Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cambel, ja teraz się zastanawiam gdzie upchnąć huśtawkę i palisadę, bo reszta to pikuś :lol:. Chociaż i tak wszystko będzie nieco mniejsze, więc raczej nie będzie problemu ze schowaniem.
Jak znaczna część społeczeństwa nie wie, że pies potrzebuje spaceru dłuższego i ciekawszego niż wyjście na siusiu przed blok, to myślisz, że normalnie by się patrzyli, na człowieka, który rozkłada psu jakieś patyki? :evil_lol:

Dzisiaj znów ćwiczyłam z Toś i w sumie jestem zadowolona, chyba zacznę szukać jakiś prostych torków składających się głównie z hopek :lol:.

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kurczę, ja najbardziej się boje mat.-przyr. :roll:

ja latem w ogrodzie też jakieś hopki porozkładam :evil_lol:
a ty z Tośką chodzisz do jakiegoś klubu czy tylko tako sobie ćwiczycie? :cool3:

Posted

Hej! Wlasnie tak ogladam pobierznie Wasza galerie i stwierdza , ze masz swietnego psiaka :loveu: Podejrzewam, ze on jest taki jak moj, czyli male, ale , zwinne, skoczne i ruchliwe :loveu:

Posted

Dziewczyny, trzymam za Was kciuki na egzaminach!
Szczerze mówiąc to już zapomniałam jak to jest :roll: Nie przyznam się kiedy ostatnio coś zdawałam, zaliczyłam czy broniłam, bo bym dostała zakaz wstępu :lol:

RCookie, no, no... fajnie to sobie obmyśliłaś! Huśtawka to nawet mogłaby być dla mojej Malwy :razz: po małych modyfikacjach oczywiście :roll:
U mnie problem ze zdziwionymi sąsiadami odpada - nie jestem już w stanie ich zaskoczyć (lata praktyki :evil_lol:) A nawet jakby, to pomyślą, że to plac zabaw dla dziecka ;)

Posted

Feigned, ja na początku też bałam się bardziej części mat-przyr, ale zdałam sobie sprawę, że na część humanistyczną będę potrzebowała więcej czasu, tzn. boję się, że będzie jakiś głupi temat tej głównej pracy i mi czasu nie starczy :shake:. Z drugiej strony na próbnych się wyrabiałam i zawsze mi jeszcze tego czasu zostawało, więc mam nadzieję, że tym razem też tak będzie.

Nie ćwiczę z Toś w klubie (choć po cichutku sobie o tym myślę), na razie domowo.

fuksowata, dziękujemy :). Z opisem Tośki trafiłaś w samą dziesiątkę :cool3:.

Cortezik_82, dziękujemy ;).

Przy okazji witam nowych gości! :multi: Zapraszamy ponownie :).

DorkaWD, jaki tam zakaz? :eviltong: Ja bym chciała mieć już wszystko za sobą, zdobyć jakąś fajną pracę i egzystować sobie dalej :lol:.

U mnie sąsiedzi nic nie widzą, bo mam dosyć wysoki płot, ale pewnie zastanawiają się, czy wszystko ze mną w porządku, jak przykładowo mówię do psa :lol:.

Posted

Dziewczyny, nie bójcie się egzaminu;) ja tłumok ocenowy, ze średnią... przemilczmy:evil_lol: dostałam się no najlepszego liceum w mieście za punkty z konkursów/zawodów i egzaminu tak naprawdę, z którego miałam 86/87 punktów. Ja na parwdę się nie uczę, nie wiem nawet który król był pierwszy czy ostatni, nie wiem czym się różnią żyły od.. tych drugich co w nich krew płynie:evil_lol: wystarczy myśleć logicznie... no i mój wieczny luz:diabloti: ja się nie stresuję, będzie co będzie;) na pisaniu też wymyślałam, bo nie czytałam lektury a miałam maksa :evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
Dziewczyny, nie bójcie się egzaminu;) ja tłumok ocenowy, ze średnią... przemilczmy:evil_lol: dostałam się no najlepszego liceum w mieście za punkty z konkursów/zawodów i egzaminu tak naprawdę, z którego miałam 86/87 punktów. Ja na parwdę się nie uczę, nie wiem nawet który król był pierwszy czy ostatni, nie wiem czym się różnią żyły od.. tych drugich co w nich krew płynie:evil_lol: wystarczy myśleć logicznie... no i mój wieczny luz:diabloti: ja się nie stresuję, będzie co będzie;) na pisaniu też wymyślałam, bo nie czytałam lektury a miałam maksa :evil_lol:

noo, a jak ktoś nie jezdzi na zawody ani konkursy to hmm ma problem :evil_lol: ja np :diabloti:

co tam u Was? :cool3:

Posted

[quote name='RCookie']

DorkaWD, jaki tam zakaz? :eviltong: Ja bym chciała mieć już wszystko za sobą, zdobyć jakąś fajną pracę i egzystować sobie dalej :lol:.

A ja bym chciała wrócić do szkoły... O nie, nie, nie chcę znowu być nastolatką :diabloti: To nie na moje nerwy ;) Ale może jakiś kierunek zaoczny, jakiś taki na luzie... Jak odchowam Malwę to coś pomyślę :cool3: Uczenie się nie pozwala szybko się zestarzeć (przynajmniej umysłowo).
Pozdrawiam!

Posted

Ja już po części humanistycznej i dzisiejszej mat-przyr. Wrażenia? Myślałam, że będzie gorzej, ale w sumie nie było tak źle. Z testu w części humanistycznej mam 19/20pkt :multi:.
Podobno był przeciek i zatrzymali już 18-latka, który się do tego przyznał, mam nadzieję, że nie będziemy pisać drugi raz :shake:.

Posted

RCookie napisał(a):
Ja już po części humanistycznej i dzisiejszej mat-przyr. Wrażenia? Myślałam, że będzie gorzej, ale w sumie nie było tak źle. Z testu w części humanistycznej mam 19/20pkt :multi:.
Podobno był przeciek i zatrzymali już 18-latka, który się do tego przyznał, mam nadzieję, że nie będziemy pisać drugi raz :shake:.

ale chamsko by było jakbyśmy jeszcze raz musieli pisać, ja bym się wkurzyła niezle :angryy:
a jak ci mat.-przyr. poszedł ?
ja tam pokręciłam trochę .. :placz:

Posted

Hmm... sądzę, że z mat-przyr mogło być u mnie gorzej, mam kilka błędów, a kilku odpowiedzi nie jestem pewna (nie pamiętam co zaznaczyłam) ;).
Też bym się wkurzyła, jakbyśmy musieli pisać to drugi raz :mad:.

Posted

[CENTER]Ja też nie chcę drugi raz pisać :roll:
Ale pewnie nie będzie trzeba, bo tak jak w tamtym roku też było coś tam z tą lekturą, że niby miał być powtarzany humanistyczny, a nie był xD[/CENTER]

Posted

Dziękujemy :).

Mam kilka filmików z dzisiaj :).
Przy okazji pochwalę się, że Tośka szybko załapała, że do rury, która robi za tunel można wejść i ona wcale nie zjada :evil_lol:.

Pierwsze przebiegi z tunelem
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

W przerwie między skakaniem

Hopania ciąg dalszy, tym razem z nieco innej perspektywy

Slalom - przypomnienie (teraz kijki są ciaśniej ustawione)

Posted

fuksowata napisał(a):
Tez trzymam kciuki za postepy edukacyjne Tosi :loveu: Rosnie nam mala zdolniacha

Cortezik_82 napisał(a):
Cześć:multi:
Filmy super:p. Tosia świetnie sobie radzi:cool2:, rośnie nam mistrzyni:loveu:

Dziękujemy :).

Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to za ok. 2 tygodnie Toś będzie ciachana :evil_lol:.

No i przy okazji informuję, że nie będzie mnie od 18 do 23 maja - zielona szkoła ;). Piszę o tym teraz, bo potem mogłabym zapomnieć Was uprzedzić i znów by było, że o galerii zapomniałam :eviltong:. Muszę sobie jakieś leki na pamięć kupić.

Fotki będą jak odzyskam pożyczony aparat i swoją czystą kartę pamięci :).