Cambel&Megi Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 na wiosnę psy zazwyczaj mniej jedzą, aktywność się zwiększa,kurde to ten mój lis jak śmietnik połyka wszystko co jej dam :placz: oddam 1kg lisa! chcesz ?!:eviltong: jakieś kluchy z mięsem, etc., jakaś właśnie wysokoenergetyczna karma, powinna Toś przytyć :lol: Quote
Boness. Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 No to i my witamy i będziemy odwiedzać :D A Tośkę już nie raz widziałam, tutaj też kiedyś byłam, ale nie komentowałam :oops: Obiecuję poprawę :razz: Pozdrawiamy! Quote
taxelina Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 RCookie napisał(a):Jestem prawie pewna, że Twój Tz szybciej zgrywa fotki ze swojego aparatu, niż mój ojciec :evil_lol:. . Jak nie zgrywa to sama zgrywam z jego :P A na serio mi teraz ciezej robic fotki rybkom jak lampa nie dziala wiec jego musze uzywac Quote
Illusion Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 (edited) Cambel&Megi napisał(a):kurde to ten mój lis jak śmietnik połyka wszystko co jej dam :placz: oddam 1kg lisa! chcesz ?!:eviltong: jakieś kluchy z mięsem, etc., jakaś właśnie wysokoenergetyczna karma, powinna Toś przytyć :lol: O, bardzo chętnie. Rude upchnę do łapek, szyjki i brzucha, co by czarne pozostało czarne :evil_lol:. Jak Toś nie będzie tyła, to kupię kennel i ograniczę jej ruch do obrotów w czterech, metalowych ścianach :diabloti:. W sumie to się już nie dziwię, czemu ona w zimie zbyt wiele nie ważyła, no i teraz schudła, przecież ile to się babsko naskacze jak żarcie widzi :shake:, to żaden człowiek chyba nie jest w stanie zliczyć. Wczoraj mieliśmy grilla, a pies miał zakaz wchodzenia do ogródka, bo ojciec chwasty pryskał, więc musiałam ją zamknąć, ale się najęczała. Tutaj takie zapaszki do niej dochodzą, a ona nawet troszeczkę nie może spróbować :lol:. Oczywiście potem mama ją wpuściła do kuchni i uległa psiej hipnozie. Strasznie śmiesznie to wygląda, chyba kiedyś nagram :lol:. Najpierw Tośka dopinguje jedzącego skacząc wokół i machając łapkami. Potem siada i wpatruje się raz w jedzenie, raz w oczy jedzącego, cały zabieg powtarza zazwyczaj do osiągnięcia swojego celu. Jedynie tacy twardziele jak ja, potrafią sprawić, że Toś da sobie spokój :lol:. Boness. napisał(a):No to i my witamy i będziemy odwiedzać :D A Tośkę już nie raz widziałam, tutaj też kiedyś byłam, ale nie komentowałam :oops: Obiecuję poprawę :razz: Pozdrawiamy! Witamy i zapraszamy częściej! :multi: deer_1987 napisał(a):Jak nie zgrywa to sama zgrywam z jego :P A na serio mi teraz ciezej robic fotki rybkom jak lampa nie dziala wiec jego musze uzywac To nie masz tak źle, ja nie mogę sama zgrać (czemu? nie wiem :lol:). Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Feigned Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 wiesz co, u nas z jedzeniem podobnie :evil_lol: tylko po Axelu tak nie widać że chudy bo futro to zakrywa :diabloti: ale jutro jadę do zoologika to też chyba kupię jakaś Acane na spróbowanie, bo royal tak średnio mu smakuje, je jak musi :evil_lol: Quote
groszek83 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ja też chętnie oddam tak z kilo łaciatego ale gdzie to w Tosie upchniesz to już nie wiem:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 RCookie, brawo, ja bym nie potrafiła oprzeć się takim Tosieńkowym oczętom :mdleje:, od razu bym uległa... [quote name='groszek83']Ja też chętnie oddam tak z kilo łaciatego ale gdzie to w Tosie upchniesz to już nie wiem:evil_lol:to byłby dopiero mix :evil_lol: Quote
Illusion Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Feigned, ja do RC jakoś nie jestem przekonana, bo używają rakotwórczych konserwantów... groszek83, każdy tłuszczyk się przyda, najwyżej domalujemy Tosi jakieś łatki i tam się upchnie :cool3:. Cambel, wiesz, czasem nawet twardziele wymiękają, ale na ogół staram się do takich sytuacji nie dopuszczać ;). Bartiśkowa, witamy! :multi: deer, tak, już mam :). Niedługo postaram się dać jakieś fotki spacerowe, na razie mam tylko Toś w nowym komplecie i swoje buty na bal :lol:. Quote
Illusion Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 (edited) ................................ Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Feigned Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ale śliczne te buty są, obroża i smycza też fajowe :loveu: u Was wszystkich te bale takie uroczyste a u mnie tylko jakaś dyskoteka :evil_lol::lol: a co to za chłopak ? :razz: z Twojej klasy jakiś ? Quote
Illusion Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 (edited) ...................................... Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Illusion Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 (edited) .................................. Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Sweet Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Hej:D śliczne te buty:loveu: widzisz masz już coś;D A co do chłopaka to pogadasz jeszcze z nim:razz::razz: A i śliczny komplecik ma Tosia:lol::lol: Quote
Boness. Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 No to ja powtórzę wcześniejsze wiadomości: śliczny komplecik i ładne buty :D Pasują Tośce te kolorki :loveu: Quote
Illusion Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='Boness.']No to ja powtórzę wcześniejsze wiadomości: śliczny komplecik i ładne buty :D Pasują Tośce te kolorki :loveu: Dziękujemy :). Quote
Bartiśkowa_ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Tosia wygląda bajecznie w tym kompleciku :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 http://i42.tinypic.com/2hozj4j.jpg Tosia jest strasznei fotogeniczna :loveu: zwierzątko fajniuśkie jak sie nazywa ? :evil_lol: przesoczył :mad: Quote
Illusion Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Tosia wygląda bajecznie w tym kompleciku :loveu: Dziękuje :). Moje nowe zwierzątko :eviltong: Quote
Illusion Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Zawistne spojrzenie :evil_lol: Baw się ze mną! :sweetCyb: I taka fotka na koniec Quote
Illusion Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']http://i42.tinypic.com/2hozj4j.jpg Tosia jest strasznei fotogeniczna :loveu: zwierzątko fajniuśkie jak sie nazywa ? :evil_lol: przesoczył :mad: Dziękuje :) Zwierzątek jest tak dużo, że każde z nich będzie mieć to samo imię - Gienia :loveu: :evil_lol:. Quote
Feigned Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 http://i44.tinypic.com/4t6jxd.jpg ale pozuje :loveu: cudna :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 obrożoholiczka :shake: http://i44.tinypic.com/4t6jxd.jpg ale trzeba przyznać, że super Tosia wygląda :) i jeszcze obroża się komponuje z ogródkiem :diabloti: super zdjęcia, jak zawsze :loveu: Quote
Recommended Posts