super miałaś pomysł :][/quote] Dzięki ;). [quote name='Bzikowa']Ja bym mojemu kupiła 'Killer' ale nie uznaję ubranek dla psów :lol: a co gorsza Bezik też nie :lol:[/quote] Toś na tą bluzę nie zwraca uwagi, jak jej zakładam to sama głowę wpycha :lol:. [quote name='Kisia']Wow ile Tosia umie sztuczek i ile ma obroży :loveu: :-o No po prostu rewelacja :loveu:[/quote] Zbyt dużo to tego tak naprawdę nie ma, ale nadal się uczymy :). A co do obroży - fakt, trochę się tego nazbierało :evil_lol:. Wróciłam z Warszawy i jestem padnięta. Nie było chyba nikogo z mojej nowej klasy :evil_lol:. Quote
Onomato-Peja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 hej a może jakieś fotki co ? :loveu::loveu::loveu: Quote
Illusion Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Onomato-Peja']hej a może jakieś fotki co ? :loveu::loveu::loveu:[/quote] Mam fotki :cool3: Nasz mały dzisiejszy sukces :loveu: [IMG]http://i40.tinypic.com/2i23erl.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.tinypic.com/m90qqb.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.tinypic.com/2d1kacz.jpg[/IMG] Quote
LadyK Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Czyżby nowa sztuczka? :diabloti: Świetna :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 no no no:loveu: mój za nic by nie wlazł do miski z wodą :-o Quote
Illusion Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Nie, to nie sztuczka ;). Uczę Tosi miłości do wody lub chociaż lubienia jej :evil_lol:. Z czasem w misce będzie więcej wody, potem dam jej większy "zbiornik" (gdzie będzie jeszcze więcej wody) i tak stopniowo będę tę ilość zwiększać ;). Teraz jest akurat fajny moment, bo jest gorąco i sucz się ochłodzi trochę przynajmniej. Quote
LadyK Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='RCookie']Nie, to nie sztuczka ;). Uczę Tosi miłości do wody lub chociaż lubienia jej :evil_lol:. Z czasem w misce będzie więcej wody, potem dam jej większy "zbiornik" (gdzie będzie jeszcze więcej wody) i tak stopniowo będę tę ilość zwiększać ;). Teraz jest akurat fajny moment, bo jest gorąco i sucz się ochłodzi trochę przynajmniej.[/QUOTE] Aha :eviltong: To gratuluję postępu w nauce :multi: Quote
Onomato-Peja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 a potem co ? wrzucisz ją do stawu ? :evil_lol: Quote
bianka19 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Witam ;);) Ja tutaj pierwszy raz Fotki są śliczne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Będę zaglądać :p Pozdrawiamy i zapraszamy do naszej galerii :evil_lol: Quote
Kisses Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 A bu :multi: Witamy się :razz: Co tam u Was? Tez tak gorąco? U mnie tragedia, pies mi pada ze zmęczenia :evil_lol: Quote
C&B Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 To ja ci podeśle moją do nauki interakcji z wodą, ok?:diabloti: Bo ona w życiu do niej nie wejdzie, a chciało by się, bo chcę ją zabrać nad jezioro, ale cały czas na lądzie może być jej za gorąco, a w wodzie by się ochłodziła chodź trochę:p Quote
Illusion Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Owczarkowa napisał(a):Aha :eviltong: To gratuluję postępu w nauce :multi: Dziękujemy :). Onomato-Peja napisał(a):a potem co ? wrzucisz ją do stawu ? :evil_lol: Nie, wszystko stopniowo :eviltong:. bianka19 napisał(a):Witam ;);) Ja tutaj pierwszy raz Fotki są śliczne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Będę zaglądać :p Pozdrawiamy i zapraszamy do naszej galerii :evil_lol: Witamy! :multi: Kisses napisał(a):A bu :multi: Witamy się :razz: Co tam u Was? Tez tak gorąco? U mnie tragedia, pies mi pada ze zmęczenia :evil_lol: Cześć :cool3: Co u nas? Uczymy się pilnie, jak zwykle :evil_lol:. Też mamy straszne upały, Toś chłodzi się pod kanapą, a ja dzisiaj wymyśliłam, że mogę ją schłodzić wodą, to przy okazji będziemy się z nią zaprzyjaźniać :cool1:. groszek83 napisał(a):Witanko! Dlaczego Tosiek boi sie wody? Hej! :) Nie wiem, może ma jakieś przykre doświadczenia, w końcu nie mam jej od szczeniaka ;). Quote
stratoos Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Witam po raz pierwszy w poniedziałkowy wieczór :evil_lol: Super fotki, będę zaglądać częściej :loveu: Quote
.Agata. Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Łoo pamiętam ze Świata Psów :evil_lol: Cudowne ma oczka tzn.spojrzenie Tosia :loveu::loveu: Też bym chciała takiego małego czterołapka coby mu tyle obróżek kupować :cool3: Quote
Illusion Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 C&B napisał(a):To ja ci podeśle moją do nauki interakcji z wodą, ok?:diabloti: Bo ona w życiu do niej nie wejdzie, a chciało by się, bo chcę ją zabrać nad jezioro, ale cały czas na lądzie może być jej za gorąco, a w wodzie by się ochłodziła chodź trochę:p Podeślij, Tosi będzie raźniej :evil_lol:. stratoos napisał(a):Witam po raz pierwszy w poniedziałkowy wieczór :evil_lol: Super fotki, będę zaglądać częściej :loveu: Witamy i zapraszamy ponownie! :multi: Agata_Roki napisał(a):Łoo pamiętam ze Świata Psów :evil_lol: Cudowne ma oczka tzn.spojrzenie Tosia :loveu::loveu: Też bym chciała takiego małego czterołapka coby mu tyle obróżek kupować :cool3: Też Was pamiętam :cool3:. Dziękujemy :). Z tymi obróżkami to na jedno wychodzi, jakbym miała większego psa, to bym tyle nie kupowała :evil_lol:. Ostatnio i tak nie jest u mnie najgorzej, mam w planach jedynie takie fajne szeleczki, smyczkę i obrożę :diabloti:. Quote
psiulka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 RCookie napisał(a): Też Was pamiętam :cool3:. Dziękujemy :). Z tymi obróżkami to na jedno wychodzi, jakbym miała większego psa, to bym tyle nie kupowała :evil_lol:. Ostatnio i tak nie jest u mnie najgorzej, mam w planach jedynie takie fajne szeleczki, smyczkę i obrożę :diabloti:. No tak, co tam kilka 'niezbędnych' rzeczy więcej. :evil_lol: Gratulacje sukcesu! Jak tam Wam idzie 'zgon'? :cool3: Quote
Illusion Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 psiulka napisał(a):No tak, co tam kilka 'niezbędnych' rzeczy więcej. :evil_lol: Tosia przecież nie może ciągle w tym samym chodzić :shake: :diabloti:. Plany obrożowo - szelkowo - smyczowe zamierzam zrealizować dopiero, jak już nie będę miała poważniejszych wydatków ;). psiulka napisał(a): Gratulacje sukcesu! Dziękujemy :). psiulka napisał(a): Jak tam Wam idzie 'zgon'? :cool3: Jest dobrze, już się cieszyłam, że Toś wycisza swój wiatraczek, ale jednak zdarza się jeszcze, że podczas umierania go uruchamia :evil_lol:. Quote
Illusion Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Wypłosz :diabloti: Trzepanko Patrz! Tam coś leci! Ukłon Quote
Illusion Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Ukłonów ciąg dalszy Podskoczysz? :razz: Przepraszam, już tak nie będę... :placz: Opalamy się Quote
Recommended Posts