Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zdjęć na razie nie mam, może jutro uda mi się jakieś skombinować ;).
Dzisiaj coś chciałam zrobić, ale wróciłam zmęczona do domu, a potem już się ciemnawo zaczęło robić i zdjęcia byłyby jeszcze gorsze niż przy "lepszym" świetle. Dołożyli nam dodatkowy, obowiązkowy angielski, na którym i tak nic praktycznie nie robimy i siedziałam w szkole 8h, choć powinnam skończyć po 6h.

Posted

Cześć! :loveu::cool3: Dawno się nie odwiedzaliśmy... ja po prostu, brak czasu. :shake:
Ale teraz ferie, więc myślę, że nadrobimy. ;)
Co tam u was? Zimowo? ;) U nas zima, śnieg. No ale, że się roztapia, bo z taką temperaturą, to szkoda gadać, to drogi masakryczne... :shake:
My w końcu mamy fotki. Serdecznie Cię zapraszamy na mega dostawę.
Pozdrawiamy z zimowych Lubniewic. :loveu:

Posted (edited)

[quote name='groszek83']Uroki szkoły
To czekamy cierpliwie na jakieś nowe zdjęcia

O, cześć groszki :cool3:.

[quote name='Owczarkowa']

Witamy się

[quote name='Shetanka']My również witamy

[quote name='Infortune.']To my też się powitamy trochę
Ja w szkolę też spędzam trochę czasu, ale to chyba jej uroki

Witamy! :multi:

[quote name='NUTELLASTELLA']Cześć! :loveu::cool3: Dawno się nie odwiedzaliśmy... ja po prostu, brak czasu. :shake:
Ale teraz ferie, więc myślę, że nadrobimy. ;)
Co tam u was? Zimowo? ;) U nas zima, śnieg. No ale, że się roztapia, bo z taką temperaturą, to szkoda gadać, to drogi masakryczne... :shake:
My w końcu mamy fotki. Serdecznie Cię zapraszamy na mega dostawę.
Pozdrawiamy z zimowych Lubniewic. :loveu:

Hej! :)
U nas zima w pełni, a już się cieszyłam, że powoli wiosna do nas idzie.
Dzisiaj na geografii tak zaczął padać śnieg, że za oknem było dosłownie biało i w sumie to większość osób głównie na tym się skupiała :lol:.

[quote name='anitaaa i bartis']Hej :multi: co u was ?

Cześć :), w sumie to nic ciekawego, pańcia wygląda jakby uciekła z rąk psychopaty, który miał przy sobie nożyce (czytaj - fryzjer :lol:), a piesa się szkoli i rozpuszcza... - tu nie wiem czy się cieszyć, martwić, czy co tam jeszcze czuć.

Edited by Illusion
Posted

RCookie napisał(a):
Wszelkie pretensje proszę kierować do moich szanownych nauczycieli :evil_lol:.
Jutro mam kartkówkę z matematyki, kartkówkę z fizyki i sprawdzian z fizyki, którego nie pisałam i muszę siedzieć w szkole do 15:00... Ten tydzień w ogóle nie jest zbyt ciekawy :shake:.
Byłam u fryzjera z nadzieją, że dzięki nowej fryzurze coś się zmieni w mojej samoocenie, ale jest jeszcze gorzej :lol:, moja koleżanka ma zdjęcia ze mną i z Toś, więc jak mi je wyślę to Was nimi postraszę :diabloti:.

To tyle wywodu o mnie, teraz napiszę co dokładniej u Tośki :cool3:.
Pisząc wyżej, że Toś mi się rozpuściła miałam na myśli to, że zaczęła warczeć na Molly :crazyeye:, tzn. mała robi to tylko wtedy, kiedy tamta chce ją dziabnąć, więc to chyba dobrze, bo gdy Molly usłyszy warknięcie to daje sobie z Tośką spokój i w rezultacie nie dochodzi do "rękoczynów". A poza tym to na wspólnych spacerach zachowuje się właściwie bez zastrzeżeń.
Nawet przywołanie jakoś ostatnio lepiej nam wychodzi.

Wczoraj i dzisiaj Tośka nosiła w pysku pojemnik po serku waniliowym, podejrzewam, że wcześniej też nosiła różne rzeczy tylko tego nie zauważałam (tzn. rzeczy nie będące jedzeniem), więc to dobry znak :cool3:.

Teraz uczymy się slalomu i wchodzimy do metalowej miski, niedługo dam jakieś filmiki.

Mam ok. 30 zdjęć z dzisiejszego spaceru i później może koleżanka podeśle mi te, co robiła swoim aparatem, pewnie wrzucę je w piątek/weekend ;).

No i to chyba na tyle, ciekawe czy ktoś wszystko przeczytał :evil_lol:.

Aha, dodam jeszcze, że Wasze galerie postaram się odwiedzić jak tylko znajdę więcej czasu.

No to nauczyciele sobie nagrabili! :mad:
Ja też baardzo nie lubię, jak za oknem taka piękna pogoda, a tu trzeba się męczyć w szkole. :shake:
Fryzurkę pewnie masz świetną, ale coś ty mi wybrzydzasz... :roll:
No, no!! :mad:

Widzę, że Tośką wielkie postępy. I ja się cieszę! :multi:

Posted

Hej Tośkowe! :razz: Wyczytałam, że używasz Stoma Żelu, a ja właśnie przymierzam się do zakupienia. ;) Są jakieś efekty? Tosia lubi te 'zabiegi'? ;)

Czekamy na te Twoje zdjęcia z sucz. :loveu: