taxelina Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Shetanka']przychodzimy i o fotki prosimy :lol:[/quote] to iddzcie do nas, tam sa fotki :D Quote
Illusion Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Zdjęć na razie nie mam, może jutro uda mi się jakieś skombinować ;). Dzisiaj coś chciałam zrobić, ale wróciłam zmęczona do domu, a potem już się ciemnawo zaczęło robić i zdjęcia byłyby jeszcze gorsze niż przy "lepszym" świetle. Dołożyli nam dodatkowy, obowiązkowy angielski, na którym i tak nic praktycznie nie robimy i siedziałam w szkole 8h, choć powinnam skończyć po 6h. Quote
Feigned Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ja w poniedziałki zawsze 8 godzin w szkole :placz: a jutro 7, to też wcale nie lepiej. czekamy na foty :cool3::loveu: Quote
Shetanka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 no ja w czwartki też siedzę 8h w szkole ;/ Quote
groszek83 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Uroki szkoły:loveu: To czekamy cierpliwie na jakieś nowe zdjęcia;) Quote
Infortune. Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 To my też się powitamy trochę :cool3: Ja w szkolę też spędzam trochę czasu, ale to chyba jej uroki :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Cześć! :loveu::cool3: Dawno się nie odwiedzaliśmy... ja po prostu, brak czasu. :shake: Ale teraz ferie, więc myślę, że nadrobimy. ;) Co tam u was? Zimowo? ;) U nas zima, śnieg. No ale, że się roztapia, bo z taką temperaturą, to szkoda gadać, to drogi masakryczne... :shake: My w końcu mamy fotki. Serdecznie Cię zapraszamy na mega dostawę. Pozdrawiamy z zimowych Lubniewic. :loveu: Quote
Sweet Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 hej:) ja do was przychodze w koncu bo mam troche wolnego a was nie ma:( gdzie jestescie?? Quote
Illusion Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 (edited) [quote name='groszek83']Uroki szkoły To czekamy cierpliwie na jakieś nowe zdjęcia O, cześć groszki :cool3:. [quote name='Owczarkowa']Witamy się [quote name='Shetanka']My również witamy [quote name='Infortune.']To my też się powitamy trochę Ja w szkolę też spędzam trochę czasu, ale to chyba jej uroki Witamy! :multi: [quote name='NUTELLASTELLA']Cześć! :loveu::cool3: Dawno się nie odwiedzaliśmy... ja po prostu, brak czasu. :shake: Ale teraz ferie, więc myślę, że nadrobimy. ;) Co tam u was? Zimowo? ;) U nas zima, śnieg. No ale, że się roztapia, bo z taką temperaturą, to szkoda gadać, to drogi masakryczne... :shake: My w końcu mamy fotki. Serdecznie Cię zapraszamy na mega dostawę. Pozdrawiamy z zimowych Lubniewic. :loveu: Hej! :) U nas zima w pełni, a już się cieszyłam, że powoli wiosna do nas idzie. Dzisiaj na geografii tak zaczął padać śnieg, że za oknem było dosłownie biało i w sumie to większość osób głównie na tym się skupiała :lol:. [quote name='anitaaa i bartis']Hej :multi: co u was ? Cześć :), w sumie to nic ciekawego, pańcia wygląda jakby uciekła z rąk psychopaty, który miał przy sobie nożyce (czytaj - fryzjer :lol:), a piesa się szkoli i rozpuszcza... - tu nie wiem czy się cieszyć, martwić, czy co tam jeszcze czuć. Edited October 5, 2012 by Illusion Quote
Kasia&Rika Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 RCookie napisał(a): No i to chyba na tyle, ciekawe czy ktoś wszystko przeczytał :evil_lol:. JA:diabloti: witamy się:eviltong: i czekamy na zdjęcia:multi: Quote
taxelina Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 J atez przeczytalam i czekam na zdjecia! Quote
Martunia Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ja też przeczytałam. :) U mnie wczoraj to normalnie burza śniegowa była. :D Tyle śniegu padało, że wydawało się, jakby mgła przechodziła. Czekamy na zdjęcia. :) Quote
Shetanka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ja przeczytałam ;) i czekam na foteczki :loveu: Quote
Aga&Ganja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 RCookie napisał(a):Wszelkie pretensje proszę kierować do moich szanownych nauczycieli :evil_lol:. Jutro mam kartkówkę z matematyki, kartkówkę z fizyki i sprawdzian z fizyki, którego nie pisałam i muszę siedzieć w szkole do 15:00... Ten tydzień w ogóle nie jest zbyt ciekawy :shake:. Byłam u fryzjera z nadzieją, że dzięki nowej fryzurze coś się zmieni w mojej samoocenie, ale jest jeszcze gorzej :lol:, moja koleżanka ma zdjęcia ze mną i z Toś, więc jak mi je wyślę to Was nimi postraszę :diabloti:. To tyle wywodu o mnie, teraz napiszę co dokładniej u Tośki :cool3:. Pisząc wyżej, że Toś mi się rozpuściła miałam na myśli to, że zaczęła warczeć na Molly :crazyeye:, tzn. mała robi to tylko wtedy, kiedy tamta chce ją dziabnąć, więc to chyba dobrze, bo gdy Molly usłyszy warknięcie to daje sobie z Tośką spokój i w rezultacie nie dochodzi do "rękoczynów". A poza tym to na wspólnych spacerach zachowuje się właściwie bez zastrzeżeń. Nawet przywołanie jakoś ostatnio lepiej nam wychodzi. Wczoraj i dzisiaj Tośka nosiła w pysku pojemnik po serku waniliowym, podejrzewam, że wcześniej też nosiła różne rzeczy tylko tego nie zauważałam (tzn. rzeczy nie będące jedzeniem), więc to dobry znak :cool3:. Teraz uczymy się slalomu i wchodzimy do metalowej miski, niedługo dam jakieś filmiki. Mam ok. 30 zdjęć z dzisiejszego spaceru i później może koleżanka podeśle mi te, co robiła swoim aparatem, pewnie wrzucę je w piątek/weekend ;). No i to chyba na tyle, ciekawe czy ktoś wszystko przeczytał :evil_lol:. Aha, dodam jeszcze, że Wasze galerie postaram się odwiedzić jak tylko znajdę więcej czasu. No to nauczyciele sobie nagrabili! :mad: Ja też baardzo nie lubię, jak za oknem taka piękna pogoda, a tu trzeba się męczyć w szkole. :shake: Fryzurkę pewnie masz świetną, ale coś ty mi wybrzydzasz... :roll: No, no!! :mad: Widzę, że Tośką wielkie postępy. I ja się cieszę! :multi: Quote
psiulka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Hej Tośkowe! :razz: Wyczytałam, że używasz Stoma Żelu, a ja właśnie przymierzam się do zakupienia. ;) Są jakieś efekty? Tosia lubi te 'zabiegi'? ;) Czekamy na te Twoje zdjęcia z sucz. :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ee przesadzasz napewno fajnie wyglądzasz w nowej fryzurce :loveu: Quote
jmw Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 A co tu taka pustka :razz: RCookie, galerie masz a o nią nie dbasz :eviltong: Quote
LadyK Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT="Century Gothic"][SIZE="2"]Fotki masz, a nie chcesz dać - nieładnie :diabloti: Pączek dla Ciebie - Owczarkowa przesyła Ci pysznego pączka. :)[/FONT] Quote
Recommended Posts