Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tosiaczek na ćwiczeniach jest taki zwinny i skoczny jak wiewióreczka :loveu:(tylko kolor nie ten;))

Proszę o fotki z oczkami, takimi zakochanymi,rozmarzonymi... Czyli Tosiaczkowymi :loveu:

Posted

Witamy! :multi: U nas nic ciekawego, fotek w najbliższym czasie jednak nie będzie, bo nie wiem kiedy znów będę mieć aparat :shake:. Może jak będziemy na spacerze z koleżanką i jej suńką to poproszę, żeby wzięła swój aparat, żebym mogła sfotografować Tośkę ;).

Posted

Aha eh glupio.. ja zauwazylam ze 350d zaczyna sie psuc znaczy od ostatniego razu jak byl u sasiadow to cos stuka, tz sprawdzal co - ja juz zapomnialam co to bylo - ale powoduje ze lampa nie dziala.. 350d jest w sume jest stary ale to taki specjalny z usa sprowadzany, kupiony dla tz za moja pierwsza w zyciu wyplate wiec glupio jakby sie popsul.. szczegolnie ze 40d do konca grudnia splacamy wiec nie kupimy czegos uzywanego czy nowego dla mnie...

nic powiedzial mi tz ze jak sie popsuje calkiem to rozbierze i zerknie. na razie dziala i robi ladnie fotki ale bez lampy :D nic na dworzu nie potrzeba z lampa :D

Posted

uhhhh no cóż tak to bywa z "rodzinnymi" aparatami...:eviltong:

bez końca to będę powtarzać...ale jestem pełna podziwu, jak radośnie Tosia pracuje :loveu: :loveu: doopeczka to jej któregoś dnia odpadnie, tak nią kręci :lol: fenomenalne :loveu:

Posted (edited)

Cambel, dziękujemy :lol:.

Feigned, witamy! :multi:

Wczoraj mój babiszon ładnie zjadł śniadanie i kolację, a dziś jedzenie znów zrobiło się beee i fuuuj. Tośce od tego kręcenia doopką chyba zaczęło się w niej przewracać :mad:.

Edited by Illusion
Posted

Cambel&Megi napisał(a):
ohhh jaka wybredna panienka :lol: a co ona w ogóle dostaje ? :oops:

Niedawno skończyła worek TOTW z łososiem (na końcówkę już nawet nie chciała patrzeć :lol:). W tzw. między czasie karmienia łososiowym TOTW kupiłam jej tak z czystej ciekawości 400g nowej acany adult small breed i bardzo jej zasmakowała, więc pomyślałam sobie, że zobaczymy jak będzie dalej z tym TOTW i jak się nie poprawi, to kupię większy worek tej acany i kupiłam ;). Jak na razie mała ją szamie i w porównaniu z innymi karmami sądzę, że jest ok. Zobaczymy jak będzie wyglądać po dłuższym czasie karmienia, no i czy nadal będzie jej tak bardzo smakować (mam cichą nadzieję, że tak ;)).
Mamy już za sobą starą wersję acany dla dorosłych psów małych ras, brita, chicken soup, TOTW z kaczką, TOTW z łososiem i to chyba wszystko.

Od czasu do czasu Tosiek dostaje puchy dla psów (w sumie nie ważne jakiej firmy, ona dałaby się za nie pokroić :evil_lol:) i czasami sama coś jej upichcę :).

Posted

deer_1987 napisał(a):
Na razie do czasu z 350d sie nie rozwali a coraz blizej do tego..

Jestem prawie pewna, że Twój Tz szybciej zgrywa fotki ze swojego aparatu, niż mój ojciec :evil_lol:.

Cambel&Megi napisał(a):
Ale jej dogadzasz... :cool3: a mój biedny lisek ciągle na tym samym :P chyba, że coś użebra od rodzicielki :lol:

A no dogadzam, dogadzam, bo Tośka to straszna chudzina. Może na zdjęciach bardzo tego nie widać, ale w rzeczywistości mała wygląda jakby uciekła z Oświęcimia, na dodatek ostatnio sporo mi schudła :shake: (chyba, że źle ją zważyłam, nasza waga nie jest zbyt dokładna, ale to jak większość automatów), na wiosnę psy zazwyczaj mniej jedzą, aktywność się zwiększa, więc chcę ją bardziej podtuczyć. Kupiłam na próbę 400g acany sport&agility, ale granulki ma za duże i smakowo suczy jakoś nie podchodzi. Zobaczę jak będzie i czy w ogóle będzie tyć po tej acanie dla psów małych ras. Pytałam weterynarza czy ma coś na poprawę apetytu, ale on twierdzi, że nie ma sensu pchać w psa sterydów i już lepiej dodawać coś do suchego. Na razie nie jest z tym jedzeniem tak źle.
Może zacznę jej częściej gotować? Koleżanka mówiła, że jak dawała swojej pudlicy więcej gotowanego to jej przytyła. Tośka by się pewnie baaardzo cieszyła, jakby częściej gotowane mięsko dostawała :cool3:.
Ja to nawet lubię jej gotować, jedyne stworzenie w tym domu, które zajada się moimi potrawami :evil_lol:.