Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Pestka']Piękny ten rysnek ;)

[quote name='deer_1987']Slicznie rysujesz!

[quote name='Czarna_Owieczka']http://i39.tinypic.com/14tzs7.jpg
Ładnieee :D oko :loveu:

[quote name='Martunia']Ale ładny rysunek. :) Zdolnaś, jak również i Tosia. :D

[quote name='Owczarkowa']

Śliczny rysunek ! Ty to masz talent :cool3:

[quote name='Agathee']Ale piękny rys! :loveu: Narysuj mi Muffiego :lol:

Dziękuje wszystkim :oops:.

Mufficzka mogę narysować, ale nie wiem co z tego by wyszło, na razie mam do narysowania kilka innych psowatych ;).

[quote name='DorkaWD']http://i41.tinypic.com/11l1kzl.jpg
Nie mogę oglądać takiego słodaśnego, rozanielonego Tosiaka na poduszkach, bo z miejsca mam wyrzut sumienia, że moja to nawet łapki na łóżko postawić nie może :oops:

http://i39.tinypic.com/14tzs7.jpg
BRAWO! Zdolniacha z Ciebie :loveu:

Tosia tak jakby też nie może, bo jak nie jest wyczesana, to zostawia masę kłaków, ale i tak wszyscy jej ulegają :evil_lol:.

Dziękuje :).

[quote name='Sweet']Hej:D
co tam u was??:)

U nas szaro, buro i ponuro... Wczoraj świeciło słońce i było gorąco, po południu przyszła burza (tu muszę pochwalić Toś, bo się nie stresowała i miała super zapał do pracy :multi:, potem nawet głupawki dostała, to wzięłam jej pluszową kość, to mała ją trochę tarmosiła :loveu:). Dzisiaj jest dosyć fajna pogoda na spacer, tylko mokro jest... :angryy: Ja chcę normalne lato :shake:.

Posted

Weź mi przekaż taką tyci tyci odrobinkę swojego talentu :loveu:. Kiedyś próbowałam coś podobnego narysować, to wyszło takie zdeformowanie pyska, że od tego czasu nie mam nawet ochoty na rysunki :diabloti:.
A tak w ogóle to cześć :)

Posted

[quote name='RCookie']Ja chcę normalne lato :shake:.
Ja też.
Kilak dni temu w którejść galerii chwaliłam się, że u nas tak ciepło, miło i przyjemnie, ale wczoraj jak sie rozpadało, to nawet pies nie miał ochoty wychodzić na dwór.
Przez te temparetury w ogóle nie czuję wakacji. :cool1:

Masz naprawdę duży talent do rysowania. :loveu:

Posted

Witamy tośkowe ;)
u nas pogoda też wredna, od soboty praktycznie deszcze i burze, dzisiaj też ma padać w nocy :shake: a miałam zamiar jechać na tydzień do kuzynki...

a rysunek widziałam już na forum (wiesz jakim :eviltong:) i że jest świetny, to oczywiście wiadomo :p

Posted

[quote name='gordonowa']Weź mi przekaż taką tyci tyci odrobinkę swojego talentu :loveu:. Kiedyś próbowałam coś podobnego narysować, to wyszło takie zdeformowanie pyska, że od tego czasu nie mam nawet ochoty na rysunki :diabloti:.
A tak w ogóle to cześć :)

Hej! :multi:

Rysowania można się nauczyć :cool3:. Chociaż jak ja próbowałam (mam na myśli naukę z książek), to kiepsko mi to wychodziło i chyba wolę uczyć się za pomocą prób i błędów ;).

[quote name='Inkaa']Ja też.
Kilak dni temu w którejść galerii chwaliłam się, że u nas tak ciepło, miło i przyjemnie, ale wczoraj jak sie rozpadało, to nawet pies nie miał ochoty wychodzić na dwór.
Przez te temparetury w ogóle nie czuję wakacji. :cool1:

Masz naprawdę duży talent do rysowania. :loveu:

Jak dla mnie to mogłoby być tak z 22 stopnie C, słoneczko, jakiś wietrzyk... :loveu:
Nie lubię jak jest zbyt gorąco, ale aktualna pogoda też mi się nie podoba. W wiadomościach o jakiś podtopieniach w niektórych wsiach mówili :crazyeye:.

Dziękuje :).

[quote name='Sarah']Witamy tośkowe ;)
u nas pogoda też wredna, od soboty praktycznie deszcze i burze, dzisiaj też ma padać w nocy :shake: a miałam zamiar jechać na tydzień do kuzynki...

a rysunek widziałam już na forum (wiesz jakim :eviltong:) i że jest świetny, to oczywiście wiadomo :p

Ja chciałam w tym tygodniu jechać na wieś do wujka dobrze, że nie jechaliśmy :roll:.

Dziękuje :oops:.

[quote name='Vini.']Wpadłam ^^ Dzień dobry ^^ A tak na serio... thx za komplet :* A Toś jak zwykle śliczna ;] A ten border sliczny *.*

Proszę bardzo, naprawdę cieszę się, że Ci się podoba, bo ciężko Ci dogodzić :lol:.

Dzięki ;).

Mam w aparacie jakieś ogródkowe zdjęcia Tosi, ale są takie sobie, więc jutro, jak będzie w miarę ładnie (jeśli chodzi o wyjście na zewnątrz z aparatem), to jakieś zrobię :).

Posted

Pańcia fotografowała jakieś badyle...

...więc się obraziłam

Potem zauważyłam, że obiektyw kieruje się na mnie i od razu strzeliłam uśmiech...

Potem w ramach rekompensaty pańcia zabrała mnie do lasu...

...gdzie w niektórych miejscach grzało słońce!

Posted

Ja się opalałam... :rolleyes:

A pańcia kazała mi się ładnie ukłonić... :modla:

W nagrodę dostałam jakiegoś małego smaka, którego musiałam najpierw znaleźć... :mdleje:

Chwilę potem znów zaświeciło słońce! :sweetCyb:

A pańcia nadal swoje... :stupid: